Jump to content

Окултизам у великим размерама.

Оцени ову тему

Srna

Препоручена порука

Цитат

Rekoh ti vec, dok god budes stvari poimao telesnim razumom i ratiom, neces ni moci razumeti neke stvari.

Da prostis gluplji argument nisam cuo, a kojim razumom ti razmislajs? Ne telesnim? Kojim razumom si dosao do zakljucka da su UFOi demonske manifestacije? Na razumu brale, samo ga lose koristis, pravis logicke greske. Ne postoji drugi razum sem razuma. Samo jedan razum imamo svi.

Ali ne fali meni nista, nego vama fale dokazi.

On 28. 9. 2013. at 0:34, DYNABLASTER рече

Te "Ad Hominem" fore kod mene nemaju prodju, to mozes tako da razgovaras sa latinima, ja taj jezik ne razumem.

Ad hominem je izraz za logicku gresku. To da logiku i njene greske ne razumes - sam odavno skapirao.

Цитат
Dok god budes bio ubedjen u svoje sveznanje da su dve kule srusili teroristi, nemamo sta da pricamo o ovakvim temama, jer sve iznad toga je logicki teze shvatljivo do potpuno nemoguce.

Ne postoji nikakvo moje sveznanje, to ti je upravo ad hominem. Jer nemas dokaza ti izmisljas stvari o meni i prebacas sa teme o kojoj pricamo na mene, ja imam ubedjenost u sveznanje i razmisljam telesnim razumom - tako ja nisam u pravu a ti jesi.

Isto i tvoj istomisljenik na ovoj temi radi - Djura.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 218
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kazem ti, dokazi su svuda, i kad bih ti mahao dokazom ispred nosa ne bi ga video, tako da je ova rasprava besmislena.

Kao sto ne moze da se dokaze ili ospori postojanje Boga, tako i vecina ovih stvari, uvek ce moci da se nadje neko "logicko" objasnjenje, tako da ti ostaje samo da verujes ili ne verujes. Tako da kad sveznajuci kazes da mi lupamo, to je onda neozbiljno, ne verujes ni hriscanskim autoritetima, pa sta onda da pricamo na tu temu...

Kakav ti dokaz oces o postojanju andjela i demona, nije mi jasno, to ne moze da se izmeri niti detektuje naucnim metodom jer je van naseg tehnoloskog domena i poimanja tim nacinom. Moze kamerom da zabelezis svetlece objekte koji prkose nasim zakonima i to je sve., al ti ne verujes ni da to postoji. Vecina stvari ne moze da se snimi kamerom, pa to onda po tebi znaci da to i ne postoji, jeste kako da ne.

PS: imas gresku u ratio-nalnom potpisu :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

I nije bilo potrebe da editujes post #136, time nisi nista postigao.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2013. at 0:18, Милосављевић рече
I sve te price u koje verujes i koje pricate Ti, Djurai Ignjatije doaze sa youtube to jest odavde:

Ја ово први пут видим....

и не причам о ванземаљцима него о људима који су сатанисти, који жртвују децу у својим ритуалима, скрнаве цркве и гробља, залуђују омладину, окупљају се у тајним друштвима итд.

Из прве руке знам за неколико случајева залуђивања људи од стране секти, где су родитељи на крају завршили на суду у парницама против вођа секти и своје деце која су дала станове тим друштвима. О томе како је брат скоро убио сестру јер га је затекла у стану са

секташима у оргијама и да не причам даље.

То је све на малом нивоу...

На великом нивоу...статистика у Америци каже да највише деце буде киднаповано у ноћи која претходи њиховом идиотском празнику "ноћ вештица" који није ништа друго него сатанистички празник. Полиција јавно упозорава родитеље да пазе своју децу поготово у овом периоду.

Почели су и код нас са овим празником, преко глупавих маскембала, па уводе лагано и по обдаништима и школама..ужас.

Подели на овим сајтовима

Ти тражиш доказ да масони нису сатанисти....тврдиш да они то нису...аргумент ти је "ја знам све о томе"

Је ли њихов бог "светлоноша" који носи скривено знање?

Јесу ли ово речи Алберта Пајка:

„ A Lucifer, bog svetla i bog Dobra, bori se za čovečanstvo protiv Adonaja, boga Mraka i Zla.”

Не знам у којој си ти масонерији био па знаш нешто друго...можда код Ротаријанаца, у вртићу за масоне где су вам причали причице за децу. Но вероватно си напредовао до 33. степена па знаш истину.

Је л` Ракић демонтовао себе у вези оног пентаграма и рекао да је требало, по његовим сазнањима да се гради вртић на парцели

са огромним пентаграмом. Вртић - пентаграм

Подели на овим сајтовима

У продужетку „Белтан“-а пагани су настављали да празнују „Валпургијску ноћ“. Древни европски пагани су вјеровали да се у ноћи са 30. априла на 1. мај сва нечиста сила свијета скупља у Њемачкој, на гори Брокен, те да се демони скупљају на својеврсној смотри како би се у стројевом кораку поклонили сатани! Овај пагански сатанистички празник је описао и Гете у свом дјелу „Фауст“. Иначе, „Валпургијска ноћ“ је један од најважнијих сатанистичких празника и редовно подразумјева ритуал приношења људских жртава Луциферу! Сатаниста Антон Ла Веј је у „Валпургијској ноћи“ основао  сатанистичку цркву. Он је сматрао „Валпургијску ноћ“ најдемонскијим празником, када вјештице и демони оргијама „славе“ долазак прољећа.

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2013. at 5:29, Ђуро Станивук рече

Ја ово први пут видим....

и не причам о ванземаљцима него о људима који су сатанисти, који жртвују децу у својим ритуалима, скрнаве цркве и гробља, залуђују омладину, окупљају се у тајним друштвима итд.

Из прве руке знам за неколико случајева залуђивања људи од стране секти, где су родитељи на крају завршили на суду у парницама против вођа секти и своје деце која су дала станове тим друштвима. О томе како је брат скоро убио сестру јер га је затекла у стану са

секташима у оргијама и да не причам даље.

То је све на малом нивоу...

На великом нивоу...статистика у Америци каже да највише деце буде киднаповано у ноћи која претходи њиховом идиотском празнику "ноћ вештиroz raznца" који није ништа друго него сатанистички празник. Полиција јавно упозорава родитеa neasnjenja i jasna objље да пазе своју децу поготово у овом периоду.

Почели су и код нас са овим празником, преко глупавих маскембала, па уводе лагано и по обдаништима и школама..ужас.

E moj brate upravo kroz razne humaniste se napada Crkva i sumnja da sve to ima u samoj Crkvi. Ne vredi prica i razna jasna objasnjenja, Jedino sto mozemo stvarno uciniti jeste da dushu spremimo za koliko toliko svet nash zivot  u Samom Hristu i da poslusno svedocimo kako ih Jedini raskrinkava.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 28. 9. 2013. at 5:51, Ђуро Станивук рече

Ти тражиш доказ да масони нису сатанисти....тврдиш да они то нису...аргумент ти је "ја знам све о томе"

Је ли њихов бог "светлоноша" који носи скривено знање?

Јесу ли ово речи Алберта Пајка:

„ A Lucifer, bog svetla i bog Dobra, bori se za čovečanstvo protiv Adonaja, boga Mraka i Zla.”

Не знам у којој си ти масонерији био па знаш нешто друго...можда код Ротаријанаца, у вртићу за масоне где су вам причали причице за децу. Но вероватно си напредовао до 33. степена па знаш истину.

Је л` Ракић демонтовао себе у вези оног пентаграма и рекао да је требало, по његовим сазнањима да се гради вртић на парцели

са огромним пентаграмом. Вртић - пентаграм

kakvo je zlo kad pocne masonski tata da smislja igre deci.... stvara mucninu i sazaljenje u stomaku umu i srcu

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...