Jump to content

Да ли бисте клонирали свог љубимца?

Оцени ову тему

24 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте клонирали свог љубимца?

• Да
      1
    • Не
      19
    • Можда
      1
    • То је нехумано
      0
    • Клон ипак није оригинал
      3

Препоручена порука

margareta koristio sam i to i time zaprasivao ali slaba vajda,opet ih ima.

Milosavljevicu frontline ti je kao nesto najbolje i stvarno prosle i preprosle godine sam imao uspeha sa njim,posto su tad zbog jos neogradjenog dela dvorista izlazili napolje imali su stalno buve i krpelje,e onda posle jednog koriscenja pa sigurno godinu dana sam bio miran,znaci ni buve,ni krpelji.

Medjutim ove godine nemam srece sa tim. Inace malo je skuplje,negde oko 1500 din je.

A evo ih ovde to mali bratanac pravio nesto za skolu,papagaji su njegovi ljubimci ali je stavio i Rikija i Janu i njene tadasnje stence :) Crni je muzjak.

milan.jpg

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Чиме би ми препоручила моје штене да напрскам против бува и чиме да је заштитим од крпеља, тренутно има четри и по месеца.

Jesen je, koji će ti đavo nešto protiv krpelja, nema ih sad.

Ja moju bagru sređujem pepeinom, najobičnijim. Imaju 2,5 meseca i ni jednu buvu!

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Jesen je, koji će ti đavo nešto protiv krpelja, nema ih sad.

Ja moju bagru sređujem pepeinom, najobičnijim. Imaju 2,5 meseca i ni jednu buvu!

Ја њу шетам по брдима, њивама, шумама, природи генерално, ризика од крпеља увек имам.. реално.

Истина да нису претерано активни у јесен, али скоро ми се на другом псу закачио негде крпељ.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Тај покушај изигравања Бога је крајње не сватљив и са гнушањем кажем НЕ :ljut:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Pre bih zombirao nego klonirao.

frankenweenie%2Bmovie%2Bby%2Btim%2Bburto

http://www.imdb.com/title/tt1142977/

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...