Jump to content

Како заинтересовати младе за Цркву

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mali je procenat, ja bi dao 10 % ... Ljudi kasnije shvataju  whackado

0304_smile4 whackado

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

ја сам врло задовољан, 1000 пута више него кад сам ја био клиња.

видим да и интересовање и самоиницијатива расте међу младима.  girl_jumping

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14067.msg440456#msg440456 date=1305505007]

видим да и интересовање и самоиницијатива расте међу младима.  prstgore

Не бих се сложио како је било кад си ти био млад? 0409_feel

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Mali je procenat, ja bi dao 10 % ... Ljudi kasnije shvataju  ;)

Што 10?Можда код тебе,код мене је 1%.

:) тема.

Већ је осуђена јер није о сексу,еволуцији или гејевима. 0409_feel prstgore

Подели на овим сајтовима

a jel , osuđena   prstgore

0409_feel

Подели на овим сајтовима

Mali je procenat, ja bi dao 10 % ... Ljudi kasnije shvataju  ;)

Што 10?Можда код тебе,код мене је 1%.

ekstra тема.

Већ је осуђена јер није о сексу,еволуцији или гејевима. 0409_feel prstgore

:);) greengrin greengrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Na moju zalost primjecujem da dosta mladih oko mene koji su visoko obrazovani (ili ce biti) sve vise izjavljuje da su ateisti ili agnostici  0212_rolleyes Nisam bas siguran sta je razlog tome...

А можда телевизија и ово "модерно доба" сносе велику одѓоворност за то..."Велики брат" је на сваком проѓраму, све је више Карлеуше у јавности, која је иначе атеиста и све тера контру од оноѓ правоѓ хришчанскоѓ живота, а она "телад" како их назваше они ликови из Зајечара, ѓледају је као икону и своѓ идола, на жалост...

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

видим да и интересовање и самоиницијатива расте међу младима.  :229229229:

Не бих се сложио како је било кад си ти био млад? :drugarstvo:

укупно нас 10 на Литургији недељом  ekstra

нас пар младих и 5 баба  1405_love

сад не може да се дише колико људи узме кисеоник у истом тренутку  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Na moju zalost primjecujem da dosta mladih oko mene koji su visoko obrazovani (ili ce biti) sve vise izjavljuje da su ateisti ili agnostici  1405_love Nisam bas siguran sta je razlog tome...

А можда телевизија и ово "модерно доба" сносе велику одѓоворност за то..."Велики брат" је на сваком проѓраму, све је више Карлеуше у јавности, која је иначе атеиста и све тера контру од оноѓ правоѓ хришчанскоѓ живота, а она "телад" како их назваше они ликови из Зајечара, ѓледају је као икону и своѓ идола, на жалост...

да, да, изговори  ekstra 1414_feel 1414_feel

сви други су криви сем оних који дупета не одвајау од тевеа, екрана, кревета и сличних магнетних и гравитационих уређаја  :drugarstvo: :drugarstvo: :229229229:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...