Маша Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Ниси чуо Мухаремову .. ја после ње обавезно идем на сајт са вицевима, равнотеже ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Цитат Ниси чуо Мухаремову .. ја после ње обавезно идем на сајт са вицевима, равнотеже ради. 0102_laugh ma , nisam ni Cecu ... muka mi od nje , htedoh reći ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Tunak Tunak Tun (Best Copy) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Цитат 'DE ME NADJE SA CECOM ... NJU KAD ČUJEM ILI VIDIM , STVARNO MI DODJE DA SE SAMOUTEPAM ... OD MUKE ! Ceca je brend, slobodno se utepaj , i treba da se utepaš kad ti Ceca ne valja ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Цитат Цитат 'DE ME NADJE SA CECOM ... NJU KAD ČUJEM ILI VIDIM , STVARNO MI DODJE DA SE SAMOUTEPAM ... OD MUKE ! Ceca je brend, slobodno se utepaj , i treba da se utepaš kad ti Ceca ne valja ! E , pa ... kad sam znao da si DUDUK za muziku ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 уууууффффф Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Цитат Цитат Цитат 'DE ME NADJE SA CECOM ... NJU KAD ČUJEM ILI VIDIM , STVARNO MI DODJE DA SE SAMOUTEPAM ... OD MUKE ! Ceca je brend, slobodno se utepaj , i treba da se utepaš kad ti Ceca ne valja ! E , pa ... kad sam znao da si DUDUK za muziku ! E па шта да ти кажем, с обзиром да немаш анђела чувара и интуиција ти је погрешна, и те како имам везе сос музику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат 'DE ME NADJE SA CECOM ... NJU KAD ČUJEM ILI VIDIM , STVARNO MI DODJE DA SE SAMOUTEPAM ... OD MUKE ! Ceca je brend, slobodno se utepaj , i treba da se utepaš kad ti Ceca ne valja ! E , pa ... kad sam znao da si DUDUK za muziku ! E па шта да ти кажем, с обзиром да немаш анђела чувара и интуиција ти је погрешна, и те како имам везе сос музику. o.k. to crveno me je prevarilo ... p.s. a, što ti pišeš latinicom , a ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат 'DE ME NADJE SA CECOM ... NJU KAD ČUJEM ILI VIDIM , STVARNO MI DODJE DA SE SAMOUTEPAM ... OD MUKE ! Ceca je brend, slobodno se utepaj , i treba da se utepaš kad ti Ceca ne valja ! E , pa ... kad sam znao da si DUDUK za muziku ! E па шта да ти кажем, с обзиром да немаш анђела чувара и интуиција ти је погрешна, и те како имам везе сос музику. o.k. to crveno me je prevarilo ... p.s. a, što ti pišeš latinicom , a ? Збуњујем латинаше... хехехехехе... п.с. нисам писао, то је конвертор одрадио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Dobra i teska balada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 nisam narodnjak ali ovako nesto ne mozes da ne volis 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Шта друго- него ЕКВ ZID ekv "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 23, 2010 Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QHFK1yKfiGo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука