Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 dajte jednu lozu Gordana . and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Moravski cimbalovi orkestar Friš iz Ostrave, koncert 17.11.2015. LIVE from Ostrava. Klimkovice Cimbálová muzika Friš a Liselotte Rokyta (panova flétna) LIVE from Ostrava. Geamparale si Sirba Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 ево мало нешто живље! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Снежана and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Снежана and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Dany... naručujem za nas. Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ..у то име Ајла, да живимо. Снежана and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ma, i ova bi se mogla naručiti Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 А што не би могло. Снежана and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ...ili Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ...ili ..уф,уф..ђе ме наће.. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ma, i ova bi se mogla naručiti Čuj Omere dilbere, aj srećo moja....amaaaaan....i ja se udajem Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Uz ovu ću se jednog dana i na sto popeti i zaigrati...ali jednog dana Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука