Sherlock H. Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Odgovorio sam.Ne mogu sad da zamaravm mozak sa ubedjivanjem.Jer si ti izbegavao to sto sam pisao i postavljao neka druga pitanja,izvlacio se,pa si i menjao post! Aj molim te pronadji post gde si odgovorio na taj konkretan primer? Jer si ti izbegavao to sto sam pisao i postavljao neka druga pitanja,izvlacio se,pa si i menjao post! Moja izmena je bila vezana za to sto ste moje reci pogresno interpretirali i primenili na situaciju na koju u tom trenutku nismo uopste ni govorili. Ja sam stavio like-svidja mi se,ne mogu sad da pisem ispod,ee sve je dobro osim ovo u zagradi.Ko bi rekao da ces ti ovako da uzimas reci iz zagrade.Ajde nemoj da mi ubacujes reci tako! Rec u zagradi isto postoji koliko ja znam. Ma nemoj,sad jos znas ko je od njih dobar svestenik i dobar vernik? Da su rascinjeni to mozes vrlo lako da proveris.Svi pricutni su artemiti. A cak i da ima neki svestenik SPC,Crkva nikoga nije pozvala da na taj nacin izrazi negodovanje,tako da je to njegova licna odluka a ne i stav Crkve. Nema sta ja tebi da dokazujem nesto,jer meni odgovor koji nisi dao nije akdekvatan za pitanje koje sam postavio.Na to sam mislio. Odlicno.I sad lepo objasni zasto nije adekvatan?Zasto je ta analogija losa pa da treba da je menjam? Ovo za chat ne razumem sta si hteo da kazes. Hm...ne secas se da sam ti na chatu u sitna crevca objasnjavao svaku stavku pojedinacno a ti samo prokomentarisao kako nije adekvatno? Ma sta ima da dokazujem?Kad se uglavnom slazem sa tobom.[/quoteNa ovih dvadesetak strana nismo pricali samo o homoseksualcima. ne sme meni ustav da spreci ispovednje moje pravoslavne vere. A kako to tebi ustav brani da ispovedas svoju veru?Veronauka u skolama,vojsci,pare iz budzeta za gradnju hrama,crkve oslobodjene placanja poreza...gde je tu bilo kakva zabrana? I prestani vise da govoris da nisam odgovorio na pitanje. Tek kad pokazes gde si odgovorio na onaj konkretan primer.Linkove imas u prethodnoj poruci. Da zaista jesi,najmanji problem bi ti bio da pustis link. Ponavljam pitanja,jer ti na moja pitanja odgovoras tako da pola odgovoris,pola postavis kontra pitanje,pola pricas nesto sto nije vezano za pitanje. Prazna tvrdnja nicim potkrepljena. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Aj molim te pronadji post gde si odgovorio na taj konkretan primer? Stvarno ne mogu da se zamaram time vise,izgubio sam svu energiju na prepucavanje,a vrtili smo 3-4 pitanja 7 strana. Moja izmena je bila vezana za to sto ste moje reci pogresno interpretirali i primenili na situaciju na koju u tom trenutku nismo uopste ni govorili. Ma nemoj,a sad su tvoje reci pogresno interpretirane,a sta je onda sa mojim postom gde sam lajkovo febleov post gde si uzeo njegove reci u zagradi.Eto vidis koliko su tvoje tvrdjnje realne! Rec u zagradi isto postoji koliko ja znam. Postoji (evo). Ali to ne znaci da zbog reci u zagradi mora da se misli da se ja slazem sa tim.Opet ti kazem ne ubacuj mi reci koje nisam rekao.Da odem da promenim post,kao sto si ti menjao?Jel ces biti zadovoljan. Da su rascinjeni to mozes vrlo lako da proveris.Svi pricutni su artemiti.A cak i da ima neki svestenik SPC,Crkva nikoga nije pozvala da na taj nacin izrazi negodovanje,tako da je to njegova licna odluka a ne i stav Crkve. Aha a sta cemo sa +Amfilohijem Radovicem? Odlicno.I sad lepo objasni zasto nije adekvatan?Zasto je ta analogija losa pa da treba da je menjam? Ma bre meni nije adekvatan,to sto ti mislis da kad odgovoris je 100% tacno je druga stvar. Hm...ne secas se da sam ti na chatu u sitna crevca objasnjavao svaku stavku pojedinacno a ti samo prokomentarisao kako nije adekvatno? Stvarno se ne secam da smo nikad u sitna crevca zalazici po tom pitanju.Znam da smo se dopisivali,ali tacno ne znam sad. Na ovih dvadesetak strana nismo pricali samo o homoseksualcima. Bravo odlican zakljucak. A kako to tebi ustav brani da ispovedas svoju veru?Veronauka u skolama,vojsci,pare iz budzeta za gradnju hrama,crkve oslobodjene placanja poreza...gde je tu bilo kakva zabrana? Niko mi trenutno ne brani,ali ti hoces da mi zabranis. Tek kad pokazes gde si odgovorio na onaj konkretan primer.Linkove imas u prethodnoj poruci.Da zaista jesi,najmanji problem bi ti bio da pustis link. Ne znam da pustam linkove,jedva sam ove citate naucio da pisem. Prazna tvrdnja nicim potkrepljena. Kao i tvoje tvdnje da ja ponavljam pitanja i da ne odgovaram na ista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Stvarno ne mogu da se zamaram time vise,izgubio sam svu energiju na prepucavanje,a vrtili smo 3-4 pitanja 7 strana. Znaci nema odgovora.Hvala. :djetalina: Ma nemoj,a sad su tvoje reci pogresno interpretirane,a sta je onda sa mojim postom gde sam lajkovo febleov post gde si uzeo njegove reci u zagradi.Eto vidis koliko su tvoje tvrdjnje realne! Moje reci jesu pogresno interpretirane jer su primenjene na situaciju o kojoj tada nismo govorili.Konkretno,radi se o mojim recma "da se drzava ne bavi religijom". Dok kada su u pitanju tvoje reci,ja nista nisam interpretirao niti prenosio na neku desetu stvar,vec sam samo video post u kojem si lajkovao ono sto je feeble rekao. Ali to ne znaci da zbog reci u zagradi mora da se misli da se ja slazem sa tim. Onda se to i napise. Da odem da promenim post,kao sto si ti menjao?Jel ces biti zadovoljan. Meni je svejedno. Aha a sta cemo sa +Amfilohijem Radovicem? Mislis na one reci da ce "znati Bog kad ce udariti"isl?Njegova sramota.Moja sigurno nije. Ma bre meni nije adekvatan,to sto ti mislis da kad odgovoris je 100% tacno je druga stvar. I onda posle ja sve ponavljam po sto puta.ZASTO nije adekvatan?Ne mozes tek tako da iznosis tvrdnje,a da ocekujes da te shvatim ozbiljno. Stvarno se ne secam da smo nikad u sitna crevca zalazici po tom pitanju.Znam da smo se dopisivali,ali tacno ne znam sad. Stvarno?Nisam ti objasnjavao da je svestenik koji sluzi liturgiju=covek koji iskoriscava slobodan dan i sve ostale stvari?Sad se stvarno pitam kako li si zavrsio srednju skolu. Niko mi trenutno ne brani,ali ti hoces da mi zabranis. Buduci da sam ovu stvar razjasnio jedno milion puta,sad bih ovaj post prijavio zbog iznosenja vise puta demantovanih lazi.Ali neka,nek vide ljudi cime se sluzis kako bi diskreditovao sagovornika. NIKAD nisam rekao da bih ti zabranio da ispovedas svoju veru. Ne znam da pustam linkove,jedva sam ove citate naucio da pisem. Stvarno?Nisi cuo za opciju copy/paste?A pitam se kako li ove citate postavljas? Kao i tvoje tvdnje da ja ponavljam pitanja i da ne odgovaram na ista. Netacno.U jednom od prethodnih postova ja sam dokumentovao navodeci linkove da nisi odgovorio na pitanje iako sam ga ponavljao vise puta,kao i da si me po ko zna koji put optuzio da verujem naucnim autoritetima.Drugim recima,naveo sam dokaze u koje moze svako da se uveri prostim klikom na link,dok ti nisi naveo ni jedan dokaz da ja skrecem sa teme,da odgovaram samo na pola pitanja isl...drugim recima,isto kao i IgorEr,koji je,umesto da odgovori na moje komentare,napisao kako je primetio da selektivno odgovaram. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Evo,posto ne znas da postavljas linkove,makar reci na kojoj strani se nalazi odgovor kao i broj odgovora(imas iznad svakog komentara). Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Brate ti imas ocigledno neki problem.Sve sto kazes ti mora da je istina.Pa sta ako pise u zagradi,jer moram ja da se slazem za celim postom?On je u zagradi samo dodao svoje misljenje,sa kojim ja ne moram da se slazm,ali sam stavio lajk i rekao da se o tome radi.Sve ono bez zagrade je tacno.Ne mozes da me ubedis u suprotno. Ocigledno da se tebi moji odgovori ne svidjaju,kao sto se ni tvoji odgovori meni ne svidjaju.Tako da ovde mozemo da postavlamo 100 puta isto pitanje i 100 puta isti odgovor. Opet mi izvrces reci,ispovedanje vere preko veronauke,na to sam mislio. Ali posto mi izvrces reci i gubis mi energiju,na glupostima koje pises i koje ponavljas,ne mogu vise da se raspravljam.Kad i sam znas da samo pratimo praznu slamu ovde i da nemamo nikakvih koristi od ovoga. Citate sam naucio tako sto sam otisao na google i poslgeo da trebam pre posta da stavim quote i posle quoste sa crticom/. Moje odgovore imas na ranijim stranicama,sve sto bih ti sada rekao nalazi se tamo.Zato i ne zelim ponovo da pisem.Ako nisi zadovoljan i mislis da to nisu odgovori,ne znam sta da ti kazem,ni tovji se odgovori meni ne svidjaju.Ti si za travu pisao da treba da se zabrani,a za homoseksualce da treba da dozvolimo.Ja isto nisam zadovoljan tim odgovorom za travu,pa nista.Nisam ti nabijao 100 puta kao ti meni da nisam da odgovor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Brate ti imas ocigledno neki problem.Sve sto kazes ti mora da je istina.Pa sta ako pise u zagradi,jer moram ja da se slazem za celim postom? Ukoliko si lajkovao taj post,koristeci se prostom logikom,dolazim do zakljuska da se slazes sa njim.Ali ok,to smo razjasnili. Opet mi izvrces reci,ispovedanje vere preko veronauke,na to sam mislio. Znam vrlo dobro da si na to mislio.I opet,ne branim ti.Idi na veronauku pri svojoj paroh.crkvi. Ocigledno da se tebi moji odgovori ne svidjaju,kao sto se ni tvoji odgovori meni ne svidjaju.Tako da ovde mozemo da postavlamo 100 puta isto pitanje i 100 puta isti odgovor. Problem je sto tvoj odgovor NE POSTOJI! Nisi odgovorio! Da jesi,do sada bi vec sto puta naveo broj odgovora ili bi makar kopirao i postavio ovde. Stoga,nije u pitanju nikakvo "svidjanje" ili bilo sta drugo.Nema sta da mi se svidja(ne svidja. Moje odgovore imas na ranijim stranicama,sve sto bih ti sada rekao nalazi se tamo. Ne,proverio sam.Ne postoji.Ukoliko tvrdis suprotno,na tebi je i da dokazes da si odgovorio na konkretan primer koji sam naveo. Ti si za travu pisao da treba da se zabrani,a za homoseksualce da treba da dozvolimo. Sto se tice trave,vrlo jasno sam u jednom od prethodnih postova rekao da se delimicno slazem sa tobom,tj.da ne postoje dugotrajne stetne posledice.A koliko sam proverio,ne postoji zabelezeno da je i jedna osoba umrla od toga.Ako je to tacno,ja ne bih imao problema da se dozvoli njeno konzumiranje. Ja isto nisam zadovoljan tim odgovorom za travu,pa nista.Nisam ti nabijao 100 puta kao ti meni da nisam da odgovor. Ja ti nabijam sto puta da nisi odgovorio zato sto smo o tome raspravljali jos pre dve nedelje.Da si hteo da odgovoris odgovorio bi tad,a ne bi sve ponovo pokretao sada.O tome se radi.Nista ne bih rekao da nisi samo ponovio ista pitanja,bez da si uopste prokomentarisao ranije odgovore koje sam dao. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 I?Ima li odgovora na prethodnim stranicama ili ne? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Alo na sta me pravis?Koji odgovori,kazem ti sve sto sam imao rekao sam na prethodnim stranicama.Stvarno vise nemam snage,posle ovog sa zagradom i sa ispovedanjem vere. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Odgovor na primer koji sam dvaput navodio,a na koji se niko od vas nije osvrnuo. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Odgovor na primer koji sam dvaput navodio,a na koji se niko od vas nije osvrnuo. Rekao sam ti vec gore,da ti uzimas slobodan dan,a tvoj drug ateista,a mozda i homoseksualac u isto vreme ne uzima slobodan dan.Sta je to onda?Koliko se secam rekao si da jeste diskriminacija,pa si mi onda pisao primer za Liturgiju neku.Eto tako je bilo. Ja sam ti rekao da ako se boris da odvojis drzavu od religije,onda trebas da ne uzimas slobodan dan koji drzava daje,a samim tim "propagira" veru.Pa si ti pisao da je glupo da pravimo na taj nacin paralelu,jer slobodan dan nije isto sto i veronauka. Ako hoces pogledaj,ja stvarno vise nemam energije da se raspavljam,a da mi ti govoris da nisam odgovorio,da mi izvrces reci.Ne osecam se jednostavno lepo kad trebam da ti odgovorim i dodje mi da polomim nesto. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Rekao sam ti vec gore,da ti uzimas slobodan dan,a tvoj drug ateista,a mozda i homoseksualac u isto vreme ne uzima slobodan dan.Sta je to onda?Koliko se secam rekao si da jeste diskriminacija,pa si mi onda pisao primer za Liturgiju neku.Eto tako je bilo. Tacno,naveo sam tu analogiju kako njije kontradiktorno to sto ja uzimas slobodan dan sa time da smatram da su diskriminisani.I ti ni jednom nisi na tu analogiju odgovorio,sem ako izuzmemo tvoj odgovor preko chata kako "nije adekvatna",bez da si naveo i jedan jedini razlog ZASTO. Ja sam ti rekao da ako se boris da odvojis drzavu od religije,onda trebas da ne uzimas slobodan dan koji drzava daje,a samim tim "propagira" veru I ja sam ti odgovorio tim primerom koji nisi prokomoentariusao. To sto meni drzava daje pravo da proislavim slavu,nije propagiranje religije.To sam takodje razjasnio i na to takodje nisi odgovorio.Pravo slobodnog dana nikako ne moze da se poredi sa ociglednim krsenjem sekularnosti kao sto je everonauka u skola,verska slzba u vojsci,pare iz budzeta izdvojene za SPC itd... Ako hoces pogledaj,ja stvarno vise nemam energije da se raspavljam, Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Ako hoces pogledaj,ja stvarno vise nemam energije da se raspavljam, Dakle,i dalje nema poruke u kojoj si odgovorio na primer koji sam naveo.Lepo,lepo. 0110_hahaha Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Inace,i meni je vise mucno da se raspravljam.Ali kad neko kaze da je odgovorio a nije,prosto ne mogu da ne odgovorim. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Inace,i meni je vise mucno da se raspravljam.Ali kad neko kaze da je odgovorio a nije,prosto ne mogu da ne odgovorim. A kad ti ja kazem,da sve sto je trebalo da kazem,rekao sam na proslim stranama.Ja znam da sam cist. Ajde malo da odmorimo,pa ce se uskoro otvoriti nove,teme pa mozemo da nastavimo. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Овде можете погледати прво предавање: http://www.pravoslavniistocnik.net/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=58&Itemid=80 Учествовали су: Др Давор Џалто Јереј Вукашин Милићевић Жељка Зелић Еф. Елдин Ашћерић Мр Дарио Артијас Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука