Oglo Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Само ако имаш слободу Imam, da kažem ne, još uvijek "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Хоће,али ко гарантује да у будућем Царству опет неком неће пасти на памет да буде зао,па онда јово наново... Мада свети оци и теолози тврде да другим доласком зло нестаје,и завладаће вечно благостање... и ја сад питам , како тада постајемо савршени,без могућности чињења зла'? Spasitelj je pozvao da usinovi sinove koji su priziv prihvatili. Nije isto kao pre sad imamo samog Boga u sebi = Telo i Krv Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Pa mi u ovom stanju nista i ne mozemo da stvaramo sami po sebi, mi sve vreme samo manipulisemo materijom, oblikujemo je, i kopiramo Bozije stvaranje, a ne mozemo da stvaramo nista sami po sebi ni kad smo u Bozanskom stanju, jer smo onda jedno sa Bogom, mi smo deo Boga, mi smo samo manifestacija Bozije Ljubavi, ali mi smo Bog, Bog je mi, Jednota. Ovo ne moze da se shvati niti razume, moze samo da se oseti. Dovoljno je biti svestan ljubavi, Ljubav je Sve, to je Bog. Covek je vrhunac i cudo Bozijeg stvaranja, a to cudo smo mi, hteli ne hteli hahahaha Vrijednosti ljubavi je tolika da pored ljubavi sve ostalo nema znacaja. Ivana032 and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Smiju li se pitanja postavljat` ? Pitaj, slobodno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Imam, da kažem ne, još uvijek Боголики смо онолико колико смо слика Бога. Слободе имаш онолико колико у себи имаш слике Божије слободе. Тако је и за све остале ставке- љубав, доброта, чојство, храброст, трпељивост, милосрђе... DYNABLASTER and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Боголики смо онолико колико смо слика Бога. Слободе имаш онолико колико у себи имаш слике Божије слободе. Тако је и за све остале ставке- љубав, доброта, чојство, храброст, трпељивост, милосрђе... Zašto bi bilo ko bio slika tamo nekoga drugoga? DYNABLASTER and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Zašto bi bilo ko bio slika tamo nekoga drugoga? Зато што је тај Неко други наше извориште и уједно је у сваком од нас. DYNABLASTER, Ђуро Станивук, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Зато што је тај Неко други наше извориште и уједно је у сваком од нас. ja bih više volio da si rekao, da Je svako od nas, ali nijesam cjepidlaka DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 ja bih više volio da si rekao, da Je svako od nas, ali nijesam cjepidlaka Али није свако од нас. Онда не би било нас. Зато што ниси цепидлака зато ниси ни философ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Али није свако од нас. Онда не би било нас. Зато што ниси цепидлака зато ниси ни философ. O da Jeste zato nas i ima toliko, jer zatvorena Ljubav koja se ne dijeli, postaje izvorište zla. Ne marim puno za riječi, više, zato nijesam filozof. Ne upoređujem se. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 O da Jeste zato nas i ima toliko, jer zatvorena Ljubav koja se ne dijeli, postaje izvorište zla. Ne marim puno za riječi, više, zato nijesam filozof. Ne upoređujem se. Поетски си у праву. Философски грешиш у поставци. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Поетски си у праву. Философски грешиш у поставци. Puno je to priče. Zaplešimo. DYNABLASTER, Благовесник, Ivana032 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 @Zeljko, jel mogu da te pitam nesto van teme? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Имаш слободу? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Vrijednosti ljubavi je tolika da pored ljubavi sve ostalo nema znacaja. Ne samo sto nema znacaja, nego Ljubav svemu daje znacaj! Da nema Ljubavi nista ne bi ni postojalo. Ivana032, Istochnik and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука