Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Нисам био сигуран тачно у коју категорију да сврстам ову тему, па пошто је у питању држава, рекох, ајд у политику. Пуно расправе се води и чести сукоби мишљења који имају за основу, тврдњу да смо ми Срби етнофилетисти. Поготово од либертаријанаца и атеиста, па и неких који слове за вернике, уистину млаке... у реду, Бог нас је створио једнаке, амин. Прво иде вера, па онда нација, народ. Наша земља, веровали или не, је под окупацијом од стране разних фактора. То ваљда свак нормалан види. Потурају нам се разноразни деструктивни елементи, који делују од нивоа државе па све до појединца. Деградација је и на материјалномкао и на духовном плану. Нашим нереаговањем на ситуацију, пристајемо на капитулацију. Јел тако, тако је. Ако реагујемо, бивамо прозвани за невернике и антихристе...дневна рутина. Да ли је Србија у ова времена, икакав гарант постојања православног хришћанства на овим просторима? Да ли бранећи Србију, бранимо право на нашу веру и слободу? Да ли забранама рушилачких тенденција бранимо своју веру за наредна поколења? Или треба да пустимо да се држава лагано угаси а ми онда живимо и проповедамо хришћанство на фри шоп зони која је некада била стециште етнофилетиста, а сада на срећу није. Господо атеисти, бивши и садашњи, сви ви либерали, капиталисти, либертаријанци изволите изјасните се....па да наредне теме не давите са вашим изузетним тумачењима. Хвала. . Gordana . and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 А која је тема? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 ех сад.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Pa ovoj Srbiji ...definitivno DA....Pa nije pravoslavlje Dejtonski sporazm pa da Srbija bude garant.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Pa ovoj Srbiji ...definitivno DA.... Pa nije pravoslavlje Dejtonski sporazm pa da Srbija bude garant.... А којој би било дефинитивно НЕ? Зар није Православље савез људи са Богом? Зато сам и написао у овим временима и на овим просторима... зар нисмо ми они, који овде чувају и гарантују тај савез? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Јел тако, тако је. Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ја сам да се укине ова држава Србија па да се прави нова, на здравијим темељима . Не иде више крпажа . DYNABLASTER and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ja bih da se ukinu sve države. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ja bih da se ukinu sve države. Је ли треба ми да будемо први у томе? Како смо кренули, као да хоћемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ja bih da se ukinu sve države. То је као да си рекао "Ја бих волео да се укине сво зло на овом свету да нико никог не мрзи, и да сви волимо и помажемо једни друге" . Лепе жеље, али неће да може, бар не на овом свету . Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Лепе жеље, али неће да може, бар не на овом свету . Znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ovi koji su da se ukine Srbija, ma kakva da je bila, bih oterao u inostranstvo pa da vide kako je bez Srbije. Evo ja sam u inostranstvu i bolje mi je bez Srbije . Mogu posteno da radim za pristojnu platu , sistem funkcionise kako treba i ne ineterusejem se za politiku , bolnice opremljene , salterski sluzbenici nasmejani i efikasni ( da pricam koliku su ljubzni) , nepismene pevaljke i narkodileri nisu idoli mladih , postuju se stariji i tako...svasta nesto normalno cega u Srbiji odavno nema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ovi koji su da se ukine Srbija, ma kakva da je bila, bih oterao u inostranstvo pa da vide kako je bez Srbije. Evo ja sam u inostranstvu i bolje mi je bez Srbije . Mogu posteno da radim za pristojnu platu , sistem funkcionise kako treba i ne ineterusejem se za politiku , bolnice opremljene , salterski sluzbenici nasmejani i efikasni ( da pricam koliku su ljubzni) , nepismene pevaljke i narkodileri nisu idoli mladih , postuju se stariji i tako...svasta nesto normalno cega u Srbiji odavno nema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ovi koji su da se ukine Srbija, ma kakva da je bila, bih oterao u inostranstvo pa da vide kako je bez Srbije. Е јадан ти... Па врати се! Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ja bih da se ukinu sve države. То је као да си рекао "Ја бих волео да се укине сво зло на овом свету да нико никог не мрзи, и да сви волимо и помажемо једни друге" . Лепе жеље, али неће да може, бар не на овом свету . Znam Јес` знаш, шипурци знаш ...`тедох рећи па што се онда јогуниш и не спремаш се за Онај Свет ко сав нормалан свет Опрости Ђуро што кварим тему ,нисам се могла уздржати Тања1, Ђуро Станивук and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука