Jelena 76 Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Evo mene kao ponavljač na ovoj temi.... Samo jedna i samo ta pesma me dirne do dubine duše moje, i krenu mi potoci suza.... nana and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 http://youtu.be/baiMUB17t2M Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 С.А.Р.С. - Перспектива Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 No me ames, porque estoy perdido, porque cambiè el mundo, porque es el destino, porque no se puede, somos un espejo, Y tù asì serìas lo que yo de mì reflejo No me ames, para estar muriendo, dentro de una guerra llena de arrepentimientos, no me ames para estar en tierra, quiero alzar el vuelo, con tu gran amor por el azul del cielo.... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Mislim da ne navedoh ovu. A kako da se ne zaplačeš? Ceca, "Kuda idu ostavljene devojke". Tekst mi je vrlo potresan, melodija takođe. Koliko god da sam dobro raspoložena , kada je čujem...jednim potezom mi zbriše onaj osmeh i vrati kao vremenska mašina, unazad. Sto vekova. Nekada, ugasim. Ne mogu svaki put da poslušam. http://www.youtube.com/watch?v=rButA-M7daM (Da, zaista kuda od svih nas damica, je otišla ta neka naša "ja"? Nakon što je ostavljena, izgubljena, ne voljena? Ne znam ni ja...) Никола Поповић and Сунчица. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inner Truth Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Mislim da ne navedoh ovu. A kako da se ne zaplačeš? Ceca, "Kuda idu ostavljene devojke". Tekst mi je vrlo potresan, melodija takođe. Koliko god da sam dobro raspoložena , kada je čujem...jednim potezom mi zbriše onaj osmeh i vrati kao vremenska mašina, unazad. Sto vekova. Nekada, ugasim. Ne mogu svaki put da poslušam. http://www.youtube.com/watch?v=rButA-M7daM (Da, zaista kuda od svih nas damica, je otišla ta neka naša "ja"? Nakon što je ostavljena, izgubljena, ne voljena? Ne znam ni ja...) Njega kod psihijatra, odmah!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 pesma o vasi ladackom Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Hej Sloveni Дуња је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Džej, "Sunce ljubavi " . ( Sve će to doći na svoje. Trebalo je izdržati. ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Некада сам имала убрзан метаболизам (ееееееххххх, стара, добра времена ). Могла сам да једем као ала, и опет сам била мршава. Пошто сада, нажалост, није тако, кад ми порасту "шлауфи" око струка, па кренем на дијету, онда ме расплаче ова песма (НЕМОЈ СЛУЧАЈНО НЕКО ДА МИ СЕ СМЕЈЕ ) Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Znas li ko te ljubi silno. Лидија Миленковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 19, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Znas li ko te ljubi silno. Данче*, Лидија Миленковић, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Данче* and Сунчица. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сунчица. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cjrrMLYWXTo Milica89, Vladimir Vlada and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука