Andre Williams Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Јел Христос убио? Срђан Шијакињић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Чини ми се да је писац тог закона Мојсије лично учинио исту ствар. Убио је египћанина из освете. Потом га је Бог изабрао за вођу народнога. Није баш све тако просто како нам се чини... није Мојсије писац већ дактилограф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Чини ми се да је писац тог закона Мојсије лично учинио исту ствар. Убио је египћанина из освете. Потом га је Бог изабрао за вођу народнога. Није баш све тако просто како нам се чини... Bravo majstore. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Било како било, тај човјек је за мене јунак! Боже сачувај да сам рекао да је свет, али јунак јесте! А горњим сам хтио да укажем да одузимање нечијег живота (да не улазим сад у детаље) није препрека за светост, а камоли за знатно нижи статус - јунака! Мислим, свако има слободу да мисли како хоће, а ја рекох своје мишљење.... Ђуро Станивук and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 @@horatio, наравно брате... дискутујемо, нема љутње Ђуро Станивук, Mironosica, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Ko se maca laca od maca valja i da pogine... Pavelic je dobio sta je zasluzio ....u stvari i ne bas .... Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 није Мојсије писац већ дактилограф :good2: Па то ти је то...он је записао оно што му је речено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 I nacemo sada valja da osudjujemo ovog cetnika, jesmo li hriscani ili nismo ... delboygreentooth је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 :good2: Па то ти је то...он је записао оно што му је речено. ти рече "писац тог закона" а он то није био... само записничар.. Miss D је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 ало хришћани... треба ли да тежимо томе да се молимо за цео свет или ћемо рећи као неверници "нисам ја Бог да праштам"? Kao da bi mogao da se iskreno pomolis za Pavelica, zapalis mu svecu...ali iskreno. delboygreentooth је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 ти рече "писац тог закона" аон то није био... само записничар.. Ма то сам мислио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Ko se maca laca od maca valja i da pogine... Pavelic je dobio sta je zasluzio ....u stvari i ne bas .... Verujem da je do sada dobio. Nego slazem sa sa stavom horatia,niko ne kaze da je neko svet,time sto kaze da je junak. Junak je i Stevan Sindjelic,iako je ucinio time najveci greh koji postoji sto se samoubio tim cinom,ali koje okolnosti prate,koja je njegova zamisao,sta je uradio,to pokazuje da jeste junak. Kao i Blagoje Jovovic. Uostalom koliko i vidimo iz prilozenog njegova prvenstvena zelja je bila da Pavelic odgovara za sve ono sto je pocinio,zato ga i nije ubio na mestu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Благоје Јововић је веома поштован у мојој фемили. Да сам био на његовом месту исто бих урадио, без двоумљења! Ко Обилић што је Мурата. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Lepo je receno, ko je bez greha neka baci prvi kamen .... ja sam gresan i ne ide da bacam kamenje na bolje i postenije od sebe .... tj na ovog btata cetnika .... delboygreentooth је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Благоје Јововић је веома поштован у мојој фемили. Да сам био на његовом месту исто бих урадио, без двоумљења ! Ко Обилић што је Мурата. Потписујем! Ђуро Станивук and delboygreentooth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука