Jump to content

Марко Ковачевић - Приповетке

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

То су обичне животне приче али прожете хришћанском нотом.

Свака прича има одређену поуку која се може извуђи из ње.

Лако се читају и књига је доста налик на чувену - Монах Калист - књигу по стилу и лакоћи читања.

Ово је тек прво издање, но како Марко рече јутрос има он још тих прича и највероватније ће се појавити још које издање.

Подели на овим сајтовима

On 19. 9. 2013. at 13:26, Јелина рече

Мада, Биља и ја можемо да поделимо књигу, и мене МОРА ;) да види кад буде долазила у Бг.

а после ионако свраћа у Лазаревац да јој покажем како је Брајковац лепо село за живот... :)

Подели на овим сајтовима

Сви који добију књигу имаће обавезу да учине једно добро дело. Наиме мораће дати свој суд о књизи овде на овој теми. Да кажу која им се приповетка највише дојмила. Да прокоментаришу стил писца.

Подели на овим сајтовима

On 19. 9. 2013. at 13:35, Иван Илић рече

@@Жељко, оћемо сад или одма адресе на ПП?

Одмах ми сви пошаљите адресе на пп, књигу ћете добити Пост Експресом поштарина наравно о вашем трошку.

Подели на овим сајтовима

Требалo је испоштовати србску традицију када се нешто дели за џабе и организовати макљажу.

Подели на овим сајтовима

On 19. 9. 2013. at 13:54, Жељко рече

Чекам још адресу Милана Николића, и наравно било добро да човек буде обавештен о приспећу књиге, да ми се не враћа књига...

Јавни и нама кад будеш посло да знамо кад стиже.

Подели на овим сајтовима

On 19. 9. 2013. at 13:57, Иван Илић рече

Јавни и нама кад будеш посло да знамо кад стиже.

Ако добијем све потребне информације данас књига ће бити послата сутра свакоме доставим трак&трејс број и можете пратити вашу пошиљку.

Пост Експрес - Увек и свугде за вас!

(Ову рекламу ћу дебело да уновчим)

:)))

Подели на овим сајтовима

On 19. 9. 2013. at 14:14, Жељко рече
трак&трејс број

Sta ti je to?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...