Sudija Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ja bih da pozajmim onaj koziji sir što ga imaju tamo. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ne kažem da crkvene prodavnice ne treba da postoje,naprotiv.Ali danas postoje neke druge stvari za koje mi se čini da su mnogo važnije od obične trgovine.Na primer neka humanitarna akcija crkve koja će da posveti pažnju deci bez roditelja,ne samo da im pokloni nešto materijalno,već da im neko stavi do znanja da su voljena i prihvaćena. Cene nisu visoke koliko sam shvatila,imaće ko da kupuje,u to ne sumnjam,ali mi je ponekad žao što neki ljudi gomilaju knjige,ikone,krstiće....i ostalo,a da im to nije toliko potrebno.... А могла би и Црква да да неку донацију за санацију болнице, породилишта итд... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Него како би се ја мого запослити у тој продавници? Но.1 Мораш да лајкујеш сваки пост Свештенства, монаштва и попадија на овом форуму. Но.2 Кад и јоле смислену кажу...ти да цитираш и кажеш ДОСТОЈАН! Но.3 Обавезно се спријатељиш са својим Епископом (кроз донације). Баба је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 То искуство ми мањка због поноса вишка... Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ja bih da pozajmim onaj koziji sir što ga imaju tamo. Послаћу ти ја поштом, нако танко, ко лист папира, чисто да те жеља мине... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Што се тиче црквених људи из Бгд-а, ситнице типа свеће,тамјан ,брикети и слично купују углавном у својим парохијским или црквама где иду, књиге су се куповале на сајмовима,на пбф-у, и поготово директно код издавача,где су биле најјефтиније, мада не знам,да ли још постоји на Сењаку хиландарска, образ светачки у македонској више не ради, глас цркве на теразијама,ни за њега нисам сигуран... Ове одежде и слично,свештеници бар ови млађи,наручују тамо где је јефтино... Тако да не знам баш,ко ће ово нешто посећивати ,мислим да је више намењена,а звучаће глупо,за нецрквене људе...бар због хране и пића... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 То искуство ми мањка због поноса вишка... Онда можеш једино тезгу, као мали од аудија да добијеш када је сабор(паркираш аута епископа и сипаш гориво уз обавезно прање). инсајдер...еп.Јефрем је набавио нову мечку теренца (олово ми саливали када сам налетио на Њега) Чисто да видиш шта ти следује ако будеш добар. Баба је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Bio sam u prodavnici i zadovoljan sam Cene su stvarno ok,nista prenabudzeno,nista previsoko. Isto sam se odusevio sto sam nasao par knjiga koje nisam u nijednoj drugoj prodavnici a duze vreme sam ih trazio,tako da sve u svemu zadovoljan sam izasao iz prodavnice. Mada sam ocekivao da ima vise stvari u smislu proizvoda iz manastira ali dobro nije lose,svakako ce se ici tamo. Dakle nisu ogromne cene. Gordana ., Volim_Sina_Bozjeg, ИгорМ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Као што сам и рекао... Баба, МилошБГ and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 @@МилошБГ, verujem da će vremenom što šta da ima kad prođe neko vreme, ovo je početak rada i verujem da će da ubace još neke stvari što nema. Slava Bogu da je povoljno...super! МилошБГ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Dace Bog da bude sve vise stvari...vidim da postaje moje omiljeno mesto za kupovinu u mom gradu Inace svidja mi se ceo projekat,da na jednom mestu bude od knjizare i drugih crkvenih stvari,do proizvoda iz srpskih manastira,organske zdrave hrane do mogucnosti da tamo odes i uplatis aranzman za neko versko putovanje po pravoslavnim manastirima i sl. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 znači baš sve na jednom mestu? svaka im čast...čim mi padne prva prilika idem tamo da vidim sta sve ima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Da,imas od odezda i ostalih stvari za oceve nase crkve,povece knjizare,ostalih crkvenih predmeta,ikona,manastirskih proizvoda recimo uzeo sam vino iz Decana iako ne pijem vino ali ipak je decansko za 500 dinara,a na jednom sajtu sam nasao za 1100 po flasi doduse u ambalazi sa kutijom ali ko da je to bitno,imaju neke prirodne meleme,med,manastirske rakije i taj punkt ili kako vec da nazovem agencije dobrocinstvo koja organizuje poklonicka putovanja. Eto ukratko. I da organska hrana,povrce,sirevi,kozje surutke i tako to. Jedino mi je malo bezveze sto ima na jednom mestu gde se prodaju slatkisi bombone,medeno srce i slicno,ali kontam kao posne stvari u radnji,malo mi nepotrebno vidi se da je to tu visak,ali nema veze. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Dečansko vino je baš povoljno, više nego povoljno, obavzno gucni da vidiš kako je prelepo. Ostala mi još jedna flaša i to čuvam za slavu, imao sam 15litara kupio sam pre neku godinu. Slakasta vina volim a Dečansko je takvo - nadam se da je i sad isto takvo, sve zavisi od godine kakva je berba i kvalitet grožđa ali verujem da je isto. Obavezno da ga pijuckaš a i zdravo je - svakog dana po jedan decilitar je LEK pogotovo za žene, decilitar čistog vina na dan je prezdravo kao lek za krv i druge svarčice! мирођија and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Vino popijem jedino za Bozic i Vaskrs i to malo Ali nekako me privuklo zato sto je iz Decana. Ima i vina iz manastira Tvrdos,koje je skuplje ako se ne varam 900-1000 din,ne razumem se ali znam da su i to vino hvalili svi zivi,a na istom malopre u prosloj poruci pomenutom sajtu sam to vino nasao za 1300/1400 din. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука