Ayla Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Osudjujes mene a on ljude hoce da hvata za jednu rjec i da nesto mudruje, pa moram biti iskren i reci da je to malodusno, kazi nesto i njemu. Vidio sam na pocetku teme neko je tebe ispravljao zbog jednog slova i to mi se nije svidjalo. Nije mene niko isprovocirao...samo je neko ispravio moju grešku. Šta je tu loše? Ovdje si reagovao neumjesno...neću da ćutim, ne odobravam to. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Osudjujes mene a on ljude hoce da hvata za jednu rjec i da nesto mudruje, pa moram biti iskren i reci da je to malodusno, kazi nesto i njemu. Vidio sam na pocetku teme neko je tebe ispravljao zbog jednog slova i to mi se nije svidjalo. E to sto se tebi ne svidja je tvoj problem, a ispravio sam jer je korisno. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 E to sto se tebi ne svidja je tvoj problem, a ispravio sam jer je korisno. To sto sam ja procitao nisi ti ispravljao nikoga nego neko drugi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 da se nisi malo zapričao ? molim administraciju da reaguje Sta ima da se reaguje, dobice vec odgovor od ljudi, ako takvih uopste ima jel Diogen fore. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 To sto sam ja procitao nisi ti ispravljao nikoga nego neko drugi. E pa nisi dobro video, ili ja, ajde sad ispravi se ili ispravi me. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Nije mene niko isprovocirao...samo je neko ispravio moju grešku. Šta je tu loše? Ovdje si reagovao neumjesno...neću da ćutim, ne odobravam to. Ma nemoras to odobravati, ja jesam pretjerao ali on je mene isprovocirao prvi i ti na to cutis. Ide po forumu i mudruje, gleda koga ce uhvatiti za jednu rjec, zar nebi bilo normalno i to osuditi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Sta ima da se reaguje, dobice vec odgovor od ljudi, ako takvih uopste ima jel Diogen fore. nema potrebe da me citiraš vrlo dobro znaš da ima potrebe da reaguje svaki drugi komentar je suvišan није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Zasto da se reaguje? Jel ti ne umes da mu objasnis nego ga tuzakas osoblju? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ma nemoras to odobravati, ja jesam pretjerao ali on je mene isprovocirao prvi i ti na to cutis. Ide po forumu i mudruje, gleda koga ce uhvatiti za jednu rjec, zar nebi bilo normalno i to osuditi? Nisam primjetila da je provocirao I šta misliš, zbog čega Jelena Topić stoji na kutiji i ćuti? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Nisam primjetila da je provocirao I šta misliš, zbog čega Jelena Topić stoji na kutiji i ćuti? Zato sto je on Top! A mozda je i over the top, zavisi koje knjige je citala... al bice da je to samo performans uz elemente sopstvenog momenta. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Zasto da se reaguje? Jel ti ne umes da mu objasnis nego ga tuzakas osoblju? ostavljam tebe da mu objasniš i molim administraciju da reaguje није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Zato sto je on Top! On...ko? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 CCC, ko deca... zato umni ljudi rekoše de gustibus non est disputandum svako vidi na svoj način... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Nisam primjetila da je provocirao I šta misliš, zbog čega Jelena Topić stoji na kutiji i ćuti? Pa idi malo unazad i pogledaj pazljivo kako pokusava da mi zavrne rjeci i da ispadne da sam rekao nesto sto nisam. Ako je njegov cilj da ide po forumu i gleda kako ce nekoga uhvatiti za jednu rjec onda stvarno zalim takvog covjeka, bez da se uvrijedi. Moje misljenje o njoj sto stoji na kutiji sam rekao ranije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 On...ko? "on Top" na engleskom Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука