Ђорђе Р Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Броз = Месија (Христос) Народни хероји = Светитељи Лажни месија, лажна религија, којој су многи поверовали у Србији. Ништа позитивно није донео. Само зло: лажни морал, нерад, лажне вредности. Мислим да се наше друштво неће оправити од Титове владавине, и ситема вредности које су тада промовисане, бар још 50 година. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ja ne vidim šta ima na jednom hrišćanskom forumu da se diskutuje o jednoj lićnosti koja je otelotvorenje zla i pogibelji srpskog naroda. Svaka rasprava o Nepomjaniku je izlišna По чему!? Докази!? Приче!? Искуства!?... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Броз = Месија (Христос) Народни хероји = Светитељи Лажни месија, лажна религија, којој су многи поверовали у Србији. Ништа позитивно није донео. Само зло: лажни морал, нерад, лажне вредности. Мислим да се наше друштво неће оправити од Титове владавине, и ситема вредности које су тада промовисане, бар још 50 година. Хвала на одгховору! И на ставу! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Торбица објаснио! RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 По чему!? Докази!? Приче!? Искуства!?... Kao dijete sam bila jako zbunjena...veličali su mu ime i djelo, a ja sam član porodice koju je uništavao. Po njegovom nalogu je ubjena moja prabaka i baka....moj deda na pravdi Boga završio na Golom otoku...unštena je još jedna od porodica ...a mene tjerali da pjevam (kao solista) - Zagorje naše zeleno....tuga. Милан Ракић, Караконџула and feeble је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 @Suncokret54 Nisam ni uspeo da ukapiram sta si tacno hteo da kazes u prvoj poruci na ovoj temi, ali sam ukapirao da ima nepotrebnog licnog prozivanja. Dakle, praksa je ovde vrlo jednostavna - ako ti tema ne odgovara, prosto ne ucestvujes na njoj. A ako ipak `oces nesto da kazes, onda to obavezno mora da bude u potpunom uvazavanju sagovornika i postavljaca teme. urednistvo "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Kao dijete sam bila jako zbunjena...veličali su mu ime i djelo, a ja sam član porodice koju je uništavao. Po njegovom nalogu je ubjena moja prabaka i baka....moj deda na pravdi Boga završio na Golom otoku...unštena je još jedna od porodica ...a mene tjerali da pjevam (kao solista) - Zagorje naše zeleno....tuga Хвала Ајла што си своје сећање "ПОДЕЛИЛА" са нама... И моје је врло блиско твоме... Али, ако дозволиш... Да ли је Тито томе крив, или су пак "политику водили" људи из "нашег обданишта!! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Хвала Ајла што си своје сећање "ПОДЕЛИЛА" са нама... И моје је врло блиско твоме... Али, ако дозволиш... Да ли је Тито томе крив, или су пак "политику водили" људи из "нашег обданишта!! А командна одговорност? NemanjaVa and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Волео бих да са форумашком братијом и сестрама продискутујем гледе улогe "највећег сина наших народа и народности"! Бојим се да смо склони у великом броју случајева да за све наше поразе окривимо тог човека ad hominem. Стога отварам ову тему са намером да покушамо једни другима да изнађемо одговоре, где је конкретно овај човек "закинуо" нас да будемо "мањи" хришћани, него то ми по свом позвању јесмо! http://www.youtube.com/watch?v=uvyCFyEyWnE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 А командна одговорност На то сам и мислио... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Хвала Ајла што си своје сећање "ПОДЕЛИЛА" са нама... И моје је врло блиско твоме... Али, ако дозволиш... Да ли је Тито томе крив, или су пак "политику водили" људи из "нашег обданишта!! Shvatam...ali sada se govori o njemu, a imali bi još koga prozvati. No neka...sudiće im se kada bude vrijeme. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ево, брат Игњатије је први "повукао лопту" и рекао шта мисли о постављеном питању... Са њим се не слажем у следећем, а по тачкама: - убеђивали људе да Бог не постоји! У реду, али онај који верује, и који је (још боље) литургијски кршћанин, овак`а прича не "пије воду", Нису тебе терали из Цркве па мислиш да нису никога. Иди бегај, немој се брукати за овакве ставове. Лично сам доживео да ме терају из Цркве као клинца. "Марш одавде!" "Шта радиш ти овде!" " Немој други пут да сам те затекао овде!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uvyCFyEyWnE Не видим потребу да се мени импутира некаква прича о Брозу, заверама и сличним сочињенијима... Пре, ако већ хоћете да ме "заје...те", онда се погледајте у огледало и видите где су вам родитељи учили школу, озидали дом, сачинили породицу... Након тога дозвољавам "личну причу"... До тада-мало се преиспитајте! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Imas u knjigama Milane kad su decu dovodili roditelji da se priceste nedeljom na liturgiju da su profesori dolazili u portu i terali decicu da jedu slaninu ili piju mleko da ne bi mogli da se priceste. Za slavljenje slave je odlazila glava,jednostavno lako je ti sto kazes mogao je svako,mogao jeste,ali sutra se zna da bi neko ko je to video otisao u sekretarijat i prijavio druga x da je slavio slavu. A onda bi taj bio u onoj bedi posle drugog svetskog rata uskracen mnogo cega,znam kroz primer moga dede. Nasi svetitelji Ava Justin,sveti vladika Nikolaj su zrtve komunistickog terora. Cinjenica je da je vise Tito odnosno njegova partija pobila Srba nego Adolf Hitler i nacisti. Srpska crkva je stradala dok svaku drugu je mnogo manje tlacio. I sve su to cinjenice o kojima je sud itekako dala istorija,ko ima usi... i za ende Пг је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 А командна одговорност? Па ја сам мислио на врховну команду. Онда су ови испод имали да слушају шта се каже. Ако се противе, ето ти Голог Отока. И онда касније се људима упали аутоцензура и више ни не мисле да може другачије. javor је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука