Jump to content

Кога би од чланова форума видели као свог партнера ?

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

ja pokuso...

ajmo sledeci :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

E,vidiš, ovo i radi. Imam 4 prijatelja, i promijenjen mi je status iz"očijuka po temama" u "napiše po koju".Sad ću i lokaciju, a avatar ću drugi put.Ipak sam za ovaj sentimentalno vezana. Laku noć!p.s.kafu je dobila Katarina, koju sad pitam: šta se grabiš , pogledaj naslov?Ne možemo da se vjenčamo u crkvi.Možemo u Vašingtonu.I u Beču.

Подели на овим сајтовима

;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

dje da nadjem, sunce me nashlo

jedva utrefih da se ulogujem posle inovacija

prvo treba da dobijesh josh 6 ruku dok postignesh kucanje na 6 prozora odjedared

nesto k'o oktopod, al da ne pomeshash prozore,

jes' gledala sam i to

posleM je lako :D

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Dobrodosao u guzvu... 0513_music

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

mozda bih...zavisi...

uvek sam bila u jako nezgodnim situacijama sto se veza tice...... :(

nikom se nije svideo moj fizicki izgled..... :(

a svako je hteo (znate na sta mislim),zbog cega sam uglavnom bezala iz takvih situacija....

tako da sam solo.....

Подели на овим сајтовима

mozda bih...zavisi...

a svako je hteo (znate na sta mislim),zbog cega sam uglavnom bezala iz takvih situacija....

tako da sam solo.....

Ne daj se ljubicice, naici ce neko ko sve ume da ceni, i kome izgled nije bitan.

Bolje biti sam nego u losoj vezi. bighugbighug

Подели на овим сајтовима

mozda bih...zavisi...

tako da sam solo.....

to mi zvuci malo protivrecno...

uostalom niko od tih nije ni video kako ti ustvari izgledas

Подели на овим сајтовима

Ne daj se ljubicice, naici ce neko ko sve ume da ceni, i kome izgled nije bitan.

ovo je takodje protivrecnost :lol:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...