Данче* Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Па да то од сабајле по кафанама Ехехе.. ваља се, такви су дани. Ayla and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Snežana, Danče...dajte neku uz koju ću vam zaigrati. Neka bude meni sliča. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Дођу тако празници, лепи дани...и ја, ја чујем гласови завичаја и носталгије... Ayla and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 5 минута, Ayla рече Snežana, Danče...dajte neku uz koju ću vam zaigrati. Neka bude meni sliča. Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 5 минута, Ayla рече dajte neku uz koju ću vam zaigrati. Neka bude meni sliča. Живели! Снежана and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 To! Данче* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Ayla , AnaLaz and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Ајмо лутке, играње...мало преплет, па мало заплет па маказице...опла Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Igrala sam nevjesticu, godinama... 5:03 Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 @Ayla @Снежана Дефинитивно кафана је наша судбина.. нас три увек у исто време на овој теми. Снежана and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Šta ćeš, protiv sudbine se ne može Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 1 минут, Данче* рече Дефинитивно кафана је наша судбина.. нас три увек у исто време на овој теми. Па не иде да нам сестра иде сама у кафану https://www.youtube.com/watch?v=52BlDu47F3Y Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука