Пајко Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Једна од мојих најдражих (Топалко конза) http://www.youtube.com/watch?v=kJOtaCVxP1k БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 sokiran БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Boki 13 - Kaligula [GRAND PARADA] HD komentari sa http://tekstovi-pesama.com/boki-13/kaligula/31781/1/ sta znaci lilihip ... lep teksta al je negde i glup ja sam bokijev najveci fan!!!!!!!bravo boki samo tako!!!!kaligula najjaca!!! lepa je pesma svidja mi se .nista nije lose obozavam tu pesmu i luda sam za njom.svi je vole i slusaju i neki su ludi za njom kao sto sam i ja. eto rekla sam vam svoj komentar ..o muzici koja mi se svidja od BOKIJA13.volim njegove pesme i lude su,zabavne i smesne..........sve vas pozdravljam puno cao cao*********** SRANJE OD PESME!BOKI 13 NAPOLJE SA FARME!!! ne razumem kako neko moze velicati kaligulu? jel vi znate mozda ko je on bio, ili samo mislite da je to neki baja iz kraja? i nije mi jasno kako se nekome moze svidjati debeli travestit koji nezna da peva, ima lose tekstove, toliko lose da mi je muka. pre su ubijali pedere a za travestite niko nije ni cuo. samo majka moze voleti takvog sina, i bolesni um koji ga krasi, i naravno retardirani fanovi, niste vi krivi kriv je internet Sramoti celu makedoniju a jos vise i srbiju jer je usao u farmu LILIHIP JE LIZALICA ! Tekst, kao tekst nije los (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)... Bio bi pravi hit po diskotekama, samo da ga ne izvodi Boki 13, jer ga dosta ljudi ne voli! znacchi full... extra.. BOKI ZAKON !!! =) ostatak vidite sami...vulgarno je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 0706_read Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iDLAbCQdFGY pratim temu isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Saban Saulic - Utjehu,dajte mi utjehu БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Vida Pavlovic - Svako trazi novu ljubav.wmv БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Sivi dom- Sve sto zelim ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Данче* је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 VRATI SE - POSLEDNJA IGRA LEPTIRA Данче* је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука