Jump to content

Један атеиста који тврди да има доказ да Бог не постоји

Оцени ову тему

Stefan94

Препоручена порука

не знам да ли је ово прави форум за ову тему али нови сам овдје па не знам,ваљда ћете ми опростити :D

замолио бих вас да погледате ово и да ми кажете да ли је могуће :D

http://bezboznik.com/2013-04-18/dokaz-da-ne-postoji-bog/#comment-945

Вјерујем да овдје има пуно паметнијих и образованијих од мене па ако му није тешко нека напише му коју тамо.. 

Подели на овим сајтовима

Sta je tacno tvoje pitanje? Dokaz da ne postoji Bog ne postoji. Postoje argumenti za postojanje i protiv postojanja. Argument nije isto sto i dokaz.

Evolucija nema nikakve veze sa postojanjem/nepostojanjem Gospoda. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Само сам рекао да погледате и да видите шта се све објављује.. :D Немој мислити да ја имам нешто са тим. :))

Znam ja pedju solidno, cak sam i bio ateista jedno vreme itd. 

Objavljuje ono sto on misli, njegovo pravo, njegovo misljenje. Sad sto je ponekad arogantan, drzak, bandoglav i cinican to je opste njegovo pravo i njegov problem.

Sto se tiche njegovir argumenata protiv Boga oni su isti  kao i argumenti za Boga. Jednostavno - argumenti, nista vise. 

Подели на овим сајтовима

Ахахахахаха! Пеђа се нализо целулозе и ујутро мамуран усто без текста да просипа своје мудрости које му синоћ синуле!

То су хиљаде и хиљаде галаксија!

А на крају клипа - манифест: Људи целог света, освестите се!

Пеђа, царе над краљевима, батали текст, ово је много забавније!

Хахахаха!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

замолио бих вас да погледате ово и да ми кажете да ли је могуће   http://bezboznik.com...og/#comment-945

Погледао сам ово одавно неколико пута.

Човек је у недоумуици. Трага за смислом постајања универзума. У стараху је неком, видиш да шапуће и тихо прича док снима сваки клип.

Небеса казују славу Божију (не Бога) и значај човека у њему. Да је универзум мали и докучив, тада би испало да је Бог ограничен пошто није могао да створи ни бесконачни свемир. Историја универзума и стање твари се мењала и трпела промене. 

Једно је овде добро. Кад год је неки верник нерасположан и у депресији нека погледа барем један клип са овог сајта. Одмах се насмеје и поправи расположење, Ево, иако сам ово већ гледао раније опет сам се орасположио и насмејао. Штета што ретко кад прави клипове. Требало би сваког дана да снима по један. Тада нико не би патио од нервозе, а ипотрошња бенседина би се преполовила  :)

Подели на овим сајтовима

Човек је у недоумуици. Трага за смислом постајања универзума. У стараху је неком, видиш да шапуће и тихо прича док снима сваки клип.

Ahahahahah  :))

Подели на овим сајтовима

Ахахахахаха! Пеђа се нализо целулозе и ујутро мамуран усто без текста да просипа своје мудрости које му синоћ синуле!

То су хиљаде и хиљаде галаксија!

А на крају клипа - манифест: Људи целог света, освестите се!

Пеђа, царе над краљевима, батали текст, ово је много забавније!

Хахахаха!

:)):)) :)):)) :)):)) :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Одгледао све клипове са "безбожника" и то сваки више од једног пута. Ко испуни бонус, барем 5 година не мора да пије ништа за смирење. Добија и повећан смисао за хумор. Ваља се потрудити. Само не претерујете да не постанетне као ја, превелика доза није добра.  :D

Подели на овим сајтовима

E a pazi ti te dramske pauze sa sve gestikulativnim kakvocama, blage intonacije pri utisavanju kraja recenice, i intenziviranje vucenja vazduha uz sirenje nosnica, ali ipak nenadmasni pogled mu je adut, stvarno je majstor :aplauz:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Nakon price o Kosovu i svrsi, komentar koji me je kupio, umrla sam od smeha hahaha:

"Hahaha, koja je svrha? Tebi i meni nedokuciva, debeli. Osim ako nije da uzmes utoku i raspršiš taj patetični mozak širom tih 10 000 galaksija. Niti ti mozes da tvrdis da ga nema, niti ovi fanatici da ga ima, osim,opet kazem, ako tom utokom ne ubrzate proces spoznaje…
Nesto drugo me je ubedilo da si ti veci moron od ovih fanatika/krstaša. Pa da li ti stvarno veruješ da su Turci ovamo došli da nam donesu baklave?! Da li misliš da bi ti muškarci imali porodice koje bi ”hranili”, sta su trebali govedo jedno, da legnu i puste da ih prevedu sve u islam? Pa da su tako uradili ti bi sad prvi klanjao i prao dupe prstima! Mada bih po tvojoj fizionomiji i rekao da si neki odrodjeni dzihadlija… Pozdrav."

Sta vi mislite? Da li protiv zatucanih neistomisljenika treba na ovakav nacin se suprotstaviti kada vec nema sta vise da se kaze i ovako da se stavi tacka? Ili treba mirno cutati na sve? :)

"Ја сам пастир добри. Пастир добри живот свој полаже за овце."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...