Jump to content

Отворена Патријаршијска продавница на Теразијама

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Jel ima neko info odakle je onaj sir? Dosta sam citao o siru iz Decana kao necemu savrsenom,daj Boze da je to. I ono voce i povrce?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Лијепо, волио бих да могу посјетити и нешто пазарити. Само ме занимају цјене, могу мислити, астрономске. Зна ли неко? 

Подели на овим сајтовима

Лијепо, волио бих да могу посјетити и нешто пазарити. Само ме занимају цјене, могу мислити, астрономске. Зна ли неко? 

pa od sutra pocinje da radi,ali sobzirom da je prodavnica na terazijama pretpostavljam i ja da nece biti bas jeftino.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Nazalost sve tzv. crkvene prodavnice su postale bahato skupe i nedostupne sirokom sloju ljudi,

a nije tako bilo uvek, secam se pre desetak i vise godina kad sam dolazio u Beograd,

cesto sam pazario u prodavnici SPC na Bulevaru revolucije koja je tada bila dosta jeftinija nego sada.

Takodje i turisticka agencija SPC "Dobrocinstvo" koja je preskupa za obican narod.

Подели на овим сајтовима

Elitizam, skolski primer...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...