Kaludjerovic Sreten Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 postoji srodna dusa.eto Slobodan je ovde pronasao srodnu dusu i slozio se sa njom zahvaljujuci ovom podforumu za upoznavanje Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 20:29, Kaludjerovic Sreten рече postoji srodna dusa.eto Slobodan je ovde pronasao srodnu dusu i slozio se sa njom zahvaljujuci ovom podforumu za upoznavanje Цитат Постоје људи с којима се лакше слажемо и које боље разумевамо ( ми њих, они нас ) и то претежно због сличних психолошких особености или због сличности живота ( Услови и околности одрастања и пубертета ). Др Ињац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 18:09, Дејан Бићанић рече A srodna duša da je lepa, sa završenim faksom, uspešna, da ga žene žele a on da voli samo nju i visine bar 1,85m Nisam pokrenula temu zbog tih zanovetala kojima niko nije dovoljno dobar i propuste sve prilike u životu već zato što mi je u ovom statusu zanimljiv razlog zašto neki ostanu zauvek sami iako im realno možda psihički i fizički baš ništa ne fali a iz nekog razloga (možda baš ovog ) im ne ide u traženju svoje druge polovine. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 20:53, Рада. рече i visine bar 1,85m Nisam pokrenula temu zbog tih zanovetala kojima niko nije dovoljno dobar i propuste sve prilike u životu već zato što mi je u ovom statusu zanimljiv razlog zašto neki ostanu zauvek sami iako im realno možda psihički i fizički baš ništa ne fali a iz nekog razloga (možda baš ovog ) im ne ide u traženju svoje druge polovine. Baš si skromna !2,00 je idealno! Рада. је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Моја сродна душа ће да добије критику што се није раније појавила. Никола Поповић, Mini Mi, Рада. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Izvinjavam se što nijesam ispratio temu, ali mi je nejasan taj izraz srodna duša... Zar nijesu sve duše srodne? Млађони and Zero је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Како је модерно да "момак" има 60-65 а девјка 30-35 онда могу ладно да се надам да моја сродна душа се можда и није родила или је тек рођена.. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 21:08, Oglo рече Zar nijesu sve duše srodne? Нијесу. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 21:11, Juan рече Нијесу. Kako? Ne shvatam. Zar se u Crkvi ne molimo Jedan Svet Jedan Gospod? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Znam, znam, i ja sam bio mlad, i za mene je ovo bilo samo zezanje. ;-) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 21:08, Oglo рече Izvinjavam se što nijesam ispratio temu, ali mi je nejasan taj izraz srodna duša... Zar nijesu sve duše srodne? Кад ово изјви једини човек н форуму за ког могу да гарнтујем да има сродну душу. Рада., Oglo and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 21:30, Милосављевић рече Кад ово изјви једини човек н форуму за ког могу да гарнтујем да има сродну душу. Neka spadalo. Našli smo se u vremenu, i držimo se otada zajedno. Tu smo Kaludjerovic Sreten and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 On 21. 8. 2014. at 21:32, Oglo рече Neka spadalo. Našli smo se u vremenu, i držimo se otada zajedno. Tu smo То је то, нема боље, то се тражи... Oglo, Kaludjerovic Sreten and Рада. је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Лапис Лазули, ivanaika and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 kako jok... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука