Jump to content

Podgorica prajd

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Ех Црна Горо, шта си дочекала...

Ал` тако је то кад се не пази шта се прича. Скоро сваки Црногорац ће `ладно рећи: "`Бем ти оца очиња!"

И после се питају што Јевропа у њих гледа к`о у своје и `оће да организује параду сваки месец...

;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ех Црна Горо, шта си дочекала...

Ма каква Црна Гора, ту није било десетак ЛГБТ особа из Црне Горе. Већина шетача је увезено из околних држава. Балкански путујући циркус. 

Подели на овим сајтовима

Ма каква Црна Гора, ту није било десетак ЛГБТ особа из Црне Горе. Већина шетача је увезено из околних држава. Балкански путујући циркус. 

О томе и причам, чули како говоре црногорци па дошли код "својих"   ;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ajde onda veliki poznavaoce logike i razmisljanja kazi mi sta to tera ljude da 27.06.2012. svi budu povuceni

u misije rupe i cute zbog straha od hapsenja a onda 3 meseca kasnije dobiju krila sokola i zakazu kontra setnju na isti dan kad je planirana i gej parada

Брате, да ти ја нешто кажем, као солидан познавалац навијачке сцене, бар ове наше. Гарантујем ти да бар 90% навијача спонтано изађе, исто као што знам и да постоје удбашки елементи- и то јако утицајни међу навијачима. Исто тако сам свјестан да велики дио њих, нажалост, не зна против чега се "бори", зашто су изашли на улице. Неко крене да се бије са полицијом, неко јер ће сви да изађу, неко због неких других разлога...

Да кренемо редом. Не знам да ли је икад рађена анкета међу хомосексуалцима, али колико ја знам они су против параде, зар не? А ко се то бори за њихова права, шта тражи у њихово име и шта постиже овим парадама?! У Црној Гори "отимају" бркове, у Србији се српдају са Светим Савом и са неким стварима које су народу свете. Али, њих- ту мислим на ове активисте, који млате паре од тога- нико мрко не смије да погледа, колико ни Чеду Јовановића. Е, али сад се поставља питање како ће да изађу из куће они за чија се права ти активисти боре?! Нажалост, народ је погрешно усмјерио мржњу на хомосексуалце. Је л` смију они да изађу из куће после те параде?! За шта се боре ти активисти, за која њихова права?! Па, то је најосновније право које би требало да има сваки човјек, а управо им ти што се "боре" за њихова права то "ускраћују"!

Прошетали су под пратњом на хиљаде полицајаца и то је успјех?! Јес`, исто као да ја пођем на КиМ, изгазим неке Албанце и вратим се кући. Мене нико неће да дира јерр сам далеко, али шта ће сјутра тај народ доље да ради?Брига мене што ће неко да каже "Не може њима нико силом нешто да забрани". Е па, може. Једноставно. Провоцираш народ, тражиш нешто што није реално, ни нормално(ту мислим на то што траже право на брак, а не на оно што заиста треба да добију) и онда хоћеш да мирно изађеш из куће? Не иде то баш тако. Па, Срби на КиМ-и, у Крајини, на својој земљи се прилагођавају тамошњим условима, иако су на својој земљи!, не провоцирају Хрвате и Шиптаре, а ови активисти управо супротно: Те "Космет је сусјед Србије", те "Вазелин за Уроша", те некакве карикатуре на који се изругују Хришћанима, те сад бркови... Не може то тако.

Ако ти нападнеш те активисте, који ко зна за кога раде, и неким случајем се пробијеш до њих, а ионако су код нас сви који демонстрирају против било чега што није у складу са "људским" правима које је прописала Европа унапријед осуђен и сатанизовани, не гине ти да одгулиш једну фину казну. Као што ти рече, ти што раде за Удбу због тога и служе- да се обесмисли све што се ради и да се на крају каже "Ево, дошли су да краду патике" или "Ево, дошли су да разбијају". Тако да не очекуј да ико нешто уради по том питању, осим кад је баш најављена парада, кад се што се каже "мора". Ово причам из неког реалног угла. 100% сам против параде, али нисам ни за нереде. Троумим се баш, поштено да кажем.

Имају своје кафиће гдје могу да излазе, нико их није дирао тамо. Знам да то није довољно, да мора и, да се не лажемо, ако смо Православни Хришћани или просто људи(вјерујући или не, небитно је), свијест народа да се промијени за неке ствари кад су они у питању, али постоји граница преко које се не може ићи. И ту је бар, што се мене тиче, крај ове приче.

Мени лично смета што се народ највише буни кад је ова параду у питању. На последњем протесту за КиМ је било 500 људи, на протестима против ГМО хране ни 100! Тек да не причам на економском плану- требало је устанак да дигнемо, а нико глас да пусти. Убили су вољу у људима, а после свега што се издешавало и колико је народ разочаран са свим промјенама то и није толико чудно. Мени то лично смета, и то ми баш смета. Поред доста битнијих ствари који би људима дошли као издувни вентил од све муке која их је снашла, парада послужи за то. Једна од нелогичност која прати параду, као и чињеница колику пажњу изазове њен помен. 

у није било десетак ЛГБТ особа

Ниједан једини!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Забрана инвалидима да шетају до Пг: Угрожавају безбједност и сигурност

http://www.vijesti.me/vijesti/zabrana-invalidima-da-setaju-pg-ugrozavaju-bezbjednost-sigurnost-clanak-156066

Не знам је ли ово нека шала или шта ли је(инвалиди да дођу пјешке из Бп до Пг, а то је 120км округло, мало је то чудно), али ако им је после свега заиста забрањено...

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Cekaj ako ti neko srusi "argumente" sto prelazis na licne uvrede?

Ma sta si ti srusio osim mozda svog strpljenja pa prvi poceo da vredjas sa pricom da ukljucim mozak?!

A kad ti neko uzvrati istom merom onda kao i svaki "delija" udaris u kuknjavu o vredjanju. Ako nemas dovoljno

strepljenja  da mi napises post bez da ostavljas komentare o mom mozgu onda bar budi musko i prihvati

da cu i ja da napisem po koju o tvom mozgu. Tako se ponasaju odrasli, ozbiljni ljudi.

Druga stvar pristajem da sam tuzan,supljoglav i neukusan,ali znam da ako je to neki argument ja kao takav na ovom forumu na svojih hiljadu i sto poruka ima 1000 i kusur amina,a neko drugi jako pametan,dubokouman i ko ne prica gluposti na svojih 11 hiljada ima dve hiljade i kusur amina. UTATATA.

Jesi ti siguran da si ti 1987. godiste a ne 2007.? Posto ovakvo jadno utataisanje jedva da pristaje i ljudima tog uzrasta. Elem kad vec potezes ovu polusaljivu dosetku da se spustim i ja na to utataisanje  cisto da svi vide da nemas ni malo posetnja cak i kad pokusavas da budes faca. Dosao si na forum pre par meseci, gusterski staz ti jos uveliko traje, nemas blagu ideju o tome  kako forum izgledaoi funkcionisao samo pre 2 godine a kamoli pre 4 kada je poceo da radi a usudjujes  se da uopste komentarises bilo ciji znacaj na forumu pa i moj. Vrlo nepromisljeno i netakticno ponasanje.

Medju ostalom moram da ti se zahvalim za dodatnih 900 postova koje si mi dodelio posto nemam 11000 nego 10100 i kusur. Ali ti si uprkos tome "uvecao" moj broj postova na 11000 i kusur i kao svaki suvoparni, bezidejni ciketan a "smanjio" postove sa 2500+ na 2000 i kusur i ako si mi jutros dolazio na profil da vidis kako stojim. Ako ti jos niko nije rekao evo ja da ti kazem da to ponasanje izlgeda jako jadno i sa takvim pilicarenjem sebe jos vise unizavas.

Nego da te informisem do kraja sto se tice foruma i amina. Forum ovakva aminovanja koristi od kraja avgusta 2011. a ja sam vec tada posedovao cirka 75% ovih poruka (dosta njih se zagubilo ako pregedas arhivu foruma) pa sam sto se amina tice, ako znas da racunas, tu negde kao i ti, u odnosu na broj postova.

A sto se tice podrske i pohvale ostalih forumasa mojim umnim sposobnotima, ako te to bas toliko zanima, moze da govori podatak da sam po starom sistemu aminovanja (tada su se zvale zahvalnice) bio jedno vreme tik iza oca Ivana to jest drugi po rejtingu na celom forumu.

Godinu dana pre toga dakle 2010. bio sam pozvan da postanem deo administracije kao moderator. Ja to nisam trazio ali sam prihvatio i bio moderator pola godine.

A u poslednje 2 godine sam sa foruma imao ispad od ukupno cc 10 meseci neucesca.

Pa eto za 4 godina sa 10000+ postova tolika je moja "nezapazenost" i "nezanimljivost" od strane ostalih

forumasa.

A ovo sve nisam napisao zato da se hvalim, da postoji opcija ja bih bio spreman da razdelim svoje amine svakome ko bi to trazio, nego zato da pokazem da kad god neko krene utatata da dobacuje forumasu o kome ne zna nista uvek na kraju ispliva opsta bezidejnost i zalost u formi ciketanskog koprcanja.

Kako brate ja lazem i klevecem? Pa jel sam ja na ikoga upro prstom i rekao evo ovaj je ovakav,onakav,ili to ti cinis bez argumenata? Ne razumem.

Lazes i to visestruko.

Prvo si tvrdio da sam ja na osnovu onog razgovora koga sam cuo na ulici zakljucio da oni rade za db.

Nakon toga sam citirao sopstveni post iz svoje prethodne poruke i boldovao deo poruke iz kog se jasno vidi

da ti nisi dobro procitao sta sam napisao i da nisam iz toga zakljucio nego da mi je to jedan podatak veoma

indikativan pro takvog zakljucka.

Nisam ocekivao izvinjenje ali si mogao da kazes "ok nisam dobro procitao sta si napisao". Ali ne ti nakog toga

padas jos nize i svo to moje korigovanje tvoje greske ignorises i jos izmisljas da je to za mene dokaz, ni manje

ni vise nego dokaz. A ja nikad nisam rekao da imam dokaz jer sam za razliku od tebe svestan sta ta rec znaci i kakvu tezinu nosi.

I sad jos imas obraza da se iscudjavas da ti kazem da lazes, a lazes samo tako.

Nego ajde sad...za ozbiljno. Pederi su organizovali svoje setnje nekoliko puta,nekad su koristili to na blef,nekad zene u crnom,nekad ldp.  Hoces da kazes da su oni setali na ulici 4 sata? Covece mogli su stici do Zeljkovog Temerina za to vreme peske.

Hocu a kazem da ne izvodis burgije, pravis se vickast i pravis coveka od slame to kod mene ne prolazi.

Nisu setali 4 sata nego je cc 4 sata trajala cela manifestacija, pustali balone, plesali, pevali, jeli/pili, svirali zna se sta znaci ulicni performans na kome ucestvuje vise od 100 ljudi.

Ja se krecem u tim patriotskim krugovima,vecina ljudi koje znam su pro patriotski nastrojeni,ja nisam imao pojma niti je bilo ko o tome imao pojma niti je pricao,tako da... O tim sporadicnim protestima,cekaj ti si bio 4 sata u blizini te setnje i svo vreme si video da nije bilo nikakvog protesta ljudi?

Prosao sam kroz masu prvi put niko od ljudi nije reagovao, svi gledali svoja posla i svoj put kao i ja. Dva i po sata kasnije se vracao kroz istu trasu jos su bili tamo i isto ljudi potpuno kulirali, bez i jedne bilo kave reakcije. Kad sam uvece dosao kuci pregledao sam sve vesti da vidim sta je bilo to cudo i nigde niti jedan incident. A zna se a su oni antention whores prva liga i da je bilo i najmanjeg verbalnog vredjanja odmah bi to negde izaslo kao neki "napad" ili tako nesto. Tako da ne, nemam niti jedan razlog da verujem da je tog dana bilo ma kakvog negodovanja na osnovu onoga sto sam licno video i nakon toga procitao u reakcijama, komentarima.

I da zavrsimo sto se tice tog performansa,jel su najavili to negde? Ne,jel su imali konferencije povodom toga? Ne,jel bilo u medijima najava za to? Ne.  Dakle porediti paradu i tako nesto,nema veze jedno sa drugim. Parada ponosa u Beogradu bi bila vest svuda,nekakve setnje,obelezavanje datuma ne bi. Ti bre hoces da postavis stvari da drzava ne zeli paradu ponosa i da zato organizuje nekoga,covece? Pa jel si ti svestan da bi drzava odnosno oni koji je predstavljaju dupe dali da moze da se ta parada odrzi najnormalnije i da zato sto se to ne cini dobijaju i finansijske i svakakve packe od eu i Amerike. Oni bre nemaju problem da prodaju i to za jeftino svaki ideal,teritoriju ma sve,ali imaju problem za gej paradu,daj nemojmo se zezati.

Batali praznu pricu o ne nanajavljivanju na sva zvona. To je njima jedan od kljucnih medjunarnodnih praznika. Odrzali su ga istog datume 2011. a ko je pratio njihove blogere i fejsase znao je za to. Dva velika sajta, stormfront i srpskinacionalisti.com, na svojim forumima imaju mnogo malih i po jednu maratonsku temu posvecenu svim planovima lgbt aktivista, okupljanjam, cak zurke u zatovrenom, tako da su to dve baze gde je vecina njih sigurno bila obavestena.

Zaobidji me sa tim decijim pripovetkama o prodaji ideala. Ne pricamo ovde o tome sta vlast jeste nego o istinitosti onoga sto vlast govori pred svaki prajd. Oni kazu da nije moguce obezbediti 100 i vise ljudi da prosetaju na pola sata. To je prica pred svaku paradu. Vidimo da to nije tacno. Sa visestruko manjim brojem policajaca su "obezbedili" (nije bila nebezbedna) gej zurku sa duplo vise ucesnika nego oni silni kordoni 2010. duplo manju skupinu. Ako drugo ne iz toga se jasno vidi da je i drzavan prica i prica gej aktivista kako nije moguce odrzati bezbednu setnju gejeva LAZ. Dakle ne nocom 50 likova da proseta na pola sata nego u sred bjela dana u spici imaju zurku i niko ih ne dira. Tako bi mogli svakog meseca da prave ali to im nije u interesu jer bi odma pala njihova prica da su ugrozeni u mutnu lazljivu vodu koju su sami zamutili.

Ne ocekujem zapis,niti bilo sta drugo zato sto znam da nemas nista,ali 5 poruka si napisao iz mojih jos pre saznanja znam to,iz ovog saznanja znam to i sad neko ko nema pojma citajuci tebe pomislio bi uuu ko zna sta ovaj sve zna sigurno su ovi onda takvi kao sto on prica,mozes bar da napises koja su ti to saznanja i onda bi videli da li je to ozbiljno ili ne.

Ajde??? A da se ti malo odlucis sta hoces? Koja su mi saznanja to sam izneo. Vecina tih organizacija tipa Obraz, Nacionalni stroj, Nasi i njima slicni mnoga svoja delovanja vrse po direktivni domacih obavstajnih sluzbi. To je saznanje. Kako sam do toga dosao? To je drugo pitanje. To sam saznao u razgovoru sa ljudima bliskim vojsci i policiji, neki cak visi oficiri koji su to izneli kao vrstu javne tajne. Dokaze, ukaze, dokumentacije bilo kakve vrste kojom bih to mogao staviti svima na uvid nemam jer mi nije to bio cilj razgovora sa time ljudima nego su to oni sami sponemunili kao sporednu temu a kad su vec spomenuli ja sam cisto informativno pitao da li je to zaista tako na jednom sirem nivou ili su to sami izolovani slucajevi saradnje pa se od toga prosirila prica. Svi su mi potvrdili da je to na opstem nivou i da je to jedva vrlo dobro organizovana kontrola. Da li su mi dali neke dokaze? Nisu, kao sto sam rekao ali su mi oni svi skupa u toj prici delovali i vise nego uverljivo. Da li to znaci da moras da mi verujes, ti ili bilo ko drugi, naravno da ne. Ali ja nisam ni rekao da cu da ubedim bilo koga, nisam rekao da imam dokaze (sto mi ti konstantno podmeces) rekao sam da znam.

Kao sto ti je dokaz sto je neki klinac zvao tada zabranjenog Obradovica preko telefona koji se prisluskuju i sto je ovaj nije rekao nista sto moze da dokazuje nesto na osnovu cega moze da mu se povodom njegovog slucaja jos vise nesto prisije. Nadam se da si shvatio koliko ti je taj argument pao u vodu,a mislio si da je to pravi.

Opet ti sa svojim bezobraznim laganjem da je to za mene dokaz.

Nadam se da ces uskoro shvatiti kakvu si ovde tesku besmislicu odvali i potrosio tastaturu na recenicu koja ama bas nista ne znaci.

Evo sta si napisao

"Sto je neki klinac zvao tada zabranjenog Obradovica preko telefona koji se prisluskuju i sto je ovaj nije rekao

nista sto moze da se dokazuje nesto na osnovu cega moze da mu se povodom njegovog slucaja jos vise nesto prisije." Sta znaci ova recenica? Ovo je preko svake mere besmislena recenica i ama bas nist ane znaci. Ajde preformulisi ovo i sastavi polako pa da vidimo da li je ista od onoga sto sam ja pisao palo u vodu.

Uostalom nije meni da ja tebe ubedjujem sad,ali zarad istine,nemam ja pojma ja sam ovde vec pisao o pojedinim patriotskim organizacijama koji su u tesnoj saradnji sa mnogim drzavnim institucijama kao npr Vacicev 1389,tako da nema problema da se o tome pise ali na osnovu dokaza i pravih saznanja a ne kroz rekla kazala.

Nije ni meni. Ja sam tebi rekao ono sto ja znam na osnovu onoga sto sam konkretno toga dana video, cuo i sto su mi mnogo ranije govorili relevatni ljudi koji o tome mnogo vise znaju nego bilo ko na forumu i u javnosti uopste.

Sve ovo sto mi tu pisemo na forumu se moze postmatrati i kao rekla kazala iz samo razloga sto niko od nas nema niakakva dokuemnta sa kojima bi mogao da izbaci sve druge aleternative iz price. Ovde je sve u verovanju i ubedljivosti. A sto se tice the istine sto bi rekao Dynablaster vreme ce pokazati cija je prica bila bliza to istini.

Подели на овим сајтовима

Olalala... Trudicu se da procitam ovo pa da ti odgovorim,za razliku od tebe argumentima. Video sam samo da si mi napisao da pisem kao da sam 2007 godiste,ako se tako raspravljas sa decom i toliko se zestis na decije argumente koje meni prepisujes,svaka cast.

Kad budem imao vremena iscitacu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pg

Verovatno nisi pratio od mog provog posta ali ja sam pisao iz samo jednog razloga. Da pokazem da je i drzavan i lgbt prica o ugrozensoti farsa, dakle LAZ. Laze i drzava da ne moze da ih obezbedi, niti sta ima da se obezbeduje, a lazu i lgbt aktivisti da ne mogu da imaju zurku na ulici u sred

bela dana. To je ocita laz. Ali i drzava i lgbt grupe nikad ali niposto ne bi pristale da priznaju da je ovo sta ja govorim tacno zato sto drzava gubi jednu ogromnu igracku za anesteziranje sirokih masa i sakrivanja velepljackaskih operacija. A lgbt grupe gube svaki daljnji argument o prici dasu progenjeni i sto njih najvise boli gube dotok para iz budzeta i ko zna odakle jos ne. Dakle to je moja poenta. Da je to jedna velika obmana javnosti, obe te price. 

Подели на овим сајтовима

Olalala... Trudicu se da procitam ovo pa da ti odgovorim,za razliku od tebe argumentima. Video sam samo da si mi napisao da pisem kao da sam 2007 godiste,ako se tako raspravljas sa decom i toliko se zestis na decije argumente koje meni prepisujes,svaka cast.

Kad budem imao vremena iscitacu.

Na to priglupo utatajsko dobacivanje je to jedini odgovor ali priznajem da bi ispravno bilo potpuno preskociti takvo glupiranje sa tvoje strane.

Samo izvoli. Ali prvo nauci sta znaci rec argument jer ocito nisi nacisto sa tim kao i sa znacenjem reci dokaz.

Подели на овим сајтовима

Eto sad se svadjate zbog nekih lgbt aktivista terorista, sto im je i cilj, nasamareni ste hehe :D

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ma sta si ti srusio osim mozda svog strpljenja pa prvi poceo da vredjas sa pricom da ukljucim mozak?!

A kad ti neko uzvrati istom merom onda kao i svaki "delija" udaris u kuknjavu o vredjanju. Ako nemas dovoljno

strepljenja  da mi napises post bez da ostavljas komentare o mom mozgu onda bar budi musko i prihvati

da cu i ja da napisem po koju o tvom mozgu. Tako se ponasaju odrasli, ozbiljni ljudi.

Jesi ti siguran da si ti 1987. godiste a ne 2007.? Posto ovakvo jadno utataisanje jedva da pristaje i ljudima tog uzrasta. Elem kad vec potezes ovu polusaljivu dosetku da se spustim i ja na to utataisanje  cisto da svi vide da nemas ni malo posetnja cak i kad pokusavas da budes faca. Dosao si na forum pre par meseci, gusterski staz ti jos uveliko traje, nemas blagu ideju o tome  kako forum izgledaoi funkcionisao samo pre 2 godine a kamoli pre 4 kada je poceo da radi a usudjujes  se da uopste komentarises bilo ciji znacaj na forumu pa i moj. Vrlo nepromisljeno i netakticno ponasanje.

Medju ostalom moram da ti se zahvalim za dodatnih 900 postova koje si mi dodelio posto nemam 11000 nego 10100 i kusur. Ali ti si uprkos tome "uvecao" moj broj postova na 11000 i kusur i kao svaki suvoparni, bezidejni ciketan a "smanjio" postove sa 2500+ na 2000 i kusur i ako si mi jutros dolazio na profil da vidis kako stojim. Ako ti jos niko nije rekao evo ja da ti kazem da to ponasanje izlgeda jako jadno i sa takvim pilicarenjem sebe jos vise unizavas.

Nego da te informisem do kraja sto se tice foruma i amina. Forum ovakva aminovanja koristi od kraja avgusta 2011. a ja sam vec tada posedovao cirka 75% ovih poruka (dosta njih se zagubilo ako pregedas arhivu foruma) pa sam sto se amina tice, ako znas da racunas, tu negde kao i ti, u odnosu na broj postova.

A sto se tice podrske i pohvale ostalih forumasa mojim umnim sposobnotima, ako te to bas toliko zanima, moze da govori podatak da sam po starom sistemu aminovanja (tada su se zvale zahvalnice) bio jedno vreme tik iza oca Ivana to jest drugi po rejtingu na celom forumu.

Godinu dana pre toga dakle 2010. bio sam pozvan da postanem deo administracije kao moderator. Ja to nisam trazio ali sam prihvatio i bio moderator pola godine.

A u poslednje 2 godine sam sa foruma imao ispad od ukupno cc 10 meseci neucesca.

Pa eto za 4 godina sa 10000+ postova tolika je moja "nezapazenost" i "nezanimljivost" od strane ostalih

forumasa.

A ovo sve nisam napisao zato da se hvalim, da postoji opcija ja bih bio spreman da razdelim svoje amine svakome ko bi to trazio, nego zato da pokazem da kad god neko krene utatata da dobacuje forumasu o kome ne zna nista uvek na kraju ispliva opsta bezidejnost i zalost u formi ciketanskog koprcanja.

Lazes i to visestruko.

Prvo si tvrdio da sam ja na osnovu onog razgovora koga sam cuo na ulici zakljucio da oni rade za db.

Nakon toga sam citirao sopstveni post iz svoje prethodne poruke i boldovao deo poruke iz kog se jasno vidi

da ti nisi dobro procitao sta sam napisao i da nisam iz toga zakljucio nego da mi je to jedan podatak veoma

indikativan pro takvog zakljucka.

Nisam ocekivao izvinjenje ali si mogao da kazes "ok nisam dobro procitao sta si napisao". Ali ne ti nakog toga

padas jos nize i svo to moje korigovanje tvoje greske ignorises i jos izmisljas da je to za mene dokaz, ni manje

ni vise nego dokaz. A ja nikad nisam rekao da imam dokaz jer sam za razliku od tebe svestan sta ta rec znaci i kakvu tezinu nosi.

I sad jos imas obraza da se iscudjavas da ti kazem da lazes, a lazes samo tako.

Hocu a kazem da ne izvodis burgije, pravis se vickast i pravis coveka od slame to kod mene ne prolazi.

Nisu setali 4 sata nego je cc 4 sata trajala cela manifestacija, pustali balone, plesali, pevali, jeli/pili, svirali zna se sta znaci ulicni performans na kome ucestvuje vise od 100 ljudi.

Prosao sam kroz masu prvi put niko od ljudi nije reagovao, svi gledali svoja posla i svoj put kao i ja. Dva i po sata kasnije se vracao kroz istu trasu jos su bili tamo i isto ljudi potpuno kulirali, bez i jedne bilo kave reakcije. Kad sam uvece dosao kuci pregledao sam sve vesti da vidim sta je bilo to cudo i nigde niti jedan incident. A zna se a su oni antention whores prva liga i da je bilo i najmanjeg verbalnog vredjanja odmah bi to negde izaslo kao neki "napad" ili tako nesto. Tako da ne, nemam niti jedan razlog da verujem da je tog dana bilo ma kakvog negodovanja na osnovu onoga sto sam licno video i nakon toga procitao u reakcijama, komentarima.

Batali praznu pricu o ne nanajavljivanju na sva zvona. To je njima jedan od kljucnih medjunarnodnih praznika. Odrzali su ga istog datume 2011. a ko je pratio njihove blogere i fejsase znao je za to. Dva velika sajta, stormfront i srpskinacionalisti.com, na svojim forumima imaju mnogo malih i po jednu maratonsku temu posvecenu svim planovima lgbt aktivista, okupljanjam, cak zurke u zatovrenom, tako da su to dve baze gde je vecina njih sigurno bila obavestena.

Zaobidji me sa tim decijim pripovetkama o prodaji ideala. Ne pricamo ovde o tome sta vlast jeste nego o istinitosti onoga sto vlast govori pred svaki prajd. Oni kazu da nije moguce obezbediti 100 i vise ljudi da prosetaju na pola sata. To je prica pred svaku paradu. Vidimo da to nije tacno. Sa visestruko manjim brojem policajaca su "obezbedili" (nije bila nebezbedna) gej zurku sa duplo vise ucesnika nego oni silni kordoni 2010. duplo manju skupinu. Ako drugo ne iz toga se jasno vidi da je i drzavan prica i prica gej aktivista kako nije moguce odrzati bezbednu setnju gejeva LAZ. Dakle ne nocom 50 likova da proseta na pola sata nego u sred bjela dana u spici imaju zurku i niko ih ne dira. Tako bi mogli svakog meseca da prave ali to im nije u interesu jer bi odma pala njihova prica da su ugrozeni u mutnu lazljivu vodu koju su sami zamutili.

Ajde??? A da se ti malo odlucis sta hoces? Koja su mi saznanja to sam izneo. Vecina tih organizacija tipa Obraz, Nacionalni stroj, Nasi i njima slicni mnoga svoja delovanja vrse po direktivni domacih obavstajnih sluzbi. To je saznanje. Kako sam do toga dosao? To je drugo pitanje. To sam saznao u razgovoru sa ljudima bliskim vojsci i policiji, neki cak visi oficiri koji su to izneli kao vrstu javne tajne. Dokaze, ukaze, dokumentacije bilo kakve vrste kojom bih to mogao staviti svima na uvid nemam jer mi nije to bio cilj razgovora sa time ljudima nego su to oni sami sponemunili kao sporednu temu a kad su vec spomenuli ja sam cisto informativno pitao da li je to zaista tako na jednom sirem nivou ili su to sami izolovani slucajevi saradnje pa se od toga prosirila prica. Svi su mi potvrdili da je to na opstem nivou i da je to jedva vrlo dobro organizovana kontrola. Da li su mi dali neke dokaze? Nisu, kao sto sam rekao ali su mi oni svi skupa u toj prici delovali i vise nego uverljivo. Da li to znaci da moras da mi verujes, ti ili bilo ko drugi, naravno da ne. Ali ja nisam ni rekao da cu da ubedim bilo koga, nisam rekao da imam dokaze (sto mi ti konstantno podmeces) rekao sam da znam.

Opet ti sa svojim bezobraznim laganjem da je to za mene dokaz.

Nadam se da ces uskoro shvatiti kakvu si ovde tesku besmislicu odvali i potrosio tastaturu na recenicu koja ama bas nista ne znaci.

Evo sta si napisao

"Sto je neki klinac zvao tada zabranjenog Obradovica preko telefona koji se prisluskuju i sto je ovaj nije rekao

nista sto moze da se dokazuje nesto na osnovu cega moze da mu se povodom njegovog slucaja jos vise nesto prisije." Sta znaci ova recenica? Ovo je preko svake mere besmislena recenica i ama bas nist ane znaci. Ajde preformulisi ovo i sastavi polako pa da vidimo da li je ista od onoga sto sam ja pisao palo u vodu.

Nije ni meni. Ja sam tebi rekao ono sto ja znam na osnovu onoga sto sam konkretno toga dana video, cuo i sto su mi mnogo ranije govorili relevatni ljudi koji o tome mnogo vise znaju nego bilo ko na forumu i u javnosti uopste.

Sve ovo sto mi tu pisemo na forumu se moze postmatrati i kao rekla kazala iz samo razloga sto niko od nas nema niakakva dokuemnta sa kojima bi mogao da izbaci sve druge aleternative iz price. Ovde je sve u verovanju i ubedljivosti. A sto se tice the istine sto bi rekao Dynablaster vreme ce pokazati cija je prica bila bliza to istini.

Ja sam samo napisao da trebamo razmisljati glavom. Dakle situacija je takva da bia sve prisluskuje,da sve cita,da su se ljudi hapsili zbog posta na fejsu i ti mi kao argument navodis da kad je neko neki klinac nazvao Obradovica koji ima 3 postupka u toku u tom trenutku i koji je optuzen za sve zivo i koji je u tom trenutku imao sudjenja, rekao mu da ima nesto u gradu i da je on rekao mene to ne zanima,pa da je rekao bilo sta drugo bio bi uhapsen i bilo bi mu prikaceno i bio bi dodatno satanizovan.

A ne znam gde sam ti to napisao ukljuci mozak? Ti covece vredjas uporno,a ne ja.

Izvini,sto sam salom dirnuo u amine,strasno od mene i izvini na tome sto me zaista ne zanima ni ko si ti,ni kakva su pravila vazila pre 4 godine,niti na tvoja shvatanja foruma da sam ja guster a ti si ne znam sta doktor neki foruma zru,brate mili... I ne znam kakve ja taktike treba da primenjujem ovde,covece ovo je forum. Hoces zato sto sam netaktican pokrenuti neke veze pa me banovati? Daj,molim te.

I boli me uvo za amine,znas,ali vidim da se pecas na to,pa eto sto da ne kazem. Ne zanima me koji si bio na rang listi,ne zanima me nista od toga,nisam dolazio na tvoj profil da bi ti gledao broj bilo cega,nego me je iskreno interesovalo koje si godiste,ali posto si covek paranoican eto lepo,sve sam ja to smislio buuu i smanjio ti amine i povecao poruke,sta ces,otkrio si me.

Ti si mene optuzio da lupam gluposti otkad sam dosao,da ovo da ono,pa sam zato to dodao na proslu poruku,a izvini izgleda da nisam trebao udarilo u gordost.

Zarad drugih da ponovim nemam problem da za svakog ko se otkrije da stvarno suruje sa nekim,bar za mene da to i kazem,medjutim ovo sto pokusavas ti sa time cu uvek imati problem. 

Prevashodno moras da shvatis da parada i setnja nisu isti pojmovi nije ista stvar,ni za koga.

Sledeci put kad hoces normalno da prodiskutujemo prvo ne vredjaj samo zato sto se neko drznuo da kaze da nisi u pravu,onda ne pisi romane jer jako je nepregledno za odgovaranje,a da ne pricam sto me mrzi da pisem na sve ovo.

A ja te nijednom nisam uvredio,prelistaj unazad par strana vidi sta si ti meni pisao a sta ja tebi. Hvala.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Јадни педери они немају никаква прави ни у Србији ни у ЦГ. За њихова права се нико не бори. Медији их сатанизују, власт их игнорише и полиција их туче на сваком ћошку. 

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Ja sam samo napisao da trebamo razmisljati glavom. Dakle situacija je takva da bia sve prisluskuje,da sve cita,da su se ljudi hapsili zbog posta na fejsu i ti mi kao argument navodis da kad je neko neki klinac nazvao Obradovica koji ima 3 postupka u toku u tom trenutku i koji je optuzen za sve zivo i koji je u tom trenutku imao sudjenja, rekao mu da ima nesto u gradu i da je on rekao mene to ne zanima,pa da je rekao bilo sta drugo bio bi uhapsen i bilo bi mu prikaceno i bio bi dodatno satanizovan.

Strasno. Nije on zvao samo Obradovica nego i, po njegovima recima, mnoge druge "ekipe". Dakle Obradovic je samo jedan koga je zvao ali su svi odgovorili da ih to ne zanima i ignorisali tog lika. Na to si ti odgovorio da se tada hapsilo i za pogresan lajk na fejsu pa je logicno da su se svi povukli takticki. Na to sam ti ja odgovorio da je to besmisleno jer su skoro sve te organizacije samo tri meseca kasnije zakazale kontra setnju, dakle protestnu setnju, pa je prica o strahu od hapsenja suplja. Na to ti pises neku mutljavinu od recenice sa zakljuckom da mi je argument pao u vodu. Nije nego. Ne moze i jedno i drugo. I racionalni strah od hapsenja u junu i sveukupno zakazivanje kontra setnje u oktobru. Kome to ima smisla taj je zestoko obmanut.

A ne znam gde sam ti to napisao ukljuci mozak? Ti covece vredjas uporno,a ne ja.

Ajde da ukljucimo mozak.

https://www.pouke.org/forum/topic/29672-podgorica-prajd/?p=955021

Bezvezni su ti deciji fazoni da se pravis lud kad je sve dostupno za kopiranje.

Izvini,sto sam salom dirnuo u amine,strasno od mene i izvini na tome sto me zaista ne zanima ni ko si ti,ni kakva su pravila vazila pre 4 godine,niti na tvoja shvatanja foruma da sam ja guster a ti si ne znam sta doktor neki foruma zru,brate mili... I ne znam kakve ja taktike treba da primenjujem ovde,covece ovo je forum. Hoces zato sto sam netaktican pokrenuti neke veze pa me banovati? Daj,molim te.

I boli me uvo za amine,znas,ali vidim da se pecas na to,pa eto sto da ne kazem. Ne zanima me koji si bio na rang listi,ne zanima me nista od toga,nisam dolazio na tvoj profil da bi ti gledao broj bilo cega,nego me je iskreno interesovalo koje si godiste,ali posto si covek paranoican eto lepo,sve sam ja to smislio buuu i smanjio ti amine i povecao poruke,sta ces,otkrio si me.

Nakon niske prozivke i dobacivanje jednako niska izvlakusa. Ozbiljnim ljudima je i neprijatna pomisao da se bave takvim dobacivanjima. Mislim mozes ti to raditi jos koji put da zabavis sebe ili ovog ili onog ali to nije dostojno za ozbiljne sagovornike.

Ti si mene optuzio da lupam gluposti otkad sam dosao,da ovo da ono,pa sam zato to dodao na proslu poruku,a izvini izgleda da nisam trebao udarilo u gordost.

Jeste ja sam gord kad ti na uvredu da treba da ukljucim mozak uzvratim da lupas gluposti a ti nisi gord kad kukas

zbog toga i kad se bunis kad razoblicim tvoje laganje.

Zarad drugih da ponovim nemam problem da za svakog ko se otkrije da stvarno suruje sa nekim,bar za mene da to i kazem,medjutim ovo sto pokusavas ti sa time cu uvek imati problem.

Zarad tebe da ponovim da mi ovde ne mozemo, vrlo tesko, da otkrijemo bilo sta za bilo koga. Moze svako da iznosi svoja saznanja i razmisljanja a drugi to da prihvate ili neprihvate. A sto se tice the istine vreme ce pokazati.

Prevashodno moras da shvatis da parada i setnja nisu isti pojmovi nije ista stvar,ni za koga.

Prevashodno moras da shvatis da sa cisto ideoloski nastrojenim aparatima kao sto su lgbt aktivisti nema racionalnog razgovora oko toga sta je istinito a sta neistinito. Njih to ne zanima jer njih vodi ideologija a ne zelja za saznanjem. Njih vodi ideologija sitcanja pozitivnih prava za njihovu grupu(dodatna prava samo jer su lgbt) i zelja za beskonacnim dobijanjem para. Oni cak i da uspe gay pride nece priznati da imaju slobode jer se gubi izvor finasija, bar jedan od. Tako da naravno da oni nikad nece priznati da nema razlike izmedju 27.06.2012. i prajda. Ali kao sto rekoh ja to sto oni pricaju ne uzimam za ozbiljno jer njih vodi ideologija. A istina je da je razlika izmedju 27.06.2012. i onoga sto oni govore da treba da bude prajd razlika samo to sto se 27.06.2012. nije zvao prajd. Za demamoge kojima je bitno kako se nesto zove Platon je odavno postavio retoricko pitanje "Ako sve crno nazovemo belim a belo crnim hoce li se nesto sustinski promeniti?!". Nece naravno jer nije bitno kako se nesto zove nego staje po sustini. Oni sami trube da je gej prajd zurka na otvorenom sa gej motivima. Molim lepo ono 27.06.2012. je bila nista drugo do zurkana otvorenom.

Sledeci put kad hoces normalno da prodiskutujemo prvo ne vredjaj samo zato sto se neko drznuo da kaze da nisi u pravu,onda ne pisi romane jer jako je nepregledno za odgovaranje,a da ne pricam sto me mrzi da pisem na sve ovo.

Sa vradjenjem si poceo ti sam tako da se obrati samom sebi zbog prekida normalne komunikacije. A sto se mene tice na bilo kojoj drugoj temi mozemo sasvim normalno razgovarati sve dok se ti ne pocnes baviti laganjem, podmetanjem, vredjanjem, dobacivanjem i tome slicno.

A ja te nijednom nisam uvredio,prelistaj unazad par strana vidi sta si ti meni pisao a sta ja tebi. Hvala.

Jok i nisi.

Ajde da ukljucimo mozak.

Jesi ti nesto apriori bolji od mene pa ja ovo moram da precutim? Sta ti imas neku satro prednost u vredjanju pa

ja na ovo ne smem da odgovorim istom merom?

Ako krenes sa ovakvim navijackim forama "Ajde da ukljucimo mozak", "Ukljuci mozak, iskljuci b92" treba da ocekujes da ce ti ljudi odgovarati istom merom.

Подели на овим сајтовима

Strasno. Nije on zvao samo Obradovica nego i, po njegovima recima, mnoge druge "ekipe". Dakle Obradovic je samo jedan koga je zvao ali su svi odgovorili da ih to ne zanima i ignorisali tog lika. Na to si ti odgovorio da se tada hapsilo i za pogresan lajk na fejsu pa je logicno da su se svi povukli takticki. Na to sam ti ja odgovorio da je to besmisleno jer su skoro sve te organizacije samo tri meseca kasnije zakazale kontra setnju, dakle protestnu setnju, pa je prica o strahu od hapsenja suplja. Na to ti pises neku mutljavinu od recenice sa zakljuckom da mi je argument pao u vodu. Nije nego. Ne moze i jedno i drugo. I racionalni strah od hapsenja u junu i sveukupno zakazivanje kontra setnje u oktobru. Kome to ima smisla taj je zestoko obmanut.

Bezvezni su ti deciji fazoni da se pravis lud kad je sve dostupno za kopiranje.

Nakon niske prozivke i dobacivanje jednako niska izvlakusa. Ozbiljnim ljudima je i neprijatna pomisao da se bave takvim dobacivanjima. Mislim mozes ti to raditi jos koji put da zabavis sebe ili ovog ili onog ali to nije dostojno za ozbiljne sagovornike.

Jeste ja sam gord kad ti na uvredu da treba da ukljucim mozak uzvratim da lupas gluposti a ti nisi gord kad kukas

zbog toga i kad se bunis kad razoblicim tvoje laganje.

Zarad tebe da ponovim da mi ovde ne mozemo, vrlo tesko, da otkrijemo bilo sta za bilo koga. Moze svako da iznosi svoja saznanja i razmisljanja a drugi to da prihvate ili neprihvate. A sto se tice the istine vreme ce pokazati.

Prevashodno moras da shvatis da sa cisto ideoloski nastrojenim aparatima kao sto su lgbt aktivisti nema racionalnog razgovora oko toga sta je istinito a sta neistinito. Njih to ne zanima jer njih vodi ideologija a ne zelja za saznanjem. Njih vodi ideologija sitcanja pozitivnih prava za njihovu grupu(dodatna prava samo jer su lgbt) i zelja za beskonacnim dobijanjem para. Oni cak i da uspe gay pride nece priznati da imaju slobode jer se gubi izvor finasija, bar jedan od. Tako da naravno da oni nikad nece priznati da nema razlike izmedju 27.06.2012. i prajda. Ali kao sto rekoh ja to sto oni pricaju ne uzimam za ozbiljno jer njih vodi ideologija. A istina je da je razlika izmedju 27.06.2012. i onoga sto oni govore da treba da bude prajd razlika samo to sto se 27.06.2012. nije zvao prajd. Za demamoge kojima je bitno kako se nesto zove Platon je odavno postavio retoricko pitanje "Ako sve crno nazovemo belim a belo crnim hoce li se nesto sustinski promeniti?!". Nece naravno jer nije bitno kako se nesto zove nego staje po sustini. Oni sami trube da je gej prajd zurka na otvorenom sa gej motivima. Molim lepo ono 27.06.2012. je bila nista drugo do zurkana otvorenom.

Sa vradjenjem si poceo ti sam tako da se obrati samom sebi zbog prekida normalne komunikacije. A sto se mene tice na bilo kojoj drugoj temi mozemo sasvim normalno razgovarati sve dok se ti ne pocnes baviti laganjem, podmetanjem, vredjanjem, dobacivanjem i tome slicno.

Jok i nisi.

Jesi ti nesto apriori bolji od mene pa ja ovo moram da precutim? Sta ti imas neku satro prednost u vredjanju pa

ja na ovo ne smem da odgovorim istom merom?

Ako krenes sa ovakvim navijackim forama "Ajde da ukljucimo mozak", "Ukljuci mozak, iskljuci b92" treba da ocekujes da ce ti ljudi odgovarati istom merom.

Covece nisam rekao da se iko povukao takticki,nego da se takve stvari ne pricaju preko telefona. Da li moram da te citiram? Napisao si da je neki lik u tvojoj blizini rekao da je pozvao sa tog mesta Obradovica telefonom i da mu je ovaj preko istog rekao da ga to ne zanima i ja sam na to rekao da sigurno ne bi iko normalan preko telefona rekao sta drugo a pogotovo neko ko je u tom trenutku imao 3 sudjenja i kome je zena trudna u 5om mesecu bila uhapsena. Majko mila.

Tebi nisam napisao da ukljucis mozak,nego sam pozvao sve nas da ukljucimo mozak zajedno,sto ovo i pokazuje.Valjda?! ti svakako bolje znas sta sam ja mislio ma kako god da sam isto to napisao.

Sto se amina tice ne izvlacim se,to je bio moj odgovor na tvoja izvini sto cu reci glupa vredjanja o mom bitisanju ovde,da sam ovakav,da sam onakav,da ne znam sta,da neko cita tvoju poruku bez prethodnih saznanja rekao bi da je taj neko koga ti pominjes dvorska luda foruma,a da si ti koji to pises neki veliki drmr,brate...

I nemoj molim te o decijim fazonima,ti koji ovo shvatas tako kako si izneo u prethodnoj poruci,ja sam guster,ja treba da se dokazujem,ti si ovde stara garda,pa prica o aminima i slicne stvari. Znas gubis time kredibilitet da tako nesto pises. I ne vidim gde kukam,samo konstatujem da si prvi poceo sa vredjanjem i da si nastavio u par poruka,to nije kukanje, i ne znam kome bi uopste kukao? tebi? ne brate.

I apsolutno me ne zanima prica o lgbt aktivistima kako,sta,gde... Ja sa mog stanovista pricam i kazem da za mene a i vecinu ljudi koje znam nisu te dve stvari iste,parada je jedno,setnja,performans,obelezavanje,zurka na otvorenom bez marketinga,bez najava je drugo. I ponavljam iz Beograda vest o paradi ide,a o ovome drugom nikad nigde. I da li si svestan koliko puta su lgbt aktivisti najavljivali odredjene manifestacije po gradu,pa se nisu pojavili?

I apsolutno ne moras biti klinac i koristiti nesto cega se ja ne stidim,stavise jako se ponosim da koristis da me kao zeznes. Tako da te fore navijacki fazoni,navijaci ovo ono... Znas ja se ne stidim nicega,ti za mene znas mnogo toga,ja za tebe ne znam nista,ni ko si ni sta si ni iz koje si price,prema tome kad budemo na istom onda ako bas zelis mozes upotrebljavati te fazone.

Uzdravlje brate,ne uzimam nista za zlo,nadam se da neces ni ti. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...