Jump to content

Dan oslobođenja Beograda

Crveni Baron

Препоручена порука

da si ti ziv i zdrav to je odavno odneseno iz srbije,mozda rada bolje zna :)))

Ако то стварно мислиш, а не да си плаћен да то причаш, онда си трагично необавештен. А ја овамо мислио да проучаваш те ствари...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 62
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

da si ti ziv i zdrav to je odavno odneseno iz srbije,mozda rada bolje zna :)))

Дејане друже, мени је сумњив и мост у Матарушкој бањи, тј. пилон на њему... А ти си из тих крајева. Поведи рачуна...

39458596.jpg

Подели на овим сајтовима

Дејане друже, мени је сумњив и мост у Матарушкој бањи, тј. пилон на њему... А ти си из тих крајева. Поведи рачуна...

Чекај, брате, шта је оно горе на врху, оно што је окренуто на обе стране, а личи на осветљење, само што нигде није уземљено?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Чекај, брате, шта је оно горе на врху, оно што је окренуто на обе стране, а личи на осветљење, само што нигде није уземљено?

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Примопредајна антена! Само маскирана.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Примопредајна антена! Само маскирана.

Па то брате, знам да си био при војсци и да се разумеш у ту западну шпијунску технику.

А реци ми, јел то баш зрачи, сме ли да се иде овим мостом?

Подели на овим сајтовима

Па то брате, знам да си био при војсци и да се разумеш у ту западну шпијунску технику.

Ja sam presao nekoliko puta i nije mi bilo dobro. Tek kada sam nabavio indijansku mrezu za snove malo sam se sredio. To me iscupalo iz ralja nemani ..

Подели на овим сајтовима

Па још се испитује, али су досадашњи резултати показали да има чак и неких позитивних ефеката.. Нарочито на кориснике услига овог бањског лечилишта :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ja sam presao nekoliko puta i nije mi bilo dobro. Tek kada sam nabavio indijansku mrezu za snove malo sam se sredio. To me iscupalo iz ralja nemani ..

Нећу те паганске ствари!

Ако је стварно опасно, да одем код попа да ми да неку хамајлију, ил да узмем црвену бројаницу да је носим око руке, или код оне жене што гледа у православне иконе и све ти одмах каже.

Те индијанске враџбине су проклете!

Подели на овим сајтовима

Јед` ал` да л` си прошао испод њега некада... Мислим испод лука... У "Веселом спусту" нпр...

Подели на овим сајтовима

Па још се испитује, али су досадашњи резултати показали да има чак и неких позитивних ефеката.. Нарочито на кориснике услига овог бањског лечилишта :)

Ма џаба ти свако испитивање, не бих се ја зезао. Не бих сад прошо овде дукат да ми даш!

Подели на овим сајтовима

Нећу те паганске ствари!

Ако је стварно опасно, да одем код попа да ми да неку хамајлију, ил да узмем црвену бројаницу да је носим око руке, или код оне жене што гледа у православне иконе и све ти одмах каже.

Те индијанске враџбине су проклете!

Najsigurnije je da ti hodza napravi zapis pa da nosis oko vrata ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...