Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 postavljas teme za osnovnu skolu,muko namucena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 postavljas teme za osnovnu skolu,muko namucena RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 da nam nije drug stari ziv ) ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 ja da sam se tako danas podsmevao i rugao,vredjao kao ona histericna rada,bio bi banovan,zatvorili mi temu pa se sad rugaju,hvala, ja sam sa temama zavrsio,dok mi se ne vrati ova. velika je nepravda i ovde,nema veze,smej te se imate pravo Мене овде нико не сме да банује. Не смеју ни пост да ми обришу, јер знају ко сам и шта би снашло овај форум да пробају. Ал не прича се овде о мени. Где сам ја то тебе вређао, сем што сам ти јасно рекао да ниси у праву што се тиче ових ствари око ХААРП и да си дебело необавештен, сем ако ниси писао за паре то што си писао, односно ширио неистине? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 jesi li cuo da je jovanka umrla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Мене овде нико не сме да банује. Не смеју ни пост да ми обришу, јер знају ко сам и шта би снашло овај форум да пробају. Ал не прича се овде о мени. Где сам ја то тебе вређао, сем што сам ти јасно рекао да ниси у праву што се тиче ових ствари око ХААРП и да си дебело необавештен, сем ако ниси писао за паре то што си писао, односно ширио неистине? jel ti radis ovde za udbu pa si tako ostar,osvesti se ovo je samo forum,nije sastanak u mupu,da sirim neistine,dodji k sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 jesi li cuo da je jovanka umrla Јеси ли сигуран? Crveni Baron and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Јеси ли сигуран? :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 jel ti radis ovde za udbu pa si tako ostar,osvesti se ovo je samo forum,nije sastanak u mupu,da sirim neistine,dodji k sebi За кога ја радим то није битно, ал ти делујеш лоше по овај народ, смањујеш оштрину и борбену готовост. Одакле ти то што си данас причао?! Милан Ракић and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 pozz dosadni ste,otvori svoju temu a ne na tudjoj da vredjas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 pozz dosadni ste,otvori svoju temu a ne na tudjoj da vredjas Не вређам. Само си трагично необавештен или радиш за неког, за паре. Ево само на овој теми си рекао две ствари, а то је да је ХААРП уклоњен из Србије и да је Јованка умрла. Размисли о обе ствари које си рекао... Милан Ракић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 ХААРП није уклоњен него се покварио. Зато је Америка фасовала те је залеђена уместо Србије. Данас је Ромејац поставио текст на форуму. Тако да и ти можеш мало да скинеш ту капу док не поправе. RYLAH, Милан Ракић, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 ХААРП није уклоњен него се покварио. Зато је Америка фасовала те је залеђена уместо Србије. Данас је Ромејац поставио текст на форуму. Тако да и ти можеш мало да скинеш ту капу док не поправе. Колега, знам да свако има своје задатке овде, али нема потребе да шириш дезинформације и смањујеш борбену готовост народа. Зима долази... Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Не вређам. Само си трагично необавештен или радиш за неког, за паре. Ево само на овој теми си рекао две ствари, а то је да је ХААРП уклоњен из Србије и да је Јованка умрла. Размисли о обе ствари које си рекао... Jovanka nije umrla. Klonirali su je i poslali na Antartidu- Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Jovanka nije umrla. Klonirali su je i poslali na Antartidu- Нема потребе да ширимо причу. Битна је само прва реченица. Милан Ракић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука