Jump to content

Окултизам у великим размерама.

Оцени ову тему


Srna

Препоручена порука

OKUPACIJA DUŠA NOVI RELIGIJSKI KULTOVI POSTAVLJAJU VLADE I RASPIRUJU RATNA ŽARIŠTA U SVETU

POLITIČARI KAO BOŽJI POSLANICI

Moderne organizacije novog svetskog poretka danas žele da osvoje vlast, novac i duhovnu moć i zato se predstavljaju kao zastupnici neba na zemlji

Постављена слика

SRPSKA DELEGACIJA: Sveštenici Marko Mitić i Vladimir Vićentijević, Janja Todorović, Zoran Luković i Andrej Protić

Srbija je pod političkom, ekonomskom i vojnom okupacijom, a žrtva je i nevidljive duhovne okupacije. NATO bombardovanje je posledica delovanja satanista novog svetskog poretka, naročito Munove SEKTE čiji je lobista i bivši američki predsednik Bil Klinton, rečeno je na međunarodnoj konferenciji u Sankt Peterburgu o totalitarnim kultovima i ljudskim pravima.

Konferencija je održana od 15. do 19. maja ove godine, s posebnim osvrtom na delovanje novih religijskih kultova u Rusiji, Evropi i svetu. U prvom delu konferencije diskutovali su članovi organizacije FEKRIS (Evropska federacija organizacija za borbu protiv sekti). Ona okuplja i crkvena i građanska udruženja, a cilj joj je briga o duhovnom zdravlju i duhovnoj bezbednosti savremenog čoveka, koje ugrožavaju religiozni kultovi i SEKTE. Drugi deo konferencije bio je posvećen svim pravoslavnim zemljama, jer u Rusiji deluje oko 300 sekti, a u Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji, Belorusiji oko 200.

Duhovni boj ruske vojske

U duhovnom vojevanju Rusi su pokazali najveću samosvest, zaključili su učesnici konferencije. Problemom sekti bavi se vojska koja osniva naučne timove, koji se bave okultnim i parapsihološkim znanjima kako bi neutralisali religijske kultove. Šveđani su podneli izveštaje o kreacionistima, koji najviše vršljaju po Švedskoj i uče ljude da su sva naučna dostignuća glupost, a da je bog stvorio svet kao ravnu ploču. Evropa je upozorena i na jehoviste koji imaju predstavnike i u Ujedinjenim nacijama, a poznati su kao "bela smrt" - nemaju otvoreno zlo delanje, ali je posledica duhovna smrt. U Americi hara Mun, koji trenutno finansira nuklearno oružje Severne Koreje da bi se napravilo novo ratno žarište. Predstavnik Irske se žalio da su Irci i Englezi porobljeni sektama, a da se nisu toga ni dosetili. Pri tom ih ne štiti nikakav zakon.

Srbiju je predstavljala petočlana delegacija čiji član je bila i Janja Todorović, savetnik u Pravoslavnom pastirsko-savetodavnom centru Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke.

- Religiozni kultovi su na konferenciji nazvani nadnacionalnim ološem koji se danas bavi trgovinom ljudima i ljudskim organima, satanističkim kultovima i trgovinom dušom. Nekoliko učesnika je naglasilo da je trgovina ljudima i odvođenje u ropstvo najčešći način delovanja modernog sektaškog delovanja. NJihove žrtve malo jedu, spavaju, piju, žive po kasarnama i veruju da služe bogu, a u stvari zarađuju za sektu. Dušama se trguje tako što se raznim parapsihološkim tehnikama čovek zombira i dovodi do nivoa nesvesnog bića kojim se manipuliše kao oruđem za izvršavanje ubistava, samoubistava, "sakralne" prostitucije. Takvim osobama je ubijena savest, samosvest i samopoznaja, a njihovi gospodari ih zovu "siva masa" jer su samo vojnici koji propagiraju ideje i love nove žrtve. Sektolozi ih zovu "moderno roblje" jer imaju gospodare koji raspolažu njihovim životom i imovinom - priča Janja Todorović.

Razni religiozni kultovi masovno su osvojili i zapadnu i istočnu Evropu, a smatra se da je njihov centar Amerika. Na konferenciji je predloženo da se naprave naučni timovi koji će raditi na deprogramiranju žrtava ovih pseudoreligijskih pravaca za koje su klasične SEKTE samo odojče.

Korumpirani zakoni

Doktor teologije Nemac Tomas Gandof kao predsednik Centra za zaštitu ljudskih prava u Nemačkoj naglasio je da su političari i vlade u svetu korumpirani i zato donose zakone pozitivne za religiozne kultove. On je taj problem izneo nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, koja će ga izneti pred Savet Evrope. On je upozorio da Hilari Klinton ima kolumnu i u časopisu "Mun", a da je njihov plaćenik i Bil Klinton.

- Oni su se poslednjih godina pretvorili u kultno-političke sisteme i postali najveći modni hit na planeti. Englez Tomas Sakvil upozorio je da su to finansijske organizacije koje utiču na politička zbivanja finansirajući i postavljajući vlade u malim zemljama, važne političare u velikim, dok se uporedo raspiruju ratna žarišta po svetu. Tako planetom žare i pale Munova sekta, sajentolozi, jehovisti, neopentakostalci, koji deluju u pravoslavnim zemljama kao "novi hrišćani za novo doba"...

Učesnici konferencije bili su u prilici da pogledaju filmove o sektaškom delovanju u vlasti, a sve je bez teksta ostavio film o litvanskom političaru koji se članovima parlamenta obraća "hrišćanskim" repovanjem (narode, glasaj za mene).

Crnački kult u Ukrajini

Na konferenciji je prikazan i film o novopečenom predsedniku Ukrajine Viktoru Juščenku, koji došao je na vlast prošle godine uz pomoć crnca, vođe crnačkog kulta. On je držao govore na trgovima zajedno sa Juščenkom, a javnosti je predstavljen kao politički savetnik - za osvajanje i zadržavanje vlasti. Usput crnac prosvetljuje Ukrajince da je Juščenko izaslanik sina božjeg na zemlji.

- Članovi parlamenta frenetično urliču, a kad svi padnu u trans, gradonačelnik im priđe i opali šakom u čelo i to je znak prosvetljenja, jer je udarac navodno energetska inicijalna kapisla, a političar je - mesija. Iza njega, naravno, idu dvojica sa džakom u koji trpaju pare "prosvetljenih" parlamentaraca. NJima je zabranjen ulazak u Rusiju. Moderni kultovi novog svetskog poretka danas žele da osvoje vlast, novac i duhovnu moć i zato se predstavljaju kao zastupnici boga na zemlji. Tako im sledbenici neprikosnoveno veruju - objašnjava Janja Todorović.

Na konferenciji su uvedeni termini duhovni kriminal, duhovno bezakonje i duhovne bolesti i naglašeno da evropske države moraju da zaštite porodice, decu i uopšte ljudsko dostojanstvo od sektaškog delovanja. Politička i ekonomska moć danas dobijaju novo uporište u religijskoj moći ujedinjenih kultova celog sveta!

Ministar pravde protiv sekti

Srpsku delegaciju činili su: Janja Todorović, otac Marko Mitić, jerej Vladimir Vićentijević i predstavnici Centra za antropološke studije Zoran Luković i Andrej Protić. Konferenciju je otvorio ministar pravde Ruske federacije Aleksandar Konovalov, a učestvovali su: 10-ak predstavnika ruske Dume i Crkve, bugarski mitropolit Natanail, kiparski episkop Hritofor, doktori teologije iz zapadne Evrope...

- U Srbiji su pred zakonom izjednačene sve verske organizacije, a na ovom skupu je upozoreno da je vreme da se napravi razlika i da se zaštiti duhovno zdravlje građana usled neinformisanosti i svojevrsne medijske blokade - kaže Janja Todorović.

Na konferenciji je Nemac Tomas Gandof upozorio da su promoteri i lobisti religioznih kultova mnogi političari, glumci, muzičari, sportisti, od Bila i Hilari Klinton, preko Toma Kruza do Dzona Travolte. Mnoge korporacije su faktički robovlasnici 21. veka sa sektaškim ustrojstvom i delovanjem. Jedan od poslednjih proizvoda modernih religioznih kultova jeste i laboratorijski virus svinjskog gripa koji ima za cilj da proredi planetu za trećinu da bi se rešili ekonomski, energetski i ekološki problemi.

Zaključak konferencije je, ako ništa ne preduzmemo, uskoro će uslediti svetska katastrofa! U jednom trenutku vlast nad planetom preuzeće religiozni kultovi sa potčinjenim političarima i korporacijama!

Sanja M. Tomić

IZVOR: VESTI, 7.06.2009.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Одговори 218
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

  • 2 months later...

БЕОГРАД – Општина Велико Градиште на Сребрном језеру организује  4. септембра први „Светски конгрес вештица”(World Witch Congress) саопштили су данас организатори „Ворлд вич конгрес тим” (World Witch Congress Теам).

„Жеља је да се на занимљив начин дочара време вештица, духова и чаробњака. Између осталог, посетиоци ће бити у прилици да пробају 'чаробне напитке' разних вештица и чаробњака, и специјални чаробни коктел који ће се кувати у огромном казану, у градском парку”, најављују организатори.

Како се наводи, у поноћ биће упаљена ломача за вештичју журку која ће трајати читаве ноћи, а организатори очекују госте из Македоније, Русије, Украјине, Румуније и Бугарске.

Бета

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

???? ?????? ??? ?????.

????, ?????? ??? ?? ?? ??? ??? ??????? ????????? ???????????, ?????? ? ?????? ???...??? ??

?? ?????. :drugarstvo:

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

е батке, бизмис ги ушо кроз печалбу.Научио си свет кам ги паре :drugarstvo:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Link to comment
Подели на овим сајтовима

???? ?????? ??? ?????.

????, ?????? ??? ?? ?? ??? ??? ??????? ????????? ???????????, ?????? ? ?????? ???...??? ??

?? ?????. :cheesy2:

?????, ??? ????? ???? ? ??????? ???????.

??????, ???????? ????? ???? ?????? ?? ??????, ??? ??? ?? ?????????.

???? ?? ???? ????.

? ??? ??? ???? ??? ????? ??????????? ??????? ?? ??-? ? ???? ????? ? ?????? ?? ??? ?????.

??????, ?? ?? ??????? ? ?????? ?????? ? Thank You for Everything.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

volela bih da cujem vase komentare..
ja sam zatecena..



"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Link to comment
Подели на овим сајтовима

????? ????????????? ???????.

"ode nedje jadna"  0104_cheesy

nisu cisti nooooooooo mnogo prljavi :cmizdrenje:)))))

 

 

Није баш "препоручљив" снимак....   :drugarstvo:

STAGED UFO ALIEN DISCLOSRE COMING - RESEARCH THE UFO CONSPIRACY

За "download" http://www.zshare.net/download/586872823a178e4d/

 
Link to comment
Подели на овим сајтовима

ma znam ja da je neka prevara u pitanju samo me interesuje koje vrste..  :)

mislim da treba praviti razliku izmedju ovog lika i koperfilda..

iluzije i magije..

cula sam da su krisa privodili zbog nasilnih izvedbi trikova i da je ciriobucirba PUF nestao u pritvoru..vise puta..

nesto me mrzelo puno da googlam i da tu trazim raznorazne informacije confused

reko mora da je neko cuo i pre mene za doticog pa ce podeliti informaacije o cemu se radi.. levijev ortak 100% 

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...