Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. 4chsmu1 То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... klapklap klapklap klapklap klapklap А нее грешка заборавио си правило у школи да смеш да узмеш један слободан дан због славе. 4chsmu1 Баш ме занима да ли је увек испоштовао то Петар?Да ли си Петре? Kad sam rekao da drzavu ne interesuje religija,mislio sma iskljucivo kada su u pitanju nasa prava.Dakle svi smo jednaki. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. 4chsmu1 То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... klapklap klapklap 4chsmu1 klapklap А нее грешка заборавио си правило у школи да смеш да узмеш један слободан дан због славе. 4chsmu1 Баш ме занима да ли је увек испоштовао то Петар?Да ли си Петре? I ja ga uzimam.Isto tako idem i na veronauku,iako smatram da ne bi trebalo da abude u skolama Е ово се зове доследност у идеалима. klapklap klapklap Молим те не говори о нечему што не испуњаваш то је лицемерје и то жешће. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Петар испада већи атеиста од атеиста,већи геј активиста од Аздејковића.Ја не знам шта је следеће. Онда ајде да избацимо СЗ,ти знаш да то није став неког човека,већ шта Бог мисли о томе.Сви знамо да је научно што је теби веома битно да су Содом и Гомор стварно постојали и да је стварно изгорео! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. 4chsmu1 То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... klapklap klapklap 4chsmu1 klapklap А нее грешка заборавио си правило у школи да смеш да узмеш један слободан дан због славе. 4chsmu1 Баш ме занима да ли је увек испоштовао то Петар?Да ли си Петре? I ja ga uzimam.Isto tako idem i na veronauku,iako smatram da ne bi trebalo da abude u skolama Е ово се зове доследност у идеалима. klapklap klapklap Молим те не говори о нечему што не испуњаваш то је лицемерје и то жешће. Idem na veronauku,jer moram na nesto da idem, a bolje da idem na versku nego na gradjansko.A taj post sam napisao u brzini(kao i sve ostale),tako da sam ga odmah izmenio. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Петар испада већи атеиста од атеиста,већи геј активиста од Аздејковића.Ја не знам шта је следеће. Онда ајде да избацимо СЗ,ти знаш да то није став неког човека,већ шта Бог мисли о томе.Сви знамо да је научно што је теби веома битно да су Содом и Гомор стварно постојали и да је стварно изгорео! A zasto bismo ga izbacili?U kakvoj je to vezi sa ovim o cemu pricamo? I ko kaze da ja moram da verujem da us sodom i gomor zaista postojali?Niko u pravoslavlju niakda nije istakao nekavo pravilo na osnovu kojeg ce se Bublij atumaciti. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. 4chsmu1 То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... klapklap klapklap 4chsmu1 klapklap А нее грешка заборавио си правило у школи да смеш да узмеш један слободан дан због славе. 4chsmu1 Баш ме занима да ли је увек испоштовао то Петар?Да ли си Петре? I ja ga uzimam.Isto tako idem i na veronauku,iako smatram da ne bi trebalo da abude u skolama Е ово се зове доследност у идеалима. klapklap klapklap Молим те не говори о нечему што не испуњаваш то је лицемерје и то жешће. Procitaj sta sam napisao u tom izmenjenom postu. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. 4chsmu1 То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... klapklap klapklap 4chsmu1 klapklap А нее грешка заборавио си правило у школи да смеш да узмеш један слободан дан због славе. 4chsmu1 Баш ме занима да ли је увек испоштовао то Петар?Да ли си Петре? I ja ga uzimam.Isto tako idem i na veronauku,iako smatram da ne bi trebalo da abude u skolama Е ово се зове доследност у идеалима. klapklap klapklap Молим те не говори о нечему што не испуњаваш то је лицемерје и то жешће. Idem na veronauku,jer moram na nesto da idem, a bolje da idem na versku nego na gradjansko.A taj post sam napisao u brzini(kao i sve ostale),tako da sam ga odmah izmenio. Ја сам првенствено мислио на славу. dadaА њу овде ниси споменуо?А ја мислио ти се залажеш за нешто. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Zasto je tebi to sto kaze nauka iznad onog sto kaze Crkva? Ko je stariji? Otkad postoje razne nauke?Da li je Crkva iznedrila prve naucnike? Mislim da nema nijedne nauke bez nekih verujucih naucnika.Za nauku je homosex.do relativno skoro bio devijacija, a sad je normalan,da ne pominjem sto naucnici danas tvrde jedno, sutra drugo, danas vazi jedna naucna teorija, a sutra se ispostavi da je pogresna, a Hristos je isti juce, danas i doveka, nema greske, juce vazilo a danas ne vazi Ne moze biti homosex.prirodan, bas je neprirodan jer polni odnos ako se upraznjava prirodno dovodi do reprodukcije, mozemo reci da postoji ali mozda kao greska prirode; postoji i greh, pa nije normalan i prirodan, to je palost prirode, Bog je muskarcu i zeni rekao da se razmnozavaju; ziva bica se razmnozavaju, kod homosex.naravno nema razmnozavanja i o kakvoj prirodi ti govoris tu? sta je normalno u kontracepciji, kad sprecavas zacece? Onemogucavas i kocis prirodni proces, da se organi za razmnozavanje koriste za razmnozavanje, to je kao kad bi ti neko zacepio nos(i usta) i ne bi ti dao da ih koristis za disanje (s tom razlikom sto tad brze umres i nemas bas ni vremena za pokajanje); ili prica o zvakacoj gumi i njenoj stetnosti, jer zvaces i luce se zeludacni sokovi, a hrana ne stize u zeludac, i eto bolesti (tako imamo i silne bolesti zbog tog onemogucavanja razmnozavanja, tj.zaceca); a verujuci i bez toga znaju da greh povlaci gadne posledice, i da mora stici nesto lose zbog narusenja Bozije zapovesti o razmnozavanju-radjanju; ah, kako je veronauka potrebna, kao vazduh Izvini, a kako ce da dodju, da uzmu ucesca u Evharistiji, ako ne cuju propoved, a to ima na veronauci; to je neka vrsta apostolskog, misionarskog rada, koji obavezno ukljucuje propoved, mora da se propoveda, bas ce ti doci na Evharistiju ako nema nikakve reci pa ni znanja o tome; otkud ti na Evharistiji, prvo si morao cuti o tome, kroz knjige ili zivu rec Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 4chsmu1 klapklap klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 klapklap 4chsmu1 dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Е сад већ нема потребо да расправљамо,видели смо колико су његови ставови озбиљни,колико је спреман да се бори за њих.А мени говори да он у ствари покушава да се "разликује" од нас,а у себи мисли исто као ми.Него ето покушава да не буде "ЗАТУЦАН" као што смо ми.Да не зовем сестру да направи психо-анализу пошто је психолог. 0110_hahaha Ево један од примера којим се служи Петар,могу и ја да употребим.кад бих покушао да заступмам апокатастазу.Не знам зашто потреба за таквим разликовањем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Osim sto si tsvaio gomilu smajlija mogao bi da objasnis sta je toliko smesno. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Петар испада већи атеиста од атеиста,већи геј активиста од Аздејковића.Ја не знам шта је следеће. Онда ајде да избацимо СЗ,ти знаш да то није став неког човека,већ шта Бог мисли о томе.Сви знамо да је научно што је теби веома битно да су Содом и Гомор стварно постојали и да је стварно изгорео! A zasto bismo ga izbacili?U kakvoj je to vezi sa ovim o cemu pricamo? I ko kaze da ja moram da verujem da us sodom i gomor zaista postojali?Niko u pravoslavlju niakda nije istakao nekavo pravilo na osnovu kojeg ce se Bublij atumaciti. Мораш да верујеш јер је тако наука рекла.А наука је за тебе светиња! Ко каже да ја морам да мислим да су хомосексуалци нормални?То што су се неки људи договорили тако?Ко мени каже да морам да пише СрПски,а не Србски.Кад су се тамо неки лингвисти договорили да се тако пише? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Osim sto si tsvaio gomilu smajlija mogao bi da objasnis sta je toliko smesno. Ја сам схватио. 4chsmu1 У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Osim sto si tsvaio gomilu smajlija mogao bi da objasnis sta je toliko smesno. dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 4chsmu1 klapklap klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 klapklap Ок,ево жалосно је. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Петар испада већи атеиста од атеиста,већи геј активиста од Аздејковића.Ја не знам шта је следеће. Онда ајде да избацимо СЗ,ти знаш да то није став неког човека,већ шта Бог мисли о томе.Сви знамо да је научно што је теби веома битно да су Содом и Гомор стварно постојали и да је стварно изгорео! A zasto bismo ga izbacili?U kakvoj je to vezi sa ovim o cemu pricamo? I ko kaze da ja moram da verujem da us sodom i gomor zaista postojali?Niko u pravoslavlju niakda nije istakao nekavo pravilo na osnovu kojeg ce se Bublij atumaciti. Мораш да верујеш јер је тако наука рекла.А наука је за тебе светиња! Ко каже да ја морам да мислим да су хомосексуалци нормални?То што су се неки људи договорили тако?Ко мени каже да морам да пише СрПски,а не Србски.Кад су се тамо неки лингвисти договорили да се тако пише? U nauku se ne veruje vec se uci. I hajde mi sad ti lepo objasni kako je to naukia u suprotnosti sa religijom? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Znam.Znaci homosexualci su umno poremeceni ili sta?Jos samo da to i dokazes... Шта би било са човечанством да су први људи тако размишљали?Да су рекли геј ок и поскакали једни на друге?Ово што износиш је смешно. Nista.Nestali bismo.Nesto potpuno normalno sa stanovista evolucije. Свака врста покушава да продужи своју врсту то је примарни циљ.Како то да се не виђа код човеколиких мајмуна тако нешто (ионако имамо заједничког претка)? Ниси одговорио:"Свака врста покушава да продужи своју врсту то је примарни циљ.Како то да се не виђа код човеколиких мајмуна тако нешто (ионако имамо заједничког претка)? " У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука