Jump to content

Dan oslobođenja Beograda

Crveni Baron

Препоручена порука

• Одговори 62
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ja da sam se tako danas podsmevao i rugao,vredjao kao ona histericna rada,bio bi banovan,zatvorili mi temu pa se sad rugaju,hvala,

ja sam sa temama zavrsio,dok mi se ne vrati ova.

velika je nepravda i ovde,nema veze,smej te se imate pravo

Мене овде нико не сме да банује. Не смеју ни пост да ми обришу, јер знају ко сам и шта би снашло овај форум да пробају.

Ал не прича се овде о мени.

Где сам ја то тебе вређао, сем што сам ти јасно рекао да ниси у праву што се тиче ових ствари око ХААРП и да си дебело необавештен, сем ако ниси писао за паре то што си писао, односно ширио неистине?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Мене овде нико не сме да банује. Не смеју ни пост да ми обришу, јер знају ко сам и шта би снашло овај форум да пробају.

Ал не прича се овде о мени.

Где сам ја то тебе вређао, сем што сам ти јасно рекао да ниси у праву што се тиче ових ствари око ХААРП и да си дебело необавештен, сем ако ниси писао за паре то што си писао, односно ширио неистине?

jel ti radis ovde za udbu pa si tako ostar,osvesti se ovo je samo forum,nije sastanak u mupu,da sirim neistine,dodji k sebi

Подели на овим сајтовима

jel ti radis ovde za udbu pa si tako ostar,osvesti se ovo je samo forum,nije sastanak u mupu,da sirim neistine,dodji k sebi

За кога ја радим то није битно, ал ти делујеш лоше по овај народ, смањујеш оштрину и борбену готовост.

Одакле ти то што си данас причао?!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

pozz dosadni ste,otvori svoju temu a ne na tudjoj da vredjas

Не вређам. Само си трагично необавештен или радиш за неког, за паре. Ево само на овој теми си рекао две ствари, а то је да је ХААРП уклоњен из Србије и да је Јованка умрла.

Размисли о обе ствари које си рекао...

Подели на овим сајтовима

ХААРП није уклоњен него се покварио. Зато је Америка фасовала те је залеђена уместо Србије. Данас је Ромејац поставио текст на форуму. Тако да и ти можеш мало да скинеш ту капу док не поправе.

Подели на овим сајтовима

ХААРП није уклоњен него се покварио. Зато је Америка фасовала те је залеђена уместо Србије. Данас је Ромејац поставио текст на форуму. Тако да и ти можеш мало да скинеш ту капу док не поправе.

Колега, знам да свако има своје задатке овде, али нема потребе да шириш дезинформације и смањујеш борбену готовост народа.

Зима долази...

Подели на овим сајтовима

Не вређам. Само си трагично необавештен или радиш за неког, за паре. Ево само на овој теми си рекао две ствари, а то је да је ХААРП уклоњен из Србије и да је Јованка умрла.

Размисли о обе ствари које си рекао...

Jovanka nije umrla. Klonirali su je i poslali na Antartidu-

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...