Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Сви ставови који једноставно имају за циљ да креирају више мржње и понижења према онима који мисле другачије, и долазе са тешким нападима на све који бојкотују ове изборе, јер они то сматрају војном акцијом, бесне и нападају у корист једне идеологије која не толерише другачије делање ни у формирању мишљења путем медија или у парламенту (штали), било у групама или у другим областима јавног живота, маргинализују сваки елемент слободе уз помоћ трава (напушени наркомани),  искључују сваку опозициону акцију или делање (писмену и усмену) , кажњавају увредама и понижавањем...Такви ставови треба да се зову фашистички, али озбиљно!

Мало је тешко мене стрпати у затвор. :)

Милосављевић Вучић је дете...он слуша своје страначке политичке комесаре...из СНС

Такви попут њега који нису размишљали су довели комунисте и нацисте на власт...

немој му замериш...би он да зна како...и размишљао...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ово је поента била данашњег терора БГ и Приштине..

ЗАВАДИЛИ НАС ПА ВЛАДАЈУ!
ДАНАС СЕВЕР НЕ МИРИШЕ ЈУГ НИ МАЛО, А ЈУЖЊАЦИ ПСУЈУ СЕВЕР И ТАКО….
ЈЕДИНО КАФУ ПИЈЕ ВУЛИН, НИКОЛИЋ НА ДЕДИЊУ ЈЕДЕ КАВИЈАР, ВУЧИЋ СЕ ОРОДИ С АРАПСКИМ ПРИНЦОМ, А ТИ СРБИНЕ ГЛАСАЈ ЗА ТАЧИЈА… И САМ МУ ПРЕПИШИ БУБРЕГЕ ДА ТИ ИХ НЕ ВАДИ С МУКОМ ДОК УРЛИЧЕШ—

КАД ГЛАСАТЕ, МИСЛИТЕ НА ОНЕ У КРЕЧАНАМА ШТО ЗАВРШИЛИ И УЖИВАЈТЕ У СВОЈОЈ НОВОЈ ДОМОВИНИ!!!А1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

To je politika. Što je komplikovanija, to je nepreglednija, zbog čega ne smeš da razmišljaš u kratkim kategorijama, na kratko vreme, istovremenom da imaš jasan cilj koji jednom više a opet jednom manje ističeš, ali da dotle može mnogo šta da se desi, znači moraš sa svim da računaš. Jer onda razmiljaš na duže vreme a između često nastaje haos.. Lep primer su Ameri. Ekonomski to je input-output-relacija, velika preduzeća npr. u kratkim periodama više gube nego manja preduzeća, ali u dužoj periodi opet više zarade, jer svojim likvidnim mogućnostima mogu više da investiraju i time da podnesu i svoje gubitke, što manja preduzeća opet ne mogu. Spališ milion i opet zaradiš dva miliona, a onaj tamo okreće svaki dinar i nikako da zaradi. Politički ovo sad nije sasvim ista slika, ali svakako mora da se zadrži sloboda delovanja, ovo ali opet znači da moraš da budeš spreman da podneseš i konzekvencije.

Јел истина ово..да извештава ОРФ1

Мира Јовановић: данас на ОРФ1 (аустријски тв 1.државни програм) вијест: у Косову избори. Сепаратистички Срби који су на северу Косова већина позивали на бојкот, чак са претњама онима који це изаћи на изборе. То ме је зачудило “оно са претњама” то показује да се припрема нешто са насиљем…па ће се Срби окривити.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Privedeni aktivisti SKS u Gračanici

IZVOR: TANJUG

Gračanica -- Četvorica aktivista Saveza kosovskih Srba (SKS) u Gračanici privedena su oko 14,30 sati, rečeno je Tanjugu u policijskoj stanici Gračanica.

1539419675519b95f1dcd7c866887320_368x259

Komandir policijske stanice Bratislav Trajković nije želeo da kaže o kojim se osobama radi, ali je rekao da su oni privedeni zbog sumnje za kupovinu glasova.

Osim privodjenja aktivista, zaplenjeno je i vozilo marke ford koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini škole "Kralj Milutin" u Gračanici a u kojoj se nalazi devet izbornih mesta. 

Nacionalna kordinatorka za izbore u kosovskom tužilaštvu Laura Pulja i portparol Policije Kosova Baki Keljani saopštili su da je od jutros do sada privedeno 16 osoba zbog raznih ometanja izbornog procesa. 

Pulja je na konferenciji za novinare rekla da je u državno tužilastvo stiglo 15 predmeta pod sumnjom da je 19 osoba ometalo izborni proces. Portparol policije Keljani je naveo je da je ometanja izbornog procesa bilo u opštinama Glogovac, Podujevo, Istok i Gnjilane.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=03&nav_category=640&nav_id=773055

Подели на овим сајтовима

12:16 - "Obrazovci" snimaju birališta

Vođa "Obraza" Mladen Obradović se nalazi na Kosovu gde sa grupom svojih ljudi snima prilaz biralištima.

- Grupa u kojoj je Obradović trenutno nikog ne tuče, ali su otvorili lap top, postavili kamere i snimaju svakoga ko priđe da glasa - javlja sagovornik "Blica" sa lica mesta.

Срамота...... велика срамота. Што се не пресели на космет, па нек дели живот са њима, ђубре једно. 

Opomena

Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2

Подели на овим сајтовима

To je politika. Što je komplikovanija, to je nepreglednija, zbog čega ne smeš da razmišljaš u kratkim kategorijama, na kratko vreme, istovremenom da imaš jasan cilj koji jednom više a opet jednom manje ističeš, ali da dotle može mnogo šta da se desi, znači moraš sa svim da računaš. Jer onda razmiljaš na duže vreme a između često nastaje haos.. Lep primer su Ameri. Ekonomski to je input-output-relacija, velika preduzeća npr. u kratkim periodama više gube nego manja preduzeća, ali u dužoj periodi opet više zarade, jer svojim likvidnim mogućnostima mogu više da investiraju i time da podnesu i svoje gubitke, što manja preduzeća opet ne mogu. Spališ milion i opet zaradiš dva miliona, a onaj tamo okreće svaki dinar i nikako da zaradi. Politički ovo sad nije sasvim ista slika, ali svakako mora da se zadrži sloboda delovanјa, ovo ali opet znači da moraš da budeš spreman da podneseš i konzekvencije.

Све то стоји, али мене фасцинира..да ови што трубе о демократији..забораве на исту у жару политичке борбе...

те странке би угасио...УСТАСВОМ..

Или имамо или немамо демократију...

Србији би лепо пристао амерички начин уређења..

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Francise šta vas kao srbina iz Bosne i Hercegovine boli, pa se javljate na ovoj temi o izborima u okupiranom delu Srbije.

Verujte da mi iz Srbije ne znamo niti za jednu političku partiju u Bosni i Hercegovini. Znamo za Milorada Dodika i to je to. 

Lično ne znam čak ni koja su trojica predsednici u Bosanskoj Skupštini. Samo znam za Dodika. 

A šta on radi, zaista me se ne tiče. 

Čemu ta želja da se gleda preko tuđe kapije.

NLCP isto tako. Ja ne znam niti jednog predsednika iz tih vaših skandinavskih zemalja. Znam samo po imenu koji su kraljevi i prinčevi i to više zbog žute štampe, nego zato što se nešto interesujem. 

Dragi, ko je predsednik Austrije? Pričaj nam malo o austrijskom parlamentu. Ne znam zašto te toliko zanima Kosovsko-Metohijski (Srpski). Da nećeš možda da se doseliš na KiM? Sumnjam. 

Uglavnom većina ljudi koji se protivi izborima, nisu iz Srbije, a rešavaju srpsku politiku. Mislim...da nisam srbin, zaista ne bih razumeo, ovako na žalost razumem. 

Taj narod kao da je iz neke Andersenove bajke izašao. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Док Вучић гласа..његов коалициони партнер Тачи...руши гробља Српска..

Поново оскрнављено српско гробље у јужном делу Косовске Митровице

1a.jpg

2a.jpg

3a.jpg

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Francise šta vas kao srbina iz Bosne i Hercegovine boli, pa se javljate na ovoj temi o izborima u okupiranom delu Srbije.

Verujte da mi iz Srbije ne znamo niti za jednu političku partiju u Bosni i Hercegovini. Znamo za Milorada Dodika i to je to. 

Lično ne znam čak ni koja su trojica predsednici u Bosanskoj Skupštini. Samo znam za Dodika. 

A šta on radi, zaista me se ne tiče. 

Ја нисам Србин из Босне..ја сам Србин из Србије.

У Босни нема Срба..гледај попис...

Милорад Додик није из Босне..он је из Републике Српске..

А ви из хрватске..како код вас..јел претекло шта Срба..

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

NLCP

NLCPH молим те ...Ламбадо, ако ти је то право име, мада сумњам, да људе називаш тачним ник-овима 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

По мени није требало излазити уопште на изборе. У сваком случају Срби са Косова и Метохије најбоље знају шта је добро за њих, што ће показати својим не изласком или изласком. На крају ћемо видети за шта је била већина. Ако већина не изађе, знаћемо да је власт нас правила будалама, да нису мислили на Србе доле и да су људи запада. Ако изађе већина, онда ћемо знати да је то оно право.

Али од свега су ми најглупљи ови њихови притисци и плашење народа, да ако не изађу, шиптари ће да владају. Па да ли су они при чистој свести и здравој памети. Ако нису могли ових месеци да натерају народ да изађе, шта им онда ово данас треба.

Па већ су били терористички избори...па арбанаси нису владали...све док БГ није распустио Српске општине.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Uglavnom većina ljudi koji se protivi izborima, nisu iz Srbije, a rešavaju srpsku politiku. Mislim...da nisam srbin, zaista ne bih razumeo, ovako na žalost razumem. 

Ти , Ламбада, очигледно да ама баш ништа не разумеш - на жалост.

Огромна већина Срба са окупираних територија на Косову и Метохији се противи шиптарским изборима који су у току и то показује тако што без обзира на притиске којима су изложени - не излазе на њих.

Једино ако они за тебе нису " Срби из Србије "..............

Подели на овим сајтовима

Милосављевић..ај лепо признај да се стварно презиваш Вучић

Не презивам се вучић и дотичног не волим ни педаљ. Али не волим ни вас остале. Не занимају ме ваши аргументи јер сви  ви (и ти и вучић) причате људима шта да раде као да су у питању ВАШИ ЖИВОТИ а не њихови.

Ја Србе са косова подржавам шта год да одлуче и не дајем им НИКАКАВ САВЕТ. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

NLCPH молим те ...Ламбадо, ако ти је то право име, мада сумњам, да људе називаш тачним ник-овима 

Хвала на симпатијама, али заузета сам жемска. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Док Вучић гласа..његов коалициони партнер Тачи...руши гробља Српска..

Поново оскрнављено српско гробље у јужном делу Косовске Митровице

1a.jpg

2a.jpg

3a.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=jbiXCapL-Ik

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...