Zayron Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 Slovački folklor - folklorni festival je u Poljskoj a pjesme na videu su slovačke i rusinske iz istočne Slovačke http://festival.myslenice.pl/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 @Zayron лебе мекани, што каже батиша Ракић, па јес ти био некад у некој кафани, је л ти ово музика за кафану??? неш се ти од овог леба најести Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 пре 37 минута, Снежана рече @Zayron лебе мекани, што каже батиша Ракић, па јес ти био некад у некој кафани, је л ти ово музика за кафану??? неш се ти од овог леба најести Pa to imamo i mi. Samo se kod nas umjesto turbofolk i novokomponovanih pjevaju još i izvorne narodne, po kafanama takodjer a vi ste se od tog odvikli. Prije je to tako bilo i kod vas. Ovdje, u Rusiji, Poljskoj pa i u Bugarskoj nikad se nisu prestale svirat i pjevat izvorne narodne po kafanama, samo su u Srbij i BiHi iz kafana bile istjerane iz meni nekog nepoznatog razloga, nažalost. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 пре 45 минута, Zayron рече Pa to imamo i mi. Samo se kod nas umjesto turbofolk i novokomponovanih pjevaju još i izvorne narodne, po kafanama takodjer a vi ste se od tog odvikli. Prije je to tako bilo i kod vas. Ovdje, u Rusiji, Poljskoj pa i u Bugarskoj nikad se nisu prestale svirat i pjevat izvorne narodne po kafanama, samo su u Srbij i BiHi iz kafana bile istjerane iz meni nekog nepoznatog razloga, nažalost. Само што ово што си пустио нема везе са изворном музиком, у осталом није само изворна музика за кафану, при томе не причам о турбо фолку (мада ни не знам шта је то), него о Цунету, Томи, Силвани... AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 Ovo su obavezne kafanske slovačke moravske narodne pjesme, Rusi, Ukrajinci, Bjelorusi, Slovaci, Moravaci, Poljaci i Bugari praktično ne znaju šta su to novokomponovane a kamo li turbofolk. To je svima njima nepoznat pojam. Postoji samo na Balkanu. Ovo su sve kapele koje sviraju uživo po kafanama i raznim slavljima izvornu muziku i prodaju na CD i mp3. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 пре 2 часа, Снежана рече Само што ово што си пустио нема везе са изворном музиком, у осталом није само изворна музика за кафану, при томе не причам о турбо фолку (мада ни не знам шта је то), него о Цунету, Томи, Силвани... Koje nema veze sa izvornom muzikom? Sve što je tamo je izvorna muzika bilo moravska, slovačka ili izvorna ruska romska i slovačka romska muzika. Apsolutno nijedna nije ni novokomponovana a ni turbofolk. Mogu vam napisati tačno po naslovima, te njihove nazive i odakle su, koje su tačno moravske, koje slovačke a koje romske. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 @Zayron црни Заки под хитно да си дошао да те водимо на терапију дуж Ибарске магистрале https://www.youtube.com/watch?v=vSfpV3GISDY&list=PL7ur0o40Sc9acSK7EsmlXQNGwmuBlKlC6 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 пре 3 минута, Zayron рече Koje nema veze sa izvornom muzikom? Sve što je tamo je izvorna muzika bilo moravska, slovačka ili izvorna ruska romska i slovačka romska muzika. Apsolutno nijedna nije ni novokomponovana a ni turbofolk. Mogu vam napisati tačno i nazive i odakle su. ма уништили сте музику, нарнте свиње и ништа не дирајте Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 пре 12 часа, Снежана рече @Zayron црни Заки под хитно да си дошао да те водимо на терапију дуж Ибарске магистрале https://www.youtube.com/watch?v=vSfpV3GISDY&list=PL7ur0o40Sc9acSK7EsmlXQNGwmuBlKlC6 Pa samo vi izgleda znate za ibarsku magistralu. Za nju niko nije u životu čuo od Rusije pa do Biugarske a nikom ni ne fali jer svako ima svoju izvornu muziku, Imate je i vi a prekrasnu pa što je ne svirate isto ko i svi ostali slovenski narodi, Rusi, Poljaci, Moravani, Slovaci, Bugari? Svako od njih svira po kafanama svoju izvornu muziku. Ono ja ni ne znam da je kakva muzika, tursko-špansko-arapski pseudo andaluzijski mix sa primjesama madjarskog, vlaškog/rumunskog, romskog i jevrejskog folklora (klezmeri), nigdje tog srpskog ni zglave. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 @Zayron пуцаш у празно, промашио си тему, тема није изворна музика ни етно музика, него кафанска музика Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 пре 1 сат, Снежана рече @Zayron пуцаш у празно, промашио си тему, тема није изворна музика ни етно музика, него кафанска музика OK, to bi se moglo reci i tako da ste prije vi promašili muziku i po kafanama umjesto svoje srpske svirate nekakvu drugu ali to više nije moj problem Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 пре 12 минута, Zayron рече OK, to bi se moglo reci i tako da ste prije vi promašili muzikuz i po kafanama umjesto svoje srpske svirate nekakvu tudju ali to više nije moj problem Да, све би то било у реду када би музика дозволила да буде дељена на "нашу" и "вашу", али на жалост увек се појави неко ко покуша да је раздели и то онда јесте његов проблем но пуно је ово приче мој Заки, запевајмо https://www.youtube.com/watch?v=CFKRk7gcKdc Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука