Караконџула Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Данче*, Kaludjerovic Sreten and Samo Ana је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Jaaooo, đe me nađeee! Караконџула је реаговао/ла на ово 1 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 а ево да се мало и загрејемо! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 ево да вас мало послужим ипак смо ми домаћини! Samo Ana, Данче*, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Људи моји без тамбураши ништа.. Kaludjerovic Sreten, Никола Поповић and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Људи моји без тамбураши ништа.. Али после Станише, Цунета и Томе! Samo Ana and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 а сад једна аутобиграфскааааа Kaludjerovic Sreten and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=eD1DuBKxV-4 Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 2 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Не знам да ли ову ико има на свом репертоару народне музике (осим мене). Много је добра. За Само Ану маестро: http://youtu.be/CFKRk7gcKdc Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 а кад се онако загрејем, ово ми је врх песма! https://www.youtube.com/watch?v=IlSCN974C60 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Hvala Dunja, sestro slatka! I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 а кад се онако загрејем ја кад се загрејем https://www.youtube.com/watch?v=sjE-C9Fo55k Samo Ana, Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Доле нарицаљке! Стиже Василија - легенда. (Штета што на општенародним весељима нико не уме да је отпева) Никола Поповић, Данче* and Samo Ana је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 U tem Somboru il' šta drugo vojvođansko starogradsko. I pivo Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=J1Is80f0qFI Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука