Milan Nikolic Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Дозвољено је кориснику да ,,промени глас''... :cheesy2: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Чуо сам да Јеховини сведоци не дају крв ни за своје најближе, јер се то, као не сме радити према Библији?! 0110_hahaha Ма глупост... Ја би радо дао крв, ал сам малокрван. confused Кад сам био мали, мени су морали да дају крв... А кад вадим крв за неке тестове, падам у несвест... 0110_hahaha (али не због страха :smiley:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ??? ??? ?? ???????? ??????? ?? ???? ??? ?? ?? ????? ????????, ??? ?? ??, ??? ?? ??? ?????? ????? ????????! 0110_hahaha ?? ???????... ??????? ????? ??? ??????? ?? ?????? ?????,??????? ???????? ?? ????????, ? ??? ?? ??? ?????????- ???????? ?????????? ?????????????, ???????? ??????? ???? ?? ??????? ? ?????????? ?????????,? ???? ???????? ?? ????????? ??????... ???? ?? ?? ?????????- ???? ???? ?? ?????, ? ????? ?? ?? ??? ???? ????????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Нисам крв давао за сад. Немам оправдања за тако нешто... Надам се да ћу што прије отићи до лабораторије,само не зна каква је процедура- претпостављм да прво врше анализу крви,да виде да ли сам подобан да будем давалац... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 O - Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jeka Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 AB - Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 A Rh + . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 A Rh + . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 До сада 9 пута..... А+ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 На жалост нисам ни једном, јер сам као дијете прележала хепатитис, што ме чини неподобним даваоцем а баш ми жао.Иначе ја имам А+ крвну групу. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 4 puta u vojsci i jednom u civilstvu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 4 puta u vojsci i jednom u civilstvu ??????, ?????? ?? ???? ???? "????????" ????? ?????? ???? ? ??????? 0104_cheesy ???? ?? ??? ???? ????.... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 hehe pa i ja sam sakupio 8 dana e brate koliko covek treba da prolije krvi za malo slobode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 39 пута Данијел Драгичевић and Мара је реаговао/ла на ово 2 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 2 puta - u 4-tom srednje i u JNA nije mi bas bilo dobro oba puta ("malo" sam se zanesvestio) , pa sam prestao ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука