Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Наравно да јесте могуће. Зато што ме нападала група непристојних људи. Да су пристојни, не би се мешали у туђе конверзације. Као што има пристојних који се слажу са мном али ћуте - јер знају шта је пристојност. 

Ево ја сам данас видео пет конверзација у којима се слажем са неким а нисам се умешао да дирам оног другог са којим се не слажем. 

Твоме безобразлуку нема краја...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Тражиш од мене аргумент за нешто што нисам написала.

Следећи пут напиши своје мишљење а немој само да критикујеш туђе

;)

Твоме безобразлуку нема краја...

почињем да разумем зашто те волим сина божијег све разуме а ја ништа...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Следећи пут напиши своје мишљење а немој само да критикујеш туђе

;)

почињем да разумем зашто те волим сина божијег све разуме а ја ништа...

Одлично! Твоје учешће на теми гласи:

1. Нека раде шта год хоће и мисле да треба. Они су на терену, они ту живе, они знају шта им је паметно чинити.

2. Република Србија нема суверенитет на Косову.

Онда избори на КиМ нису "легитимни" према твом смрдљивом крушевачком уставу!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

А да умало да заборавим моје мишљење је да НЕтреба да изађу на те изборе јер на тај начин дају легитимитет тој творевини.

Подели на овим сајтовима

Ма да, ако дођу поједини на власт спасићемо свој идентитет, културу и порекло :). Већ сам раније писао да се изласком, и неизласком ништа не добија. Осим што се чува, или губи образ. Све остало је борба за власт, за властите џепове.

Није фер да Срби са КиМ признају "државу" Косова, пре скупштине, владе Србије. Није фер према њима. И овако им се пребацује кривица да су "продали" КиМ Шиптарима за велике паре, а сад ће их влада Србије натерати да први признају "државу" Косова.

Већ сам ти рекао да Срби учествују у "влади" Косова, и видимо да су на тај начин "поправили" више своје стање, него стање осталих Срба и неалбанаца.

Слажем се са вама господине Ђорђе да више воле да мазну него хлеба да једу. Исто тако ћу вам и рећи да ко је год дошао у мој град а са Косова је живе као бубрези у лоју, кажу да су продали Албанцима куће и земљу за добре паре. Још се воде на КиМ и од тамо примају плате. Боде ми очи то али не толико колико се они представљају како су они "протерани и озлојеђени" мало апсурдно зар не?

Јесте учествују у влади КиМ колико сам разумео имају исту политику као и овде ЛДП, исправите ме ако грешим. 

Сада вам причам о уједињењу Срба на КиМ како би се стало или успорило процес независности, навешћу вам један пример у Мароку једна покрајна је прогласила независност и била призната од ујединих нација и великог броја држава међутим после 20 година  та иста покрајна тражила да се врати у састав краљевине  Мароко јел су их тадашњи политичари изиграли и нису добили "благостање" како су очекивали.  Само стрпљиво треба наступити и играти паметно, што нажалост нисмо до сада урадили кроз историју.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Слажем се са вама господине Ђорђе да више воле да мазну него хлеба да једу. Исто тако ћу вам и рећи да ко је год дошао у мој град а са Косова је живе као бубрези у лоју, кажу да су продали Албанцима куће и земљу за добре паре. Још се воде на КиМ и од тамо примају плате. Боде ми очи то али не толико колико се они представљају како су они "протерани и озлојеђени" мало апсурдно зар не?

Јесте учествују у влади КиМ колико сам разумео имају исту политику као и овде ЛДП, исправите ме ако грешим. 

Сада вам причам о уједињењу Срба на КиМ како би се стало или успорило процес независности, навешћу вам један пример у Мароку једна покрајна је прогласила независност и била призната од ујединих нација и великог броја држава међутим после 20 година  та иста покрајна тражила да се врати у састав краљевине  Мароко јел су их тадашњи политичари изиграли и нису добили "благостање" како су очекивали.  Само стрпљиво треба наступити и играти паметно, што нажалост нисмо до сада урадили кроз историју.

Дете моје страдања павославних Срба на Косову и Метохији  од турских и арбанашких зулума трају, од најмање од  Св. Великомученика Лазара а теби  мало боде  очи што су у твој град са Косова људи који живе као бубрези у лоју, а продали Албанцима куће и земљу за добре паре, а не боде ти очи што је из твог града стало у одбрану православних срба на  КиМ исто толико "мало" колико их живи као бубрези у лоју у твом граду - још историја није забележила.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Дете моје страдања павославних Срба на Косову и Метохији  од турских и арбанашких зулума трају, од најмање од  Св. Великомученика Лазара а теби  мало боде  очи што су у твој град са Косова људи који живе као бубрези у лоју, а продали Албанцима куће и земљу за добре паре, а не боде ти очи што је из твог града стало у одбрану православних срба на  КиМ исто толико "мало" колико их живи као бубрези у лоју у твом граду - још историја није забележила.

Да вам појасним мало, написао сам следеће Боде ми очи то али не толико колико се они представљају како су они "протерани и озлојеђени" мало апсурдно зар не? 

Немојте ми извлачити нешто што нисам написао, написао сам да они та група људи која је наводно протерана са КиМ виде само лични интерес насупрот оних који и дан данас живе у колективним центрима и примају социјалну помоћ и који су веће патриоте него и ви и ја заједно. Сада треба да се гласа, реците ми искрено од ове две групе људи ко ће по вама изаћи на изборе?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Да вам појасним мало, написао сам следеће Боде ми очи то али не толико колико се они представљају како су они "протерани и озлојеђени" мало апсурдно зар не? 

Немојте ми извлачити нешто што нисам написао, написао сам да они та група људи која је наводно протерана са КиМ виде само лични интерес насупрот оних који и дан данас живе у колективним центрима и примају социјалну помоћ и који су веће патриоте него и ви и ја заједно. Сада треба да се гласа, реците ми искрено од ове две групе људи ко ће по вама изаћи на изборе?

Дете моје, апсурдно је и мени када дођем у Србију и видим да се седи по кафићима уместо да су на послу, а овамо кукају да немају пара. Мало апсурдно зар не?  Све је услед разних околности. Мени то не боде очи, изазвано је сплетом разних околности.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Дете моје, апсурдно је и мени када дођем у Србију и видим да се седи по кафићима уместо да су на послу, а овамо кукају да немају пара. Мало апсурдно зар не?  Све је услед разних околности. Мени то не боде очи, изазвано је сплетом разних околности.

Ја не кукам што немам паре, ја кукам што немам посо.

Подели на овим сајтовима

Ја не кукам што немам паре, ја кукам што немам посо.

Brate što ga ne nađeš,svako ko hoće da radi ima posla,ako nemas u svojoj sredini traži dalje,ja nisam nikada bio bez posla,evo skoro sam napustio posao koji sam radio 2 godine i već ganjam drugi,čekam neke papire iz inostranstva,tj.radnu dozvolu, Ako nemas posla u struci ,fino odeš na građevinu da radiš kao pomoćni radnik,dok ne nađeš nešto iz struke ili dok se ne prekvalifikujes u nesto sa čim možeš da se zaposliš

Подели на овим сајтовима

Brate što ga ne nađeš,svako ko hoće da radi ima posla,ako nemas u svojoj sredini traži dalje,ja nisam nikada bio bez posla,evo skoro sam napustio posao koji sam radio 2 godine i već ganjam drugi,čekam neke papire iz inostranstva,tj.radnu dozvolu, Ako nemas posla u struci ,fino odeš na građevinu da radiš kao pomoćni radnik,dok ne nađeš nešto iz struke ili dok se ne prekvalifikujes u nesto sa čim možeš da se zaposliš

Е па, могу и ја тако да нађем, ја сам размажен оћу да радим у крушевцу. (:

Подели на овим сајтовима

Ako nemas posla u struci ,fino odeš na građevinu da radiš kao pomoćni radnik,dok ne nađeš nešto iz struke ili dok se ne prekvalifikujes u nesto sa čim možeš da se zaposliš

Његова струка је да буде у праву у свему на форум ЖРУ. :))

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Његова струка је да буде у праву у свему на форум ЖРУ. :))

Моја струка ће бити да будем у праву на суду. Ви сте овде само загревање. ХАХА

Подели на овим сајтовима

Nisi upućen. Na izborima mogu da učestvuju svi. I oni proterani. 

Oni su dobili na kućne adrese glasačke listiće koje mogu da predaju u gradovima gde žive.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...