pokajnik83 Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Koliko li ovakvih slucajeva, pa i gorih ima kod nas? To mene brine sada... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Koliko li ovakvih slucajeva, pa i gorih ima kod nas? To mene brine sada... а шта мислиш што су ово пустили у промет? facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 A od cega siba i popravlja 4 mesecnu bubu koja boluje od kancera a ostavljena je od roditelja?? Ko tu koga popravlja??? Ili mozda to nisu nikakve sibe i protovi ni vaspitne mere nego jednostavno nuznosti pale prirode? Da li se ikada zapitate da i svetitelji grese i pisu gluposti???? Ко шибу жали, мрзи на сина својега; а ко га љуби, кара га за времена (Приче Сол. 13, 24) Ово је из Светог писма (Стари завет) и није лоша препорука, под условом да су већина родитеља нормални људи, а не болесници. Данас се са повлађивањем деци иде у невиђене крајности. Батине су наравно крајња мера и морају имати васпитни ефекат, а не да неко туче дете, а оно не зна ни о чему се ради ни зашто га туку и такође не смеју бити непримерене и претеране. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ко шибу жали, мрзи на сина својега; а ко га љуби, кара га за времена (Приче Сол. 13, 24)Ово је из Светог писма (Стари завет) и није лоша препорука, под условом да су већина родитеља нормални људи, а не болесници. Данас се са повлађивањем деци иде у невиђене крајности. Батине су наравно крајња мера и морају имати васпитни ефекат, а не да неко туче дете, а оно не зна ни о чему се ради ни зашто га туку и такође не смеју бити непримерене и претеране. Da samo sto danas ima mnooooogo bolesnika koji su sticajem raznih okolnosti u ulozi roditelja tako da nema nikakvog opravdanja za uzimanje ovakvih pouka/saveta za aksiom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Da samo sto danas ima mnooooogo bolesnika koji su sticajem raznih okolnosti u ulozi roditelja tako da nema nikakvog opravdanja za uzimanje ovakvih pouka/saveta za aksiom. Одакле ти инфо да их има мноооооого, и како се то стицајем околности постаје родитељ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 A od cega siba i popravlja 4 mesecnu bubu koja boluje od kancera a ostavljena je od roditelja?? Ko tu koga popravlja??? Ili mozda to nisu nikakve sibe i protovi ni vaspitne mere nego jednostavno nuznosti pale prirode? Da li se ikada zapitate da i svetitelji grese i pisu gluposti???? Ко шибу жали, мрзи на сина својега; а ко га љуби, кара га за времена (Приче Сол. 13, 24) Ово је из Светог писма (Стари завет) и није лоша препорука, под условом да су већина родитеља нормални људи, а не болесници. Данас се са повлађивањем деци иде у невиђене крајности. Батине су наравно крајња мера и морају имати васпитни ефекат, а не да неко туче дете, а оно не зна ни о чему се ради ни зашто га туку и такође не смеју бити непримерене и претеране. аха, објасни ти то овим србима што схватају епитимију као добар дан, а камоли шибање ... чисто да нагласим: тотално сам против туче. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Da samo sto danas ima mnooooogo bolesnika koji su sticajem raznih okolnosti u ulozi roditelja tako da nema nikakvog opravdanja za uzimanje ovakvih pouka/saveta za aksiom. Одакле ти инфо да их има мноооооого, и како се то стицајем околности постаје родитељ? Na osnovu onoga sto vidim oko mene uzorak od nekih 1000 ljudi. Nisam rekao da se sticajem okolnosti postaje roditelj nego se sticajem okolnosti dolazi u ulogu roditelja. Starateljstvo, ocuh, maceha, komsija hiljadu jedna mogucnost da dete zapadne u ruke ludaka kojih je na zalost sve vise iz sto opravdanih sto ne opravdanih razloga ali manijaka je danas sve vise. E sad dopustam mogucnost da je na vecem uzorku od ovoga po kome ja mogu da sudim odnos ludih i normalnihbolji u korist normalnih ali ne verujem bas nesto preterano u tu mogucnsot jer su okolnosti manje vise iste i tu u mom uzem krugu a i sire. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Знате шта је најгоре у свему томе? Некако и успеш да одгледаш снимак до самог краја, али када видиш са каквом жељом тучу ту јадну децу - мрак на очи. Бар је код мене тако.... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ja nisam odgledala snimak niti imam nameru. Ko ima stomak za tako nešto, svaka mu čast 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Кад би се неко у школи (или било где) усудио да ми ударцима "преваспитава" децу, газила бих му лобању док му не пукне 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Auh, sestro, lakse malo bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Auh, sestro, lakse malo bliss jeeee Нема лакпе мало, не сме нико да ми дира децу bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ma ok to, ali "gazila bih mu lobanju dok ne pukne"- bendoff, mislim krvolocno, i mislim da bi isprepadala tu svoju decu, ako ih imas, da te cuju sad; ovaj, gde nestadose blage, nezne zene.. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Извини,али не мислим да ја овде остављам утисак благе и нежне жене, а друго, кад би ми дете дошло из школе и рекло да га наставник бије, тај би сутрадан освануо у гипсу. И не брини ти за моју децу,гледај своју и ради по своме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ma ok to, ali "gazila bih mu lobanju dok ne pukne"- greengrin, mislim krvolocno, i mislim da bi isprepadala tu svoju decu, ako ih imas, da te cuju sad; ovaj, gde nestadose blage, nezne zene.. 4chsmu1 bliss jeeee ово тек сад видим bendoff нећу ни коментарисати овако ниску изјаву Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука