Дејан Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Andre Williams, -Владимир-, Драган Јашић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 тежак, филм, тежак... Ја сам га погледао пре неких два месеца. Требају сви да га погледају. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Obavezno .. ovo ako zaboravimo...ili još ako nećemo da znamo .. to je naš potpuni kraj .. Žitije je ovo ..ništa drugo do žitije ... Na ovom događaju se svako može uveriti da su žitija o kojima čitamo, Istinita ..skroz Ђорђе Р and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Nažalost,zaboravili su mnogi na ove ljude,to jest njihovi najbliži...čim se 50 godina ćutalo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Nije istina ... Komunisti su zabranjivali posete ovim jamama i o tome se u filmu govori .. govore sami "najbliži'' ... Komunisti i preobučeni ustaše u komuniste su drđali stražu da neko ne bi došao, špijuna je bilo uvek koji su nadgledali takve aktivnosti ... A ''najbliži'' govore kako su ih ''kosti zvale i prizivale'' kako se čulo ''zujanje'' , ''zapomaganje'' .. Neki su kriomice dolazili da pale sveće, rizikujući da odu u zatvor zbog toga... Noću je moglo jer nije bilo straže i špijuna... Pa Gospa u Medjugorju se zapravo i javila nda tim kostima.. Ako se javila... to je bukvalno tu .. A oni koji su te kosti zaboravili .. to smo mi , ... mi, s ovU stranu Drine... i treba da nas je stid toga ... Jer te kosti su zalog koji će nas spasiti.. i sačuvati ..NIšta drugo neće, do te kosti ... Njima smo se u ljude upisali ... Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 e moj ti,veći komunista od Srba iz HR nikada nije bilo niti će... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ni većih žrtava i od ustaša i od komunista nije bilo nigde ..do iz Hrvatske .. feeble је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 upravo tako,gore da ne može biti. Ja sam se vraćao iz HR,privatnim prevozom,na dan kad je umro patrijar Pavle,kad sam čuo kako matori Ličani komentarišu pavla i Crkvu,došlo mi da izadjem i peške nastavim put. Ništa nije bolja ni familija niti prijatelji,kao ni ljudi koji rade u firmi gde sam trenutno. JEdan matori mi je doslovno rekao,da je zamrzeo patrijarha Pavla..ej bre,ateisti,agnostici,muslimani svi ga vole a Srbin iz HR ga zamrzeo... pametnom dosta,dobili tamo izmišljena radna mesta da ne spominju pobijene rodjake,zarad bratstva i jedinstva... Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Stradanje Srba je bilo tabu tema u vreme Tita. O jamama je osamdesetih godina progovorio Jovan Radulovic sa svojom dramom pod nazivom ''Golubnjaca'' o cenzuri https://www.youtube.com/watch?v=XLMA5RgRaRY Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Stradanje Srba je bilo tabu tema u vreme Tita. O jamama je osamdesetih godina progovorio Jovan Radulovic sa svojom dramom pod nazivom ''Golubnjaca'' Odakle vam samo ove budalastine? Donecu vam ja knjige stampane pre 30-40 godina koje govore o zlocinima ustasa.... Vama su vrane mozak popile ili vam je laz postala vrhovni kriterijum u pokusaju izjednacavanja nacista i komunista? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:213841-Ostacu-pisac-jedne-drame http://www.glas-javnosti.rs/clanak/glas-javnosti-09-05-2008/dokumenti-o-slucaju-golubnjaca http://www.politika.rs/rubrike/intervjui-kultura/Zlo_upotreba-Golubnjache.lt.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Vama su vrane mozak popile ili vam je laz postala vrhovni kriterijum u pokusaju izjednacavanja nacista i komunista? u CG,je od 270 sveštenika ubijeno njih 220..NJih 20 su ubili ustaše,nemci italijani a ostatak su ubili komunisti.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 u CG,je od 270 sveštenika ubijeno njih 220.. NJih 20 su ubili ustaše,nemci italijani a ostatak su ubili komunisti.. U jugoslaviji je bilo oko 1 700 000 zrtava. Od toga su ustase ubile oko 1 100 000, nemci i ostali oko 250 000, u borbama je stradalo isto toliko a ostatak su ubili komunisti ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Kako god,komunistički zločini su više nego strašni,i ne smeju se umanjivati. Ja iih i ne bi poredio sa Nemcima,jer nemci u Srbiji nisu ubijali rodjenog brata,prvog komšiju i otimali mu imovinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 После одгледаног филма , а познато је да има још ИКС јама и стратишта недужних Срба и бебе , деца , младића , девојака , стараца , које чини се никада неће да се пронађу или отворе , како да човек па ма које вере неби зајецао а при томе да неогреши се о Богу ? Walter је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука