Никола Поповић Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 celo predavanje je jako interesantno, ali ovaj deo sa pitanjima i odgovorima je jako koristan. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 освежам тему да би је нови чланови видели. Има шта да се прочита. JESSY, Саша од Москве, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ја сам се молио Богу да ми подари жену...и подарио ми је а да нисам прстом мрднуо...сама ми је дошла у живот..то ми је био знак да је она та... Јес', а после 20 година брака молиш Бога да те спасе од жене. Arsenija, Mилена КШ and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ил' ћу да волим, онако по филмски, ил' нећу никако! Да ти помогнем око ове дилеме: Нећеш никако! Ако се ово уопште може назвати помоћ. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Данас, не можемо да говоримо о оваквом систему, право на одабир је доступно свима и гле чуда, добар део нас је сам, или се њише тамо-амо тражећи неки осећај или сопствени одраз у неком другом. Но да не дужим са уводом - Како знати да ли је то то? Да је то оно право? Да је она права и он прави за тебе? Шта су окидачи? Никола Поповић' timestamp='1382470786' post='956455'] Читам неке теме о браку и љубави и читам и ништа ми више није јасно. Ne znam zašto uopšte čitaš to što nikome nikad nije bilo jasno ? Kako znati da je to to,ono pravo ,da je ona ta ili on taj ili šta ti ja znam....šta ti sve fantaziraš o idealnoj osobi,drugoj polovini,lepšoj ili ružnijoj strani ,odrazu u ogledalu ,to sad zavisi kao sebe doživljavaš i koliko se projektuješ,a verovatno se projektuješ ako i cool,urbana faca,u metropli. Ne znam da li sam i ranije nešto napisala u ovoj temi ,verovatno jesam,ali sigurno ne nešto pametno. U Boga treba da veruješ,da mu se poveravaš,da mu otkrivaš najdublje tajne..i pročitah negde, da sve svoje nade treba da polažeš na Gospoda. Tako je. Čuda se dešavaju. Nisam Antilopa.... ...ali... A,onda ,e.....brak je podvog. P.s.jutjub-Sekula-Sotona. Ne zameri. 8086.gif Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 A,onda ,e.....brak je podvog. misliš pod-vogue? mi dispiace Arsenia, nekako mi leglo da se šalim, oprosti 8086.gif Arsenija and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 ију! проваљен сам! Ова моја тема је из дана када нисам био модератор... дакле, мало сам напредовао. Превише личних емоција сам јавно изнео. Али добро, то је све борба свих нас Није ми био циљ да је зато освежим, већ да се прочитају неки паметни одговори. Mилена КШ and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 ију! проваљен сам! Ова моја тема је из дана када нисам био модератор... дакле, мало сам напредовао. Превише личних емоција сам јавно изнео. Али добро, то је све борба свих нас Није ми био циљ да је зато освежим, већ да се прочитају неки паметни одговори. pa nisi nista lose uradio :good2: Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 ja veze nemam kako neko zna ko mu je pravi/prava... al' nekako, čini mi se, od kako imamo nekih 26 godina, čitava generacija je u fazonu da stvara porodicu, ima nekoga, i uopšte se ne zabavljaju neozbiljno, mnogo su tolerantniji u vezama, ... Valjda proš'o fazon trude se ljudi, i mole Boga da uspe, pa kako im Bog da... sad znam! 26 godina je zakonska granica do koje su roditelji dužni da te izdržavaju, pa onda moraš da nađeš muža/ženu da te izdržava ivanaika, Mилена КШ, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Превише личних емоција сам јавно изнео. Mилена КШ, Никола Поповић and DankaM је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ovo se Draško nada da si naš'o curu I da ćeš to podeliti sa nama Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 ja veze nemam kako neko zna ko mu je pravi/prava... al' nekako, čini mi se, od kako imamo nekih 26 godina, čitava generacija je u fazonu da stvara porodicu, ima nekoga, i uopšte se ne zabavljaju neozbiljno, mnogo su tolerantniji u vezama, ... Valjda proš'o fazon trude se ljudi, i mole Boga da uspe, pa kako im Bog da... sad znam! 26 godina je zakonska granica do koje su roditelji dužni da te izdržavaju, pa onda moraš da nađeš muža/ženu da te izdržava jel to nesto i na moj racun sestro slatka,posto imam skoro 26 salim se malo DankaM је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 еее јел видиш ти кроз шта сам све ја морао јавно да пролазим да бих модерисао део за упознавање... све је транспарентно, молићу лепо Mилена КШ and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 jel to nesto i na moj racun sestro slatka,posto imam skoro 26 salim se malo Ništa, okači zavežljajčić na štap, na leđa, pa iz kuće Sad bez zezanja, želja za udajom/ženidbom je vrlo individualna stvar, i legitimna je kad god da se javi. Ako se javi. Mилена КШ and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 misliš pod-vogue? ....,nisam primetila to za Vogue sHa_sarcasticlol Ništa nije slučajno. I nema ništa tajno. A Vogue odavno nisam čitala,valjda nemam vremena od foruma i ostalih silnih obaveza . Da ne spamujem više. I da ne otkrivam emocije. Draško,ne zameram. Samo se šalim. Nikola,ne zameri. Ostali,ne zamerite. P.s. Srećno. Драшко and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука