obi-wan Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 U svakom slucaju, mitr. Amfilohije je izuzetan pastir i psiholog, veoma mudro je iskoristio prisustvo svih ovih patrijaraha i vladika na ovim prostorima. Naravno, unapred je to znao, ali se odlicno setio - kad su svi oni vec tu, sto da ne dodju i kod njega na osvecenje glavne crkve, i time zatvore usta svima koji `oce da izbrisu SPC iz Crne Gore. Lepo rece Martirije, kad on organizuje, tu nema da fali nesto... sve je mudro i brizljivo promisljeno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Jes dobro se dosjetio, obzirom da su najveće donacije za izgradnju hrama bile od DPSa i Rusije "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Беседа Његове Свесветости Патријарха васељенског г. Вартоломеја на освешћењу Саборног храма у Подгорици Беседа Његове Светости Патријарха московског и све Русије г. Кирила у подгоричком Саборном храму Бесједа Његове Светости Патријарха српског г. Иринеја у Саборном храму Васкрсења Христовог у Подгорици Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Jes dobro se dosjetio, obzirom da su najveće donacije za izgradnju hrama bile od DPSa i Rusije Nesto si mi gadno mrachan danas, il` mi se samo isflekao monitor? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Nesto si mi gadno mrachan danas, il` mi se samo isflekao monitor? Ma jok, bilo je sve ok, hram pokazuje raskoš i moć, eto samo neke prateće scenografije malo privlače pažnju, a vi kako `te? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Овим је Мираш дефинитивно сатрт и уз њега ће остати само одртавале комуњаре и национал-фашисти. Нити један нормалан, верујући човек се неће тој секти приклонити. Што не одради теологија, одрадиће биологија. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Што се васељенског патријарха тиче нити је он страховао, нити тражио обезбеђење. То је наметнуто, а он се држао старе - Не носи свој типик у туђи манастир. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Овим је Мираш дефинитивно сатрт и уз њега ће остати само одртавале комуњаре и национал-фашисти. Нити један нормалан, верујући човек се неће тој секти приклонити. Ista ta država, je bila na polaganju temelja za crkvu CPC koja počinje da se gradi. Naravno istog dana "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Овим је Мираш дефинитивно сатрт и уз њега ће остати само одртавале комуњаре и национал-фашисти. Нити један нормалан, верујући човек се неће тој секти приклонити. Што не одради теологија, одрадиће биологија. Ма наћи ће се већ неки плаћеник сличног типа, који је негде рашчињен итд. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/23705-%D1%98%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82-313-2013%D0%B3-%D1%81%D0%B2%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0/page-40#entry947161 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Могу да нађу неког мученика, али никада неће имати озбиљну подршку. И та држава која је била на полагању темеља је страаашно озбиљна... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 И та држава која је била на полагању темеља је страаашно озбиљна... Upravo ovo, oni, i kažu, da ćete reć` "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Не морају они ништа да говоре. На делу се види њихова снага, моћ, утицај... Класична бананчина република. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/29407-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%B2-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%98%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%98%D0%B5/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука