Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

I? pretpostavljam da tvoja poruka mora imati neku poentu,ali posto je ja ne vidim ako bi mogao da mi je protumacis.

Поента је у наглашеним писменима...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Da,ja tvrdim na osnovu dokaza i svega gore sto sam nabrojao

Ти тврдиш на основу пар напаљивачких једностраних сајтова. Нит си био доле нит знаш шта је и како је. Тако да то не тврдиш ти, него преносиш тврдње других.

Ако ћемо логиком твојих "доказа", онда је још пре пар месеци јасно речено шта ће противници избора да ураде, што је и урађено. Ако је речено пре пар месеци, онда је далеко већи "доказ" него "доказ" од јуче у десет. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Чекај, они ће да ризикују да ухвате жандарме доле и окриве Србију, кад има милијарду клинаца по Звечану и Митровици који се свако вече боду међусобно, који ће опуштено то да ураде? Немој да смо смешни...

Многи су објавили још пре пар месеци да би заговорници бојкота могли то да ураде, посебно зато јер су довели разне идиоте да доле плаше народ, и месецима пред изборе, и на сам дан избора. ко има уши да чује, нека чује.

Ето ти је аргументација потпуно иста. И шта ћемо сад? 

Ko bre da uhvati zandarme u Kosovskoj Mitrovici? 

Daj mi izvor ko je najavio pre par meseci tako nesto. Ja za svoje imam saopstenja mnogih od juce u 10h ujutru,7 sati pre nego sto se nesto desilo na uspelom bojkotu izbora,daj ti sad meni izvore.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ти тврдиш на основу пар напаљивачких једностраних сајтова. Нит си био доле нит знаш шта је и како је. Тако да то не тврдиш ти, него преносиш тврдње других.

Ако ћемо логиком твојих "доказа", онда је још пре пар месеци јасно речено шта ће противници избора да ураде, што је и урађено. Ако је речено пре пар месеци, онда је далеко већи "доказ" него "доказ" од јуче у десет. 

Jesi procitao sta je Dikic napisao?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ko bre da uhvati zandarme u Kosovskoj Mitrovici? 

Daj mi izvor ko je najavio pre par meseci tako nesto. Ja za svoje imam saopstenja mnogih od juce u 10h ujutru,7 sati pre nego sto se nesto desilo na uspelom bojkotu izbora,daj ti sad meni izvore.

Зна се врло добро ко је ко тамо и ко за кога ради, није то Лас Вегас. Да је један жандарм виђен близу гласачког места у време инцидента, спакован би био у року од два сата, или би био макар идентификован у свим медијима.

Ти или не пратиш ситуацију, или се правиш да појма немаш. Већ месецима сви из Владе, чак и неки албански извори са Косова, причају да ће заговорници бојкота да ураде све да спрече гласање, чак и по цену немира. Ако то не знаш, онда не знам шта даље да причамо.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

`ел ово из исте кујне к`о и "лажна држава Косово"?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Jesi procitao sta je Dikic napisao?

Наравно. Нигде нисам прочитао да је рекао да ће да руши и пали по Косову, поставља бомбе или на било који начин учествује у изборном процесу.

Какве везе сад то има са било чим?

Подели на овим сајтовима

Зна се врло добро ко је ко тамо и ко за кога ради, није то Лас Вегас. Да је један жандарм виђен близу гласачког места у време инцидента, спакован би био у року од два сата, или би био макар идентификован у свим медијима.

Ти или не пратиш ситуацију, или се правиш да појма немаш. Већ месецима сви из Владе, чак и неки албански извори са Косова, причају да ће заговорници бојкота да ураде све да спрече гласање, чак и по цену немира. Ако то не знаш, онда не знам шта даље да причамо.

U kojim bre medijima? Nasim? Ko da koga spakuje? I ti meni pricas da nemam pojma sta se desava na Kosmetu? Jel me zezas ili si ozbiljan? Jesi procitao sta je Dikic izjavio koji je bio u blizini glasackog mesta sinoc? Ili je to fatamorgana jer nemoguce da nijedan zandarm bude u blizini?

Daj mi izvor covece,nemoj da mi pises ti ne pratis ti ovo ti ono,ja sam za svoje tvrdnje okacio 3 razlicita teksta sa 3 razlicite strane,navedi ti meni neki.

Подели на овим сајтовима

На овој теми иљаду мишљења, и сви имају неке теорије шта је и како је, и неке доказе којима бих могао и паганизам да докажем као истиниту религију...... страшно... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Наравно. Нигде нисам прочитао да је рекао да ће да руши и пали по Косову, поставља бомбе или на било који начин учествује у изборном процесу.

Какве везе сад то има са било чим?

Pricam za ovo sto je veceras okacio na svom fejsbuk profilu a sto sam ja ovde preneo.

Подели на овим сајтовима

U kojim bre medijima? Nasim? Ko da koga spakuje? I ti meni pricas da nemam pojma sta se desava na Kosmetu? Jel me zezas ili si ozbiljan? Jesi procitao sta je Dikic izjavio koji je bio u blizini glasackog mesta sinoc? Ili je to fatamorgana jer nemoguce da nijedan zandarm bude u blizini?

Daj mi izvor covece,nemoj da mi pises ti ne pratis ti ovo ti ono,ja sam za svoje tvrdnje okacio 3 razlicita teksta sa 3 razlicite strane,navedi ti meni neki.

Мислио сам да се само правиш да не видиш из неког разлога. Сад видим да сам погрешио. Нема везе, лепше је тако...

Остај ми здраво ;)

Подели на овим сајтовима

`ел ово из исте кујне к`о и "лажна држава Косово"?

Milane za tebe ne znam,ali za vecinu Srba to jeste lazna drzava.

Подели на овим сајтовима

Чекај, они ће да ризикују да ухвате жандарме доле и окриве Србију, кад има милијарду клинаца по Звечану и Митровици који се свако вече боду међусобно, који ће опуштено то да ураде? Немој да смо смешни...

Многи су објавили још пре пар месеци да би заговорници бојкота могли то да ураде, посебно зато јер су довели разне идиоте да доле плаше народ, и месецима пред изборе, и на сам дан избора. ко има уши да чује, нека чује.

Ето ти је аргументација потпуно иста. И шта ћемо сад? 

Нећемо ништа него ти мало боље погледај снимак и видећеш да " хулигани " трче ( као беже ) готово па стројевим кораком. Ако више пута погледаш снимак приметићеш синхронизоване покрете ( док као беже ) који

говоре да се ради о веома добро увежбаној групи " хулигана ". 

И ко ће то да ухвати више од десет добро увежбаних специјалаца ?  

Тројица преплашених локалних полицајаца ? Или бирачки одбор у проширеном саставу ?

Подели на овим сајтовима

Расмусен осудио изборно насиље у северној Митровици
        БРИСЕЛ:  Генерални секретар НАТО Андерс фог Расмусен саопштио је данас да "снажно осуђује нападе на бирачка места" у северној Косовској Митровици, уз поруку да ће Кфор "остати на опрезу у овом кључном тренутку".
        "Снажно осуђујем нападе на бирачка места у северној Митровици. Насиље и застрашивање не могу да се толеришу", написао је Расмусен на свом Твитер налогу.
        Расмусен је навео и да су снаге Кфора, на захтев Еулекса, распоредиле снаге за брзо реаговање како би се осигурало безбедно премештање  изборног материјала ка центрима за пребројавање гласова.
        "Локални избори на Косову су кључни елемент у нормализацији односа Београда и Приштине. НАТО ће остати на опрезу у овом кључном моменту", поручио је генерални секретар НАТО путем Твитера.

Izvor: dnevnik.rs

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Мислио сам да се само правиш да не видиш из неког разлога. Сад видим да сам погрешио. Нема везе, лепше је тако...

Остај ми здраво ;)

Covece svakodnevno zandarmerija je na severu Kosmeta.Oni su izmedju ostalog hapsili Srbe posle onih incidenata prosle i preprosle godine. Dikic postavlja sliku od juce sa Kosmeta u blizini izbornog mesta,danas kaci ono svoje saopstenje, a ti dodjes ovde i kaze da je nemoguce da i jedan zandarm bude bilo gde u blizini izbornog mesta,jer bi bio uhapsen. O cemu dalje da pricamo.

Pritom nisi naveo nijedan izvor za svoje tvrdnje,a ja za svoje jesam i to ne jedan nego tri. Dakle nije neobavestenost,nego je u pitanju da guras svoje iz svojih politickih pobuda.

takodje brate,sve najbolje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...