-Владимир- Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Било је елипсастог облика тиркизне боје, светлело је уз шиштући звук и прошло великом брзином(без неких прозора, и било каквог видљивог материјала, само светлост) . Видео сам га тада заједно са једним комшијом. Касније смо чули да су то видели и људи из тог села који су дошли у госте у кући где смо боравили (комшија и ја). Можда је био и неки природни феномен, не знам. Али да је нешто било то доказано знам. Метеор по свој прилици. Имао си срећу да видиш тако нешто. Ја сам виђао "звезде падалице", али ништа ближе од тога . Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Метеор по свој прилици. Имао си срећу да видиш тако нешто. Ја сам виђао "звезде падалице", али ништа ближе од тога . Pre ce biti da je meteoroloski balon koji se ispuvao Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Са том разликом да Масони и Илуминати доказано постоје. Dokazano postoje ali ne postoji nijedan dokaz da rade ono sto ti tvrdis da rade, i da su im planovi ono sto ti tvrdis da su im planovi. Kao ni da stvari koje ti tvrdis da imaju veze sa masonima ili iluminatima uglavnom nema nikakav kvalitetan dokaz vezan za to. Radis gomilu kruznih argumenata upravo identichno kao ovaj tip koji prica o vanzemaljcima: http://otvoreni.wordpress.com/o-laznim-argumentima/ Постоје особе које су имале контакта са ванземаљцима. То су највероватније демони. Проучи мало и ту материју 1. Postoje osobe koje izmisljaju da su imale kontakt sa vanzemaljcima. (svesno lazu) 2. Postoje osobe koje umisljaju da su imale kontakt sa vazemaljcima. (imaju neki mentalni poremecaj) 3. Ukoliko imaju kontakt sa vanzemaljcima kako autori teksta sa pravoslavlja uopste ZNAJU sa sigurnoscu da to nisu zapravo stvarno vanzemaljci? Poenta je ni jedno ni drugo ni trece objasnjenje nemaju nikakve veze sa pravoslavljem. p.s. sajt svetosavlje nije neka biblija unutar biblije i nije sve sto napise izjavi ili tako nesto neko ko je monah i visok cin u crkvi - pravoslavna dogma. Pravoslavna dogma zna se kako se odredjuje, a to nije tako sto se napise tekst na "svetosavlju". Svidelo se to tebi ili ne. Метеор по свој прилици. Имао си срећу да видиш тако нешто. Ја сам виђао "звезде падалице", али ништа ближе од тога . A ja sam video sljstaci objekat koji leti. Ispostavilo se da je neko bacio kesu sa solitera koja je lebleda i posto se sunce reflektovalo o kesu izgledala je kao neki kanda leteci misteriozni objekat koji se cudno krece. Medjutim posle nekih desetak minuta posmatranja vetar je malo pomerio sunce se vise nije odbijalo na isti nacin i videlo se da je kesa koju nosi vetar levo desno. Ljudi grese a ja nisam naivan da prihvatim svako svetlo koje neko vidi na nebu i ne moze da ga objasni kao UFO, niti svaku babu iz amerike koja tvrdi da joj vazemaljc sa dugom plavom kosom posecuje dom uvece i donosi joj kolace. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Evo ko voli da truje svoj mozak protestantskim glupostima: Lepa duhovna muzika na pocetku, steta sto je kvare ovakvim anti-duhovnim pricama http://youtu.be/zAVcpTmudsI oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Нисам склон да верујем у било шта. Стога рецимо нема силе да ме неко убеди да је ГМО храна штетна по здравље само зато што је генетски модификован организам од које се производи, још бизарније ми је веровање да тако генетски измењен организам ако се поједе печен или куван или фришак може да почне да утиче на мењање генетическе структуре самог човека. Ни ја не верујем да лекови помажу при лечењу. Али мислим да је глупо коментарисати нешто у шта се не разумем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 хтео не хтео зависност је у питању... ето питање: ај нека ми неко каже нешто о свемиру дал имате одговоре на то планете итд? у већином слућajeва прочитаћете "Препоставља се" што знаћи нема се одговоре јер никад нису били тамо... A? :.mislise. Ђуро Станивук and Odahviing је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 A? :.mislise. Ali kakvo pitanje, "nešto o svemiru". Evo ja da ti odgovorim: ето питање: ај нека ми неко каже нешто о свемиру дал имате одговоре на то планете итд? у већином слућajeва прочитаћете "Препоставља се" што знаћи нема се одговоре јер никад нису били тамо... 42 Avocado and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 izgleda da ove ploče stvarno postoje,sudeći po wikipediji,to je mogao da uradi bilo ko iz raznih ciljeva,ali mi ne ide u glavu zašto to još tamo stoji,nije li to govor mržnje,za to i šešelja terete i sude mu već 150 godina,a ovamo kod sebe zidaju govor mržnje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 izgleda da ove ploče stvarno postoje,sudeći po wikipediji,to je mogao da uradi bilo ko iz raznih ciljeva,ali mi ne ide u glavu zašto to još tamo stoji,nije li to govor mržnje,za to i šešelja terete i sude mu već 150 godina,a ovamo kod sebe zidaju govor mržnje Gde to da ruse, pa tek ce da dizu takve monumente, gle tek ovaj photoshop http://matrixworldhr.wordpress.com/2012/05/29/internacionalna-zracna-luka-u-denveru-uznemirava-svakog-posjetitelja/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 izgleda da ove ploče stvarno postoje,sudeći po wikipediji,to je mogao da uradi bilo ko iz raznih ciljeva,ali mi ne ide u glavu zašto to još tamo stoji,nije li to govor mržnje,za to i šešelja terete i sude mu već 150 godina,a ovamo kod sebe zidaju govor mržnje па то они зато што Шешељ оће да само Срба остане 500 милиона... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Gde to da ruse, pa tek ce da dizu takve monumente, gle tek ovaj photoshop http://matrixworldhr.wordpress.com/2012/05/29/internacionalna-zracna-luka-u-denveru-uznemirava-svakog-posjetitelja/ strašno je što to društvo dozvoljava,ono sa svastikom sam prvo shvatio kao puku slučajnost,ali kad sam pogledao one niže fotografije ne mogu da vjerujem... ali moram još nešto da kažem što sam učio,kad odem na zapad,u njemačku npr. pa kad gledaš onu njihovu gotsku arhitekturu katedrala,kao iz horor filmova i često imaju taman kamen za fasadu,nisam mogao da vjerujem to,čudna je ta zapadna civilizacija u nekim stvarima Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 strašno je što to društvo dozvoljava,ono sa svastikom sam prvo shvatio kao puku slučajnost,ali kad sam pogledao one niže fotografije ne mogu da vjerujem... ali moram još nešto da kažem što sam učio,kad odem na zapad,u njemačku npr. pa kad gledaš onu njihovu gotsku arhitekturu katedrala,kao iz horor filmova i često imaju taman kamen za fasadu,nisam mogao da vjerujem to,čudna je ta zapadna civilizacija u nekim stvarima култура смрти...не треба бити посебно стручан у архитектури да би растумачио скулптуре и мурале...зграда као зграда, али декор је хорор...све ме подсећа на неку комунистичко-модерну уметност са тим хорор илустрацијама...врло сугестивно и субверзивно. Ignjatije and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Ja mislim da svastiku nije hitler i nacisti izmislili da ona postoji odavno, samo su je iskoristili preuzeli kao svoj simbol. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Свастика са крацима искривљеним у десно. Цивилизација долине Инда, 3000 год. п. н. е. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 На простору Србије се може наћи на подном мозаику града Наиса из прехришћанског периода као и на појединим налазима са археолошког локалитета Лепенски Вир. Свастика је такође присутна на рукотворинама народне радиности као што су ћилими и народне ношње, где служи као симбол Сунца и добростања. На гробљу у Рајачким Пимницама, између Неготина и Зајечара постоји више српских надгробних споменика из друге половине XVIII и XIX века на којима је приказана свастика у значењу соларног симбола. РусијаКао и у другим словенским земљама, употреба свастике као симбола је врло честа у Русији у предметима народне радиности и уметничким делима инспирисаним словенском религијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука