Sherlock H. Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 za mene pravoslavni izvor i iz života, jer evo vidimo kako te odluke mogu da se promjene Za mene takodje.Ali to ne sledi iz nauke,vec iz mog licnog pogleda na svet i sve ostale pojave. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Па ајмо да погледамо то са друге стране.Трава је легализована у другим земљама,"није" толико штетна.Петар ће ускоро да се залаже и за њу,не занима њега да ли ће сутра неко у његовим годинама,да се навуче на те ствари,да пређе на коцку,на теже дроге. Ne,necu se zalagati.Nemoj da tumacis moje stavove umesto mene. Битно да се он угледа на форумске личности. Jeste.Evo bas sam okacio Aquiliov poster na zid u mojoj sobi.A sutra cu i Ivicin. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Па и ја сам му рекао да психологија не може да докаже ништа.А то да они у друшству могу да функционишу нормално не треба да ми каже психолог. Pa naravno.Upoznaj nekog.Ili se mozda podsvesno plasis da ces postati gay. klapklap Plasim?Sto da se plasim kad ces ti da mi sredis jer se boris preko foruma,a to ima veliki uticaj.Ti ces se izboriti da sa svojim deckom prosetam ulicama,a da ne dobijem prelom kicme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Па ајмо да погледамо то са друге стране.Трава је легализована у другим земљама,"није" толико штетна.Петар ће ускоро да се залаже и за њу,не занима њега да ли ће сутра неко у његовим годинама,да се навуче на те ствари,да пређе на коцку,на теже дроге. Ne,necu se zalagati.Nemoj da tumacis moje stavove umesto mene. Битно да се он угледа на форумске личности. Jeste.Evo bas sam okacio Aquiliov poster na zid u mojoj sobi.A sutra cu i Ivicin. Brate zalazi se,obicna trava je evoulirala u travu i nemoj da mi radis to,da moj drugar moze da pusi gde hoce,a ja moram da se stekam po coskovima svakakvim.Sidu ima da navucem! E ako stavljas Ivicin,stavi onaj sa gitarom.Mozda sutra postanes muzicar ili pocnes da se boris za diskriminaciju muzicara koji ne mogu da se probiju zbog Granda.Pink ipak propagira losu muziku! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 radjanje ne spada u osnovnu zivotnu funkciju donosenje novog zivota na svet? confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='eheeeej' /> pa da nije bilo te funkcije, ne bi ni postojao niko od tih koji tu funkciju koriste uzitka radi reprodukcija je upravo baza, dzabe ti sto dises, spavas, jedes, pijes i sta god, da nema reprodukcije, sve bi stalo jos kod Adama i Eve; pa i ti silni nenormalni homosex.su nastali reprodukcijom, idu sami protiv sebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 radjanje ne spada u osnovnu zivotnu funkcijudonosenje novog zivota na svet? Za danasnjeg coveka naravno da ne spada.Ne znam sta sam rekao pogresno. reprodukcija je upravo baza, dzabe ti sto dises, spavas, jedes, pijes i sta god, da nema reprodukcije, sve bi stalo jos kod Adama i Eve; pa i ti silni nenormalni homosex.su nastali reprodukcijom, idu sami protiv sebe To bi znacilo da protiv sebe idu i svi oni heteroseksualci koji koriste kontracepciju.A videli smo kako je tekla diskusija po tom pitanju,tako da nema potrebe da ponavljamo. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Brate zalazi se,obicna trava je evoulirala u travu i nemoj da mi radis to,da moj drugar moze da pusi gde hoce,a ja moram da se stekam po coskovima svakakvim.Sidu ima da navucem! Ne znam kako si uspeo da uporedis homoseksualnost i travu,ali dobro... E ako stavljas Ivicin,stavi onaj sa gitarom.Mozda sutra postanes muzicar ili pocnes da se boris za diskriminaciju muzicara koji ne mogu da se probiju zbog Granda.Pink ipak propagira losu muziku! Stavicu i tebe,nemoj si zavidan. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Brate zalazi se,obicna trava je evoulirala u travu i nemoj da mi radis to,da moj drugar moze da pusi gde hoce,a ja moram da se stekam po coskovima svakakvim.Sidu ima da navucem! Ne znam kako si uspeo da uporedis homoseksualnost i travu,ali dobro... E ako stavljas Ivicin,stavi onaj sa gitarom.Mozda sutra postanes muzicar ili pocnes da se boris za diskriminaciju muzicara koji ne mogu da se probiju zbog Granda.Pink ipak propagira losu muziku! Stavicu i tebe,nemoj si zavidan. Па грех је и једно и друго.Као што хоће човек да иађе са својим момком,девојка са девојком,тако човек исто хоће да може да дува где хоће траву.Зашто би му ти забранио то? Ако мене поставиш онда имаш све предиспозиције да будеш ЦАР! prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Па грех је и једно и друго.Као што хоће човек да иађе са својим момком,девојка са девојком,тако човек исто хоће да може да дува где хоће траву.Зашто би му ти забранио то? Tacno.I jedno i drugo je greh,ali to ne sledi iz nauke,a o tome pricamo. Zabranio bih jer znamo da je stetno i da negativno utice na zdravlje,a za homoseksualnost to ne vazi. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Па грех је и једно и друго.Као што хоће човек да иађе са својим момком,девојка са девојком,тако човек исто хоће да може да дува где хоће траву.Зашто би му ти забранио то? Tacno.I jedno i drugo je greh,ali to ne sledi iz nauke,a o tome pricamo. Zabranio bih jer znamo da je stetno i da negativno utice na zdravlje,a za homoseksualnost to ne vazi. Ma nemoj,da jednom mesecno dunem,moze da utice negativno po moje zdravlje?Zar je alkohol nesto gori od trave? Ne sledi brate iz nauke,a iz cega sledi?Iz vere,a sta je tebi bitnije,nauka ili vera?Zar mozes da predjes preko vere tek tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Ma nemoj,da jednom mesecno dunem,moze da utice negativno po moje zdravlje?Zar je alkohol nesto gori od trave? Koliko sam shvatio citajuci,za ovo si u pravu. Ali opet ima i neke negativne efekte,koji ne postoje kod upotrebe alkohola(barem ne u normalnim kolicinama). e sledi brate iz nauke,a iz cega sledi?Iz vere,a sta je tebi bitnije,nauka ili vera?Zar mozes da predjes preko vere tek tako? Ko kaze da ja prelazim preko vere? Do sada smo govorili o nauci,pa nije ni bilo potrebe da veru uvlacimo u to. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Koliko sam shvatio citajuci,za ovo si u pravu.Ali opet ima i neke negativne efekte,koji ne postoje kod upotrebe alkohola(barem ne u normalnim kolicinama). Brate negativno je i sto udises u guzvi stetne materije iz auspuha.Normalne kolicine trave ne mogu da budu "stetne".Samo sam hteo da ti kazem,da kad se boris za nesto,moras se boris za sve strane.Nista nisu homoseksualci bolji od onih koji puse travu. Ko kaze da ja prelazim preko vere?Do sada smo govorili o nauci,pa nije ni bilo potrebe da veru uvlacimo u to. Ne znam ja o kakvoj nauci pricas,za tebe je sve nauka izgleda.Ovde pricamo o pravima,a trava je isto pravo.Ja zbog prava ne bih presao preko vere,uvek bih stao uz veru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Brate negativno je i sto udises u guzvi stetne materije iz auspuha.Normalne kolicine trave ne mogu da budu "stetne".Samo sam hteo da ti kazem,da kad se boris za nesto,moras se boris za sve strane.Nista nisu homoseksualci bolji od onih koji puse travu. A po kom to principu ja moram da se borim za bilo sta?Jel radim u ministarstvu za manjine ili sta? Itekako je pogresno porediti homoseksualce i one koji puse travu.Mislim da i sam uvidjas da je pravo da sami biramo seksualnu orijentaciju.tj.partnera sa kojim zelimo da budemo,daleko vaznije od toga da li ce neko pusiti travu ili ne.Pogotovo sto kod homoseksualaca to moze biti urodjeno,dok ne postoji urodjena potreba za travom. Ne znam ja o kakvoj nauci pricas,za tebe je sve nauka izgleda.Ovde pricamo o pravima,a trava je isto pravo.Ja zbog prava ne bih presao preko vere,uvek bih stao uz veru. Nije za mene nauka sve,vec smo o tome pricali.Pregledaj malo nasu diskusiju. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Рај........ 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука