Walter Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Можеш нешто да кажеш о подлози, на шта конкретно мислиш? Mislim konkretno na NEBRIGU ... ONIH koji su za brigu imali PLATE, FUNKCIJE, POLOŽAJE, VLAST(!), KRUNE, FOTELJE... i da ne nabrajam.. Jako slično kao i danas ... Nikako ne mislim na tu klanu JAGNJAD ... na te SVETITELJE .. na tu decu i te ljude .. Mislim na one .. gore pomenute ..koji su tu JAGNJAD priveli, OSTAVILI, na klanje .. E, ..ti su bili SRBI.. ili ih je bilo najviše. Ako nisu bili svi .. onda su imali najveću vlast! Ako ne najveću vlast ono najveću ODGOVORNOST, da zaštite, da spase, da odbrane ... feeble је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Mislim konkretno na NEBRIGU ... ONIH koji su za brigu imali PLATE, FUNKCIJE, POLOŽAJE, VLAST(!), KRUNE, FOTELJE... i da ne nabrajam.. Jako slično kao i danas ... Nikako ne mislim na tu klanu JAGNJAD ... na te SVETITELJE .. na tu decu i te ljude .. Mislim na one .. gore pomenute ..koji su tu JAGNJAD priveli, OSTAVILI, na klanje .. E, ..ti su bili SRBI.. ili ih je bilo najviše. Ako nisu bili svi .. onda su imali najveću vlast! Ako ne najveću vlast ono najveću ODGOVORNOST, da zaštite, da spase, da odbrane ... Mislim konkretno na NEBRIGU ... ONIH koji su za brigu imali PLATE, FUNKCIJE, POLOŽAJE, VLAST(!), KRUNE, FOTELJE... i da ne nabrajam.. Jako slično kao i danas ... Nikako ne mislim na tu klanu JAGNJAD ... na te SVETITELJE .. na tu decu i te ljude .. Mislim na one .. gore pomenute ..koji su tu JAGNJAD priveli, OSTAVILI, na klanje .. E, ..ti su bili SRBI.. ili ih je bilo najviše. Ako nisu bili svi .. onda su imali najveću vlast! Ako ne najveću vlast ono najveću ODGOVORNOST, da zaštite, da spase, da odbrane ... Nije to baš tako jednostavno. Prošli vek je bio samo vrhunac bestijalnosti, vrhunac vidljive bestijalnosti. Čovek je bio sposoban za sve to i gore, ako se može gore, samo što nisu postojali mediji koji bi prenosili sav užas sotonske zamke u koju čovek može da padne. Ko je mogao i da pomisli, iako su svi bili svesni šta je čovek u stanju da uradi drugome čoveku, da će se desiti ono što se dešavalo za vreme II svetskog rata, posebno u Nemačkoj, sa svim njenim filozofima, kompozitorima i pesnicima, pa ipak se desilo. Nema tu odbrane, jednostavno te zateče neverovatno ludilo i bes. Videli smo i u prošlom ratu da ni malo nismo promenili ćud, nažalost. Još uvek smo sposobni to jedni drugima da radimo. Koliko nam treba Hristos! Nismo ni svesni. Срђан Шијакињић, Walter, sleki and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Ne vezano za ovo pismo evo vam primer cenzure na Google u sred EU. Trazio sam na italijanskom ovo pismo i dobio ovo obavestenje od Googla: In risposta ad una richiesta legale inviata a Google, abbiamo rimosso 1 risultati da questa pagina. Se lo desideri, puoi ottenere ulteriori informazioni sulla richiesta a ChillingEffects.org. Sve u svemu kaze da je po necijem zahtevu uklonjen jedan link iz rezultata pretrazivanja a link vodi na ovu stranicu dole .... http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=945 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 http://www.answers.com/topic/letter-of-general-alezandro-luzan-to-benito-mussolini http://www.scribd.com/doc/56491898/Letter-of-Italian-Army-General-Alessandro-Luzano-to-Mussolini http://www.srpskilist.net/istorijski-osvrt/hrvatski-genocid-srba http://www.anti-semitism.net/tag/alesandro-luzano Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Mislim konkretno na NEBRIGU ... ONIH koji su za brigu imali PLATE, FUNKCIJE, POLOŽAJE, VLAST(!), KRUNE, FOTELJE... i da ne nabrajam.. Jako slično kao i danas ... Nikako ne mislim na tu klanu JAGNJAD ... na te SVETITELJE .. na tu decu i te ljude .. Mislim na one .. gore pomenute ..koji su tu JAGNJAD priveli, OSTAVILI, na klanje .. E, ..ti su bili SRBI.. ili ih je bilo najviše. Ako nisu bili svi .. onda su imali najveću vlast! Ako ne najveću vlast ono najveću ODGOVORNOST, da zaštite, da spase, da odbrane ... Mislis kao Srbija i Milosevic i srpski dobrovoljci u zadnjim ratovima? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 A jedan od linkova koje sam postavio a vodi na Youtube mi kaze da je taj account zatvoren zbog stalnih prituzbi na narusavanje copyright... Pa sada vi vidite ... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Pa jedan smo ROD .. Oni koji su klali su seljani iz susednih neretko i iz istih sela ,... To je jedan narod .. Jedan jezik, jedna kultura .. .. jedino je vera druga .. Ustvari vera je ISTA ali je ocito nacin verovanja drugi .. i toliko je bilo dosta da se pokrene tocak zla .. Da se napravi razlika.. i to na što duže staze .. ako je moguće ..do veka... I na žalost ..izgleda da se (skoro potpuno) uspelo u tome.. Dokaz da je to tako jeste i ova hronična nepokajanost Hrvata .. Ali nemojmo misliti da mi nemamo ako ne iste, ono bar slične grehove .. koji su možda i poslužili kao podloga da se ovako nešto i dešava .. Tako da.. i Ujedinjenje sa katolicima će se na kraju tu i desiti .. tu gde je rana najdublja.. kad se Hrvati Izmire sa Srbima,.. a mi sad zaključimo kad će se to odigrati .. .. Nikad se neće odigrati ovo ostaje da sačeka antihrista. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 ISPOVEST ITALIJANSKOG GENERALA LUZANA (pažnja -tekst je izuzetno potresan) General Alessandro Luzano piše Musoliniju: „Dragi Duče, bezgranična odanost prema vama mi, nadam se, daje za pravo da u nečemu odstupim od strogog vojničkog protokola. Zato i žurim da vam opišem jedan događaj, kojemu sam, tri nedelje unazad, lično prisustvovao. Obilazeći mesta od 30 do 120 kilometara od Dubrovnika, saznao sam od naših obaveštajnih oficira da su Pavelićeve ustaše počinile užasan zločin. Nedostaju mi reči da opišem ono što sam zatekao. U velikoj školskoj učionici zatekao sam zaklanu učiteljicu i 120 njenih učenika. Nijedno dete nije bilo starije od 12 godina. Zločin je neumesna i naivna reč. To je prevazišlo svako ludilo! Mnogima su odsekli glave i poređali ih po đačkim klupama.“ iz rasporenih utroba ustaše su izvukle creva i, kao novogodišnje vrpce rastegli ih ispod plafona i ekserima ukucali u zidove. Nesnošljiv smrad i roj muva nisu nam dozvolili da se duže zadržimo. Primetio sam načeti džak soli u ćošku i zgranuto ustanovio da su ih klali polako, soleći im vratove. I, taman kad smo odlazili, iz zadnje klupe se čulo dečije krkljanje. Poslao sam dvojicu vojnika da vide šta je. Izneli su jednog dečaka. Još je bio u životu. Disao je sa napola presečenim grkljanom. Svojim kolima odvezao sam to jadno dete u vojnu bolnicu. Povratili smo ga i tada smo saznali punu istinu o tragediji. Zločinci su prvo naizmenično silovali učiteljicu Stanu Arnautović i onda je pred decom ubili. Silovali su devojčice od osam godina.“ U izveštaju Aleksandra Luzana navodi se i ovo: „Za sve vreme dok se ovaj zločin događao, pevao je silom doveden orkestar Cigana. Na večnu sramotu naše Rimske crkve, jedan Božji čovek, jedan župnik u svemu tome je učestvovao. Dečak kojeg smo spasli, pobegao je iz bolnice, a onda smo ga na pragu kuće našli zaklanog. Pokolji Srba su dostigli takve razmere da su u ovim krajevima zagađeni mnogi izvori. Na savest Italije i naše kulture pašće neizbrisiva mrlja ako se, dok je još vreme, ne budemo distancirali od ustaša i ne budemo sprečili da se nama pripiše da podržavamo bezumlje.“ Posle ovakvih događaja Italijanska vojska staje u zaštitu Srpskog življa i proteruje ustaše iz Istre i Dalmacije . Извор: http://www.jadovno.com/intervjui-reportaze/articles/ispovest-depesa-generala-luzana.html и http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.293.html%3A410385-Ispovest-Depesa-generala-Luzana „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Овај злочин је ужас...зверова...сатане у људском облику... Требало је све једног усташу похватати и мучити годинама... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Nažalost, da li je istina ili ne ovaj slučaj, ne znam, ali bilo je i takvih slučajeva...ja znam za onaj oko Banja Luke Ako su pobegli od ljudske ruke, od Božije nisu sigurno. Posebno ta sotonina deca koja su na sebe primili rukopoloženje Oni su krivi i za to šta su deci učinili, a i šta su Crkvi učinili. Ali RKC se nije u nijednom smislu ogradila od kako ti kazes sotonine dece. Proglasenje za blazenog Alojzija Stepinca je nista drugo do upravo hranjenja sotone. Da ne pricam o tome sto od zlocina u Jasenovcu,od zlocina ustasa,od zlocina katolickih hrvatskih velodostojnika nijedan papa od njih 7 koji su od Jasenovca i posle njega da dana danasnjeg bili na tom mestu se nije odlucio da poseti Jasenovac i pokloni se zrtvama. Znas lako ce se svako normalan ili iole normalan sloziti da ovo jesu uzasne stvari,da ovo ne mogu ciniti normalni vec kako ti kazes samo sotonina deca,ovde u stvari nije potrebno nista ni reci samo zacutati. Ali odnos RKC je zato u najmanju ruku diskutabilan. -Владимир-, Ђуро Станивук, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Mislis kao Srbija i Milosevic i srpski dobrovoljci u zadnjim ratovima? I to .. ali pre svega mislim na sve zajedno od 1946. do dana današnjeg ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Овај злочин је ужас...зверова...сатане у људском облику... Требало је све једног усташу похватати и мучити годинама... http://www.youtube.com/watch?v=3Kapkwyp784 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Стратишта НДХ http://www.jadovno.com/stratista-ndh.html ДЈЕЛОМИЧНИ ИМЕНИЧНИ ПОПИС ЖРТАВА УБИЈЕНИХ У КОМПЛЕКСУ УСТАШКИХ ЛОГОРА ЈАДОВНО ОД 11. АПРИЛА ДО 21. АВГУСТА 1941. ГОДИНЕ http://www.jadovno.com/o-popisu.html „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Шта ће вам докази кад преживелим жртвама не верујете ? Не потежите доказе да се џелати не увреде. Праштајте сви на теми, ово је фигуративно. Јер. Срби не верују себи самима. Толико не верују жртвама међу њима самима о зверствима и бестијалностима, већ почињеним, над неким другим јадним Србима да нису у стању да се уклоне и беспомоћно сачекују усташку каму којом им живима ваде очи. Ево, ни Србима на Космету не верују шта им Шиптари раде, неће ни да слушају да им причаш, досадно им је. А давно је описано сведочењима, ево, ко хоће ... http://www.scribd.com/doc/47751423/Magnum-Crimen-Пола-Века-Клерикализма-у-Хрватској-Виктор-Новак http://www.4-shared.eu/download/92Dhl73WRVbO0zbNd6IncX/Viktor-Novak-Magnum-crimen.html Volim_Sina_Bozjeg, -Владимир-, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Шта ће вам докази кад преживелим жртвама не верујете ? Не потежите доказе да се џелати не увреде. Праштајте сви на теми, ово је фигуративно. Јер. Срби не верују себи самима. Толико не верују жртвама међу њима самима о зверствима и бестијалностима, већ почињеним, над неким другим јадним Србима да нису у стању да се уклоне и беспомоћно сачекују усташку каму којом им живима ваде очи. Ево, ни Србима на Космету не верују шта им Шиптари раде, неће ни да слушају да им причаш, досадно им је. А давно је описано сведочењима, ево, ко хоће ... http://www.scribd.com/doc/47751423/Magnum-Crimen-Пола-Века-Клерикализма-у-Хрватској-Виктор-Новак http://www.4-shared.eu/download/92Dhl73WRVbO0zbNd6IncX/Viktor-Novak-Magnum-crimen.html Da i meni je skandalozno da Srbi traze dokaze za ono sto svi znaju,da je nad njima pocinjen neverovatan genocid i neverovatni zlocini na koje su fasisti i nacisti ostali zabezeknuti. Uskoro izgleda da ce pojedinci i sami negirati da se to desilo. Zalosno,zaista. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука