Гости Guest Написано Септембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Gordana . and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Gordana . and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Биљана, Драган Јашић and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Драган Јашић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Драган Јашић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Биљана, мирођија, Тања1 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Jel ima neko info odakle je onaj sir? Dosta sam citao o siru iz Decana kao necemu savrsenom,daj Boze da je to. I ono voce i povrce? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Било је крајње време да се овако нешто може наћи у лепој београдској улици. ИгорМ, JESSY, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јевсевије Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Лијепо, волио бих да могу посјетити и нешто пазарити. Само ме занимају цјене, могу мислити, астрономске. Зна ли неко? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Лијепо, волио бих да могу посјетити и нешто пазарити. Само ме занимају цјене, могу мислити, астрономске. Зна ли неко? pa od sutra pocinje da radi,ali sobzirom da je prodavnica na terazijama pretpostavljam i ja da nece biti bas jeftino. Anette је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Ovo je za neku visoku klasu, ne verujem da ima nesto jeftinije od 50 evra da se kupi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Neki luksuz... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Nazalost sve tzv. crkvene prodavnice su postale bahato skupe i nedostupne sirokom sloju ljudi, a nije tako bilo uvek, secam se pre desetak i vise godina kad sam dolazio u Beograd, cesto sam pazario u prodavnici SPC na Bulevaru revolucije koja je tada bila dosta jeftinija nego sada. Takodje i turisticka agencija SPC "Dobrocinstvo" koja je preskupa za obican narod. Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Elitizam, skolski primer... Ignjatije, Александар Милојков, Ламех and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука