Пантелејмон Нови Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 за 3 године, само 4 пута! 4chsmu1 А+ http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 за 3 године, само 4 пута! А+ 4chsmu1 4chsmu1 :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 за 3 године, само 4 пута! dada А+ :) 0203_cool 4chsmu1 Зашто ''браво'' о.Ага? gringrin http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 свако давање крви заслужује аплауз клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 свако давање крви заслужује аплауз dada То да, али од могућих 12 пута, ја сам само 4! а био сам у могућности! bliss jeeee http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Десетак пута, са намером да и даље дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 dao 7 puta. grupa: AB+ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2012 5 puta, sledeci put dajem cim mi prodje osip po pregibima lakta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Једном, да се скинем пред викенд из аскаре. 0+. Дао бих ако некоме затреба лично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Ja 9 puta, ali ko broji :-) O- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 О Rh + Дала сам крв већ 5 пута и имам намеру да и даље дајем. Нама је то само нешто мало,а неком је то све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Да ли ја смем да дајем крв ако болујем од анемије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Да ли ја смем да дајем крв ако болујем од анемије? Кирило,због своје болести не смеш да дајеш крв. То би само погоршало твоје стање. Најбоље да са својим лекаром поразговарш. Он ће ипак боље да ти објасни да ли или зашто не смеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Хвала Марице дијете Божије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 PUNOOOO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука