Jump to content

Благоје Јововић - човек који је убио Анту Павелића

Оцени ову тему

Ромејац

Препоручена порука

Једном речју имаш тајну нећеш с нама да је делиш пушташ нас да останемо кретени.

Јел то?

ne

samo mi nije bilo jasno o čemu pričate

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 171
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"И видје гдје некакав Мисирац бије човјека Јеврејина између браће његове. И обазрев се и тамо и амо, кад видје да нема никога, уби Мисирца, и закопа га у пијесак." (*2 Мој. 11, 12.)

Освета подразумева веће растојање од повода до извршења... :)

Онда читај Стари Завет пажљивије па ћеш видети да то није први пут Мисирцима да млаве Јевреје и то је још и било добро јербо су Јевреји били робови, значи њихов живот није значио ништа могли су их убијати кад им се прохте а то су и чинили.

Подели на овим сајтовима

Не разумем зашто си рекао да се Мојсеј светио, овим убиством...не рвем се са тобом и другима, у теми, већ са собом..."ни по бабу ни по стричевима"... :)

Па јесте.

Убио је египћанина, није моро, мого је да га намлати а не да убије. Јербо египћанин није убио тог његовог сународника, него истукао.

Подели на овим сајтовима

чек, чек, али зар Нови Завет није изменио тај закон тиме што га је допунио?

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

чек, чек, али зар Нови Завет није изменио тај закон тиме што га је допунио?

Какве сад то има везе?

Јестел ви сви неки пацифисти?

Само да вам јавим пацифизам није православље, као што није ни милитаризам.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Тешко је у афекту бити рационалан... ааафффееекккаааттт...одо да попијем чашу кокте... joooj

Ја пијем Колу. Пио сам неку раџу од ринглова зезно ме лик реко да је лоза...а рингловуша је најгора, даним џибриш на њу и неможе да се сапере.

Подели на овим сајтовима

Тешко је направити компромис између запада и истока, можда да пробаш са соком од парадаиза...за расо је нажалост прерано...цвикао бих од овако безочног изласка из теме, да не чаврљам са влашћу... :pivo:

Ма тема је ионако изашла из колосека.

Зато ја препоручујем по једну љуту.

Са колом или већ ко чиме воле. Није тешко комбиновати исток и запад, само кад се оће.

Подели на овим сајтовима

Лично, за ових годину дана колико сам на форуму, и на тај начин "знајући вас", не верујем да би ико, без обзира на реторику изречену овде, био кадар да учини оно што је Благоје урадио...

Подели на овим сајтовима

Лично, за ових годину дана колико сам на форуму, и на тај начин "знајући вас", не верујем да би ико, без обзира на реторику изречену овде, био кадар да учини оно што је Благоје урадио...

На муци се познају јунаци...

Читао сам један текст који све око припреме и извршења атентата много шире описује...Јововићево сведочење...

Прича о таквом страху и неизвесности, да је и он то једва урадио... 

ево цео дан покушавам да изгуглам али не иде...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...