Jump to content

Кафаница. Ја наручујем?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Zayron лебе мекани, што каже батиша Ракић, па јес ти био некад у некој кафани, је л ти ово музика за кафану??? неш се ти од овог леба најести :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Снежана рече

@Zayron лебе мекани, што каже батиша Ракић, па јес ти био некад у некој кафани, је л ти ово музика за кафану??? неш се ти од овог леба најести :D

Pa to imamo i mi. Samo se kod nas umjesto turbofolk i novokomponovanih pjevaju još i izvorne narodne, po kafanama takodjer a vi ste se od tog odvikli. Prije je to tako bilo i kod vas. Ovdje, u Rusiji, Poljskoj pa i u Bugarskoj nikad se nisu prestale svirat i pjevat izvorne narodne po kafanama, samo su u Srbij i BiHi iz kafana bile istjerane iz meni nekog nepoznatog razloga, nažalost. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Zayron рече

Pa to imamo i mi. Samo se kod nas umjesto turbofolk i novokomponovanih pjevaju još i izvorne narodne, po kafanama takodjer a vi ste se od tog odvikli. Prije je to tako bilo i kod vas. Ovdje, u Rusiji, Poljskoj pa i u Bugarskoj nikad se nisu prestale svirat i pjevat izvorne narodne po kafanama, samo su u Srbij i BiHi iz kafana bile istjerane iz meni nekog nepoznatog razloga, nažalost. :) 

Само што ово што си пустио нема везе са изворном музиком, у осталом није само изворна музика за кафану, при томе не причам о турбо фолку (мада ни не знам шта је то), него о Цунету, Томи, Силвани...

• Свиђа ми се 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ovo su obavezne kafanske slovačke moravske narodne pjesme, Rusi, Ukrajinci, Bjelorusi, Slovaci, Moravaci, Poljaci i Bugari praktično ne znaju šta su to novokomponovane a kamo li turbofolk. To je svima njima nepoznat pojam. Postoji samo na Balkanu. Ovo su sve kapele koje sviraju uživo po kafanama i raznim slavljima izvornu muziku i prodaju na CD i mp3.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Снежана рече

Само што ово што си пустио нема везе са изворном музиком, у осталом није само изворна музика за кафану, при томе не причам о турбо фолку (мада ни не знам шта је то), него о Цунету, Томи, Силвани...

Koje nema veze sa izvornom muzikom? Sve što je tamo je izvorna muzika bilo moravska, slovačka ili izvorna ruska romska i slovačka romska muzika. Apsolutno nijedna nije ni novokomponovana a ni turbofolk. Mogu vam napisati tačno po naslovima, te njihove nazive i odakle su, koje su tačno moravske, koje slovačke a koje romske.

Подели на овим сајтовима

@Zayron  црни Заки под хитно да си дошао да те  водимо на терапију дуж Ибарске магистрале :D

https://www.youtube.com/watch?v=vSfpV3GISDY&list=PL7ur0o40Sc9acSK7EsmlXQNGwmuBlKlC6

• Свиђа ми се 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zayron рече

Koje nema veze sa izvornom muzikom? Sve što je tamo je izvorna muzika bilo moravska, slovačka ili izvorna ruska romska i slovačka romska muzika. Apsolutno nijedna nije ni novokomponovana a ni turbofolk. Mogu vam napisati tačno i nazive i odakle su.

ма уништили сте музику, нарнте свиње и ништа не дирајте :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Снежана рече

@Zayron  црни Заки под хитно да си дошао да те  водимо на терапију дуж Ибарске магистрале :D

https://www.youtube.com/watch?v=vSfpV3GISDY&list=PL7ur0o40Sc9acSK7EsmlXQNGwmuBlKlC6

Pa samo vi izgleda znate za ibarsku magistralu. :) Za nju niko nije u životu čuo od Rusije pa do Biugarske a nikom ni ne fali jer svako ima svoju izvornu muziku, Imate je i vi  a prekrasnu pa što je ne svirate isto ko i svi ostali slovenski narodi, Rusi, Poljaci, Moravani, Slovaci, Bugari? Svako od njih svira po kafanama svoju izvornu muziku. Ono ja ni ne znam da je kakva muzika, tursko-špansko-arapski pseudo andaluzijski mix sa primjesama madjarskog, vlaškog/rumunskog, romskog i jevrejskog folklora (klezmeri), nigdje tog srpskog ni zglave.

Подели на овим сајтовима

@Zayron пуцаш у празно, промашио си тему, тема није изворна музика ни етно музика, него кафанска музика :pivo:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Снежана рече

@Zayron пуцаш у празно, промашио си тему, тема није изворна музика ни етно музика, него кафанска музика :pivo:

OK, to bi se moglo reci i tako da ste prije vi promašili muziku i po kafanama umjesto svoje srpske svirate nekakvu drugu ali to više nije moj problem :) 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zayron рече

OK, to bi se moglo reci i tako da ste prije vi promašili muzikuz i po kafanama umjesto svoje srpske svirate nekakvu tudju ali to više nije moj problem :) 

Да, све би то било у реду када би музика дозволила да буде дељена на "нашу" и "вашу", али на жалост увек се појави неко ко покуша да је раздели и то онда  јесте његов проблем ;) но пуно је ово приче мој Заки, запевајмо :)

https://www.youtube.com/watch?v=CFKRk7gcKdc

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...