Jump to content

Шта је сродна душа....?

JESSY

Препоручена порука

postoji srodna dusa.eto Slobodan je ovde pronasao srodnu dusu i slozio se sa njom zahvaljujuci ovom podforumu za upoznavanje :)

Постоје људи с којима се лакше слажемо и које боље разумевамо ( ми њих, они нас ) и то претежно због сличних психолошких особености или због сличности живота ( Услови и околности одрастања и пубертета ). Др Ињац

Подели на овим сајтовима

A srodna duša da je lepa, sa završenim faksom, uspešna, da ga žene žele a on da voli samo nju :D

i visine bar 1,85m ;)

Nisam pokrenula temu zbog tih zanovetala kojima niko nije dovoljno dobar i propuste sve prilike u životu već zato što mi je  u ovom statusu zanimljiv razlog zašto neki ostanu zauvek sami iako im realno možda psihički i fizički baš ništa ne fali a iz nekog razloga (možda baš ovog  :0222_shocked:  ) im ne ide u traženju svoje druge polovine.

Подели на овим сајтовима

i visine bar 1,85m ;)

Nisam pokrenula temu zbog tih zanovetala kojima niko nije dovoljno dobar i propuste sve prilike u životu već zato što mi je u ovom statusu zanimljiv razlog zašto neki ostanu zauvek sami iako im realno možda psihički i fizički baš ništa ne fali a iz nekog razloga (možda baš ovog :0222_shocked: ) im ne ide u traženju svoje druge polovine.

Baš si skromna !

2,00 je idealno!

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Моја сродна душа ће да добије критику што се није раније појавила. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Како је модерно да "момак"  има 60-65 а девјка 30-35 онда могу ладно  да се надам да моја сродна душа се можда и није родила или је тек рођена.. :D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se što nijesam ispratio temu, ali mi je nejasan taj izraz srodna duša... Zar nijesu sve duše srodne?

Кад ово изјви једини човек н форуму за ког могу да гарнтујем да има сродну душу.  :))

Подели на овим сајтовима

Кад ово изјви једини човек н форуму за ког могу да гарнтујем да има сродну душу.  :))

Neka spadalo.

Našli smo se u vremenu, i držimo se otada zajedno. Tu smo :)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Neka spadalo.

Našli smo se u vremenu, i držimo se otada zajedno. Tu smo :)

То је то, нема боље, то се тражи... :) 

Подели на овим сајтовима

kako jok... 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...