Jump to content

Против догми и незнања!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ukapirao sam samo da ne vredi diskutovati sa tobom i crvenim baronom jer ste intelektualno neiskreni.

Jel ovo neki strani jezik ili sta?

Inace uopste ne uzivam u diskusijama, niti zelim da diskutujem, to prepustam sadomazohistima.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 249
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Шта је магија?

Za mene je magija naprirodna moc, supernaturalna. Mogucnost da prkosis zakonima prirode ili da ih kontrolises. A sto se mene tiche - to samo Gospod moze i ljudi koji imaju njegovu blagodat... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Шта је магија?

Za mene je magija naprirodna moc, supernaturalna. Mogucnost da prkosis zakonima prirode ili da ih kontrolises. A sto se mene tiche - to samo Gospod moze i ljudi koji imaju njegovu blagodat... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Опет ови дупли постови? Време је да неко погледа шта се то дешава са форумом.

Ова дефиниција је у суштини тачна. У питању је покушај насилног, не толико натприродног колико неприродног, и безблагодатног овладавања законима природе, тиранског господарења над природом, преусмерењем њених закона и измештањем истих из природног у неприродни контекст, па тако и над силама које су похрањене у човеку и које чине органски и интегрални део природног сплета односа између свега постојећег...и, на жалост, магија је могућа. Из личног искуства и познанства са особама који су се озбиљно бавили магијом, али су промислом Божијим доживели покајање и преумили се, потврђујем да магија и те како постоји.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Опет ови дупли постови? Време је да неко погледа шта се то дешава са форумом.

Ова дефиниција је у суштини тачна. У питању је покушај насилног, не толико натприродног колико неприродног, и безблагодатног овладавања законима природе, тиранског господарења над природом, преусмерењем њених закона и измештањем истих из природног у неприродни контекст, па тако и над силама које су похрањене у човеку и које чине органски и интегрални део природног сплета односа између свега постојећег...и, на жалост, магија је могућа. Из личног искуства и познанства са особама који су се озбиљно бавили магијом, али су промислом Божијим доживели покајање и преумили се, потврђујем да магија и те како постоји.

Mislim da tehnike obmane koriste i na ovom forumu, ili barem crpe istinu koju bi mogli da iskrive.  1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Mislim da tehnike obmane koriste i na ovom forumu, ili barem crpe istinu koju bi mogli da iskrive.  1

То не знам...знам само да сам имао додира са тим и да, на жалост, то постоји. 

Подели на овим сајтовима

Онда сам ја ово погрешно доживео.

Ниси погрешно доживео, већ си сметнуо са ума другу могућност...ако нисам користио магију, ако се нисам бавио магијом ("бац'о са враџбинама" :) ), а нисам никада, то не значи да нисам имао додира са њом на више начина...осетио је на својој кожи и упознао људе који су се озбиљно бавили њоме и објаснили ми шта је у питању, која је њена позадина, и како иста функционише.

Подели на овим сајтовима

...и, на жалост, магија је могућа. Из личног искуства и познанства са особама који су се озбиљно бавили магијом, али су промислом Божијим доживели покајање и преумили се, потврђујем да магија и те како постоји.

Што те људе не упутиш овде да узму својих милион долара !      Па, ако су гадљиви на паре, ... има толико сиротиње у комшилуку...

[ http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html ]

Подели на овим сајтовима

Што те људе не упутиш овде да узму својих милион долара !      Па, ако су гадљиви на паре, ... има толико сиротиње у комшилуку...

[ http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html ]

Разумем да је то за тебе шала...али нити мени, нити особама које сам поменуо да познајем, својевремено уопште није било до шале...поготово њима није било до шале, по њиховом личном признању, јер су жестоко страдали због онога што су чинили...слава Богу, те је природа страдања препозната и прихваћења, те је деловао истински катарзично и преображавајуће на њих.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...