Divad Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ali nije veliki.Tako da opusteno. stadaradim ekstra 1405_love Грех је грех да ли је он мали или велики зависи од личности човека. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ali nije veliki.Tako da opusteno. stadaradim ekstra 1405_love Грех је грех да ли је он мали или велики зависи од личности човека. Pa nije isto silovati i rukobluditi... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 је ли царе, а јел то дете има неке родитеље ? stadaradim Xmm...Mama i tata su otišli na posao, brat i sestra u školu, a kuci je ostao sa bakom koja mu pravi filiju u kuhinji i dekom koji cepa drva i to sirova...;-) Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ali nije veliki.Tako da opusteno. greengrin :nene: Грех је грех да ли је он мали или велики зависи од личности човека. Pa nije isto silovati i rukobluditi... Неко можда пада на гордост неко на блуд није исто.Не мешај бабе и жабе. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441319#msg441319 date=1305581896] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441266#msg441266 date=1305580400] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441153#msg441153 date=1305578050] Na moju zalost primjecujem da dosta mladih oko mene koji su visoko obrazovani (ili ce biti) sve vise izjavljuje da su ateisti ili agnostici not_i Nisam bas siguran sta je razlog tome... А можда телевизија и ово "модерно доба" сносе велику одѓоворност за то..."Велики брат" је на сваком проѓраму, све је више Карлеуше у јавности, која је иначе атеиста и све тера контру од оноѓ правоѓ хришчанскоѓ живота, а она "телад" како их назваше они ликови из Зајечара, ѓледају је као икону и своѓ идола, на жалост... да, да, изговори joooj сви други су криви сем оних који дупета не одвајау од тевеа, екрана, кревета и сличних магнетних и гравитационих уређаја greengrin greengrin greengrin Проблем је што онај ко не учествује у заглупљивању одмах бива "изопштен" из друштва и на њега гледају са подозрењем. dada па ти треба да си срећан што су те шутнули онда. 0102_laughуосталом, схватићеш све више да је ово свет парадигме 5 мајмуна Мене никад ниси избацили превише сам паметан за њих. :nene:то ти мислиш greengrin једно је преварити човека, сасвим је друго играти се са ватром, ђаволом greengrin Ја то знам. dada знаш, не бих да ти изигравам бабарогу, ал доста људи је овде изгубило пријатеље због својег верског опредељења :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441395#msg441395 date=1305583391] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441319#msg441319 date=1305581896] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441266#msg441266 date=1305580400] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441153#msg441153 date=1305578050] Na moju zalost primjecujem da dosta mladih oko mene koji su visoko obrazovani (ili ce biti) sve vise izjavljuje da su ateisti ili agnostici Nisam bas siguran sta je razlog tome... А можда телевизија и ово "модерно доба" сносе велику одѓоворност за то..."Велики брат" је на сваком проѓраму, све је више Карлеуше у јавности, која је иначе атеиста и све тера контру од оноѓ правоѓ хришчанскоѓ живота, а она "телад" како их назваше они ликови из Зајечара, ѓледају је као икону и своѓ идола, на жалост... да, да, изговори joooj :bla:сви други су криви сем оних који дупета не одвајау од тевеа, екрана, кревета и сличних магнетних и гравитационих уређаја greengrin greengrin greengrin Проблем је што онај ко не учествује у заглупљивању одмах бива "изопштен" из друштва и на њега гледају са подозрењем. dada па ти треба да си срећан што су те шутнули онда. 0102_laughуосталом, схватићеш све више да је ово свет парадигме 5 мајмуна Мене никад ниси избацили превише сам паметан за њих. :nene:то ти мислиш not_i једно је преварити човека, сасвим је друго играти се са ватром, ђаволом greengrin Ја то знам. знаш, не бих да ти изигравам бабарогу, ал доста људи је овде изгубило пријатеље због својег верског опредељења dada На шта мислиш конкретно? greengrin У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441395#msg441395 date=1305583391] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441319#msg441319 date=1305581896] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441266#msg441266 date=1305580400] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441153#msg441153 date=1305578050] Na moju zalost primjecujem da dosta mladih oko mene koji su visoko obrazovani (ili ce biti) sve vise izjavljuje da su ateisti ili agnostici not_i Nisam bas siguran sta je razlog tome... А можда телевизија и ово "модерно доба" сносе велику одѓоворност за то..."Велики брат" је на сваком проѓраму, све је више Карлеуше у јавности, која је иначе атеиста и све тера контру од оноѓ правоѓ хришчанскоѓ живота, а она "телад" како их назваше они ликови из Зајечара, ѓледају је као икону и своѓ идола, на жалост... да, да, изговори joooj сви други су криви сем оних који дупета не одвајау од тевеа, екрана, кревета и сличних магнетних и гравитационих уређаја greengrin greengrin greengrin Проблем је што онај ко не учествује у заглупљивању одмах бива "изопштен" из друштва и на њега гледају са подозрењем. dada па ти треба да си срећан што су те шутнули онда. 0102_laughуосталом, схватићеш све више да је ово свет парадигме 5 мајмуна Мене никад ниси избацили превише сам паметан за њих. :nene:то ти мислиш greengrin једно је преварити човека, сасвим је друго играти се са ватром, ђаволом greengrin Ја то знам. dada знаш, не бих да ти изигравам бабарогу, ал доста људи је овде изгубило пријатеље због својег верског опредељења :bla: Како то изгубили, онда их нису ни имали само су мислили да их имају У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Problem kod nas mladih je kako doci do naseg srca... pa da pocnemo sabirati 1+1. To jedino mogu da urade DOBRI profesori i naravno sto vise treba se truditi da sklonimo zabludu da smo mi pravoslavci zatucani. Da nepijemo, pusimo, idemo na zurkama ... ja sam paradoxalan mojim drugarima oni me zovu vernik, jer misle da sam neki zatucani lik, ali kad izadjemo zajedno kad popijemo oni nemogu da veruju i kazu mi da nisam uopste pravi vernik nego da lazem... Problem je ta percepcija pravosvalja i Boga kod mladih. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ali nije veliki.Tako da opusteno. greengrin :nene: Грех је грех да ли је он мали или велики зависи од личности човека. Ok. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Problem kod nas mladih je kako doci do naseg srca... pa da pocnemo sabirati 1+1. To jedino mogu da urade DOBRI profesori i naravno sto vise treba se truditi da sklonimo zabludu da smo mi pravoslavci zatucani. Da nepijemo, pusimo, idemo na zurkama ... ja sam paradoxalan mojim drugarima oni me zovu vernik, jer misle da sam neki zatucani lik, ali kad izadjemo zajedno kad popijemo oni nemogu da veruju i kazu mi da nisam uopste pravi vernik nego da lazem... Problem je ta percepcija pravosvalja i Boga kod mladih. Za ovo sleduje repka. greengrin Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ali nije veliki.Tako da opusteno. :nene: Грех је грех да ли је он мали или велики зависи од личности човека. Ok. ehehehhe nisi izgleda raspolozen za diskusiju 0102_laugh)))0 greengrin http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Ma to mi samo veceras.Inace,teme o sexu su uvek lepljive. :bla: Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Ma to mi samo veceras.Inace,teme o sexu su uvek lepljive. :bla: Dzaba nije sex najvisi stepen dostignuca kod zivotinskog coveka. spam stadaradim sideways9 :bla: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441323#msg441323 date=1305581946] је ли царе, а јел то дете има неке родитеље ? :bla: Xmm...Mama i tata su otišli na posao, brat i sestra u školu, a kuci je ostao sa bakom koja mu pravi filiju u kuhinji i dekom koji cepa drva i to sirova...;-) молим те, батали ме хипотетичких случајева и демагогије само да би нешто показао да си написао паметно izlet ekstra могу ја да смислим одма да неће наићи сатима ни на шта проблематично док се сви не врате greengrin дете треба да се васпитава да буде човек, ал се данас нажалост дете васпитава да буде србин, шиптар или шта такво глупаво. треба од почетка да узраста да бива православан, ако има среће да је рођено у таквој породици а ако не, онда барем минимум човечности да му се импринтује. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441395#msg441395 date=1305583391] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441319#msg441319 date=1305581896] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441266#msg441266 date=1305580400] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14067.msg441153#msg441153 date=1305578050] Na moju zalost primjecujem da dosta mladih oko mene koji su visoko obrazovani (ili ce biti) sve vise izjavljuje da su ateisti ili agnostici not_i Nisam bas siguran sta je razlog tome... А можда телевизија и ово "модерно доба" сносе велику одѓоворност за то..."Велики брат" је на сваком проѓраму, све је више Карлеуше у јавности, која је иначе атеиста и све тера контру од оноѓ правоѓ хришчанскоѓ живота, а она "телад" како их назваше они ликови из Зајечара, ѓледају је као икону и своѓ идола, на жалост... да, да, изговори joooj сви други су криви сем оних који дупета не одвајау од тевеа, екрана, кревета и сличних магнетних и гравитационих уређаја greengrin greengrin greengrin Проблем је што онај ко не учествује у заглупљивању одмах бива "изопштен" из друштва и на њега гледају са подозрењем. dada па ти треба да си срећан што су те шутнули онда. уосталом, схватићеш све више да је ово свет парадигме 5 мајмуна izlet Мене никад ниси избацили превише сам паметан за њих. greengrin :bla: то ти мислиш greengrinједно је преварити човека, сасвим је друго играти се са ватром, ђаволом ekstra Ја то знам. dada знаш, не бих да ти изигравам бабарогу, ал доста људи је овде изгубило пријатеље због својег верског опредељења :bla: Како то изгубили, онда их нису ни имали само су мислили да их имају не буди груб, није живот црно бео ... људи буду пријатељи, после не буду, а није то ни тако једноставно ни за пријатеља ни за тебе :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука