Ivan-adria Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 @@Ivan-adria, Добро нам дошао Иване! Hvala vam ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Прво се хтедох наљутити што нас вређа, али ми се није дало...све ме накако погоди, поготово оно да хулимо на Бога..... Данас у Србији можда сваки 23 не псује Бога у свакодневном говору...да не идемо даље... evo ja cu se moliti za ovih 22 da ih ne spominjemo samo po zlu. tesko je ali daj da se sakupimo sto vise nas i jedno drugog pominjemo samo po dobru jer: Kako da osudim nekoga kad ce me onda njegovo pokajanje zastideti cak do nebesa. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ја се слажем да претерано кукамо а слабо радимо,кукамо на политичаре, на ЕУ,на САД , на све живо, али у погледу страдање српског народа , не да не претерујемо него скоро па као да кријемо. Погледај Јевреје, има ли икога на свету а да није чуо за Аушвиц , а онда упореди са тим колико је људи на свету чуло за Јасеновац, ништа мање ужасан логор смрти. Није у реду ћутати због тих људи који су страдали ни криви ни дужни. Naravno da nije u redu cutati - ali nije u redu ni koristiti ih u politicke svrhe. Za te zrtve je trebalo ( ne znam da li jeste ispunjeno do kraja) uhvatiti odgovorne i suditi im. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука