JESSY Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Јереј Вукашин Милићевић, академик Владета Јеретић и др Михајло Пантић, књижевник и критичар, говорили су у малој сали Коларчевог народног универзитета на тему „Како мирити стваралачки немир са унутрашњим миром“ у оквиру циклуса „Лаички апостолат“, у сарадњи са Православним пастирско-саветодавним центром Архиепископије београдско-карловачке. http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/96/13/10/18.10.2013._jerej_vukashin_militshevitsh_akademik_vladeta_jerotitsh_dr_mihajlo_pantitsh_kako_miriti_stvaralachki_nemir_sa_unutrashnjim_mirom_kolarac_64.mp3 Јелина and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Феноменално! Јелина је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Феноменално! a uspela sam da postavim plejer..... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Ја сам се пре пар минута преварио када сам постављао плејер Не знам да ли је то само код мене, али да бих га поставио, морам да паузирам, па тек онда могу да га копирам овако Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Одлично растерећење постављеног питања прихватањем немира као позитивне и неопходне тензије, његово претакање стваралаштвом у радост, подразумевано постојање: страха, несигурности, бунтовништва и потребе за кретањем (ка Богу). Афирмација свих обично - људских слабости уз могућност надилажења управо путем стваралаштва. А опет, не ни само као лек (детрауматизација), далеко и од саме потребе за игром, већ много даље, како рекоше "безразложна милост" . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука