Драшко Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Draško,ne zameram. Samo se šalim. Nikola,ne zameri. Ostali,ne zamerite. :bendoff: "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Pih, ja sam mislila da je to to... Tek posle svega uvideh da nije bilo ni blizu. Najgore je sto ne mozes da provalis osobu. Tj.mislis da je znas kad ono kao grom iz vedra neba... Ne znam sta da kazem. Elem, Nidzo, i ja sam zamisljala ono pravo kao ljubav iz filma Mozda postoji, mozda to jeste ono pravo... jos kad bih ubola nekog romantika Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Pih, ja sam mislila da je to to... Tek posle svega uvideh da nije bilo ni blizu. Najgore je sto ne mozes da provalis osobu. Tj.mislis da je znas kad ono kao grom iz vedra neba... Ne znam sta da kazem. Elem, Nidzo, i ja sam zamisljala ono pravo kao ljubav iz filma Mozda postoji, mozda to jeste ono pravo... jos kad bih ubola nekog romantika Ma kakvi romantici zeni je potreban muskarac, odgovoran. Muskarcu je potrebna zena, odgovorna. Eto, ako sam nesto shvatio, to je to ines and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Ma to naravno za kasnije... al lepo je proziveti to nesto sa filma Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Ma to naravno za kasnije... al lepo je proziveti to nesto sa filma u pravu si Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NikoNarocito Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 kad se prepoznas u pjesmi "plavi cuperak",onda je to to nema tu znanja,zaista u ratu prva pogine istina,a u ljubavi-znaanjeeee Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Самоћа је исто веома лепа, а верујем да нам се она даје да бисмо радили на себи и постали бољи људи и прави за нашу праву особу, да бисмо се међусобно могли препознати и схватити да је то оно што смо одувек чекали и желели. Можда нам неко одговара по многим питањима и нашим размишљањима, али једноставно није то онај са ким бисмо расли у вери, са којим бисмо могли да остваримо заједништво у Христу. А без Њега нема љубави. Можемо ми форсирати ствари, тражити непостојеће одговоре, мучити се питањима, преиспитивати се јесте ли или није, али верујем да чистом срцу и души Господ увек показује прави пут и да, када се то деси, зна да је управо то оно за шта се молио и да је то оно што је целим својим бићем искао. Crnokosa, javor and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука