Ignjatije Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Daj da cujem u kojoj literaturi si citao? Masonsko literaturi, ne oto literaturi. Za OTOvce jeste bitan vavilon ali oni nisu masoni. У масонској. Ако нађем баш постављам ти. Те окултне ораганизације су повезане. Inace evropski parlament kada ga pogledas je preslikan koloseum sa slike koje sam ti dao. ЕУ плакат који сам поставио те демантује. Јер ти то схваташ. Они мисле, желе, граде Нови Вавилон, а не Колосеум. Вавилон је на плакату ЕУ, парола је вавилонска, вавилонска кула је симбол побуне против Адонаја... она је и на сајту масона. Какав Колосеум. То је жвака за јавност. Нису луди да кажу да је вавилонска кула у питању У Вавилону је био један језик. Сада се успоствавља поново (енглески) и то је парола оног ЕУ плаката,. Свето Откровење говори о Новом Вавилону. Зашто је толико тешко схватити тако очигледне ствари. Јер зато што нису популарне међу интелектуалном елитом, па одбијаш то да не испаднеш "прост" ? Шта је у питању ? To sto si ti spreman da verujes u smece od teorija - ne znaci da ja ne vidim. Добар си. Откровење је значи смеће од текста ? Ово у шта ја верујем је поткрепљено Писмом, Предањем, књигама самих завереника... и светом око нас. А твоје одбијање тога није у духу вере коју исповедаш. Заузет сам овог викенда. Следеће недеље настављам са изношењем чињеница. Па ко има очи да види, нека види. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 ЕУ плакат који сам поставио те демантује. Јер ти то схваташ. Они мисле, желе, граде Нови Вавилон, а не Колосеум. Вавилон је на плакату ЕУ, парола је вавилонска, вавилонска кула је симбол побуне против Адонаја... она је и на сајту масона. Какав Колосеум. То је жвака за јавност. Нису луди да кажу да је вавилонска кула у питању Nisam video taj plakat, video sma plakat za egzit festival. De je taj drugi plakat? У Вавилону је био један језик. Сада се успоствавља поново (енглески) и то је парола оног ЕУ плаката,. Свето Откровење говори о Новом Вавилону. Зашто је толико тешко схватити тако очигледне ствари. Јер зато што нису популарне међу интелектуалном елитом, па одбијаш то да не испаднеш "прост" ? Шта је у питању ? De je taj plakat? Добар си. Откровење је значи смеће од текста ? Ово у шта ја верујем је поткрепљено Писмом, Предањем, књигама самих завереника... и светом око нас. А твоје одбијање тога није у духу вере коју исповедаш. Nije lepo lagati. Otkrovlenje nije smece, ali neke impteretacije otkrovenja jesu smece. Zamolio bih te da ne LAZES i ne IZMISLJAS. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Evo ti bas odgovora sto se tice "gubljenja vremena": Да ли је магија делотворна? Постоје многи који не прихватају проблем магије у овим димензијама како смо их представили. Обраћање пажње на магију сматрају губљењем времена, и тврде да је она заступљена само код једног броја превараната и сујеверних људи. Код првих она је уносан посао, а код других страх. Међутим, сви признају да се магија практикује, да постоје храмови и жречеви, обреди и жртве. Овде ћемо дати одговор онима који питају: да ли је магија делотворна? Несумњиво, магија се реализује интервенцијом и дејством сатане. Ђаво, мрзећи човека као икону Божију, проналази разне методе да би га потчинио. Један од таквих најпогубнијих метода је и магија. Својом силом (а по допуштењу Божијем), ђаво чини да неко оздрави, али само наизглед. У суштини лечи тело да би усмртио душу. А придобија човекову душу захваљујући човековом нестрпљењу. Св. Јован Златоуст говорећи на ту тему каже да од човека зависи колико ће ђаво бити ефикасан: „Ако ми хоћемо он је велики (тј. моћан), ако ми хоћемо он је мали (тј. немоћан)" (РG 62, 225). ceo tekst: http://www.pravoslavni-odgovor.com/okultizam/Crkva_i_magija.htm evo jos: "Osnovni stav Pravoslavne Crkve jeste: magija postoji. Sile ozlobljene ljudske volje udružene sa demonskom silom mogu činiti zlo drugom čoveku, pod uslovom da taj čovek nije zaštićen blagodaću Božijom. Magija nema nikakvog dejstva na one koji poste, mole se, pričešćuju Telom i Krvlju Gospoda Isusa Hrista, redovno se kaju i ispovedaju kod sveštenika za svoja sagrešenja, koji vode častan i čestiti hrišćanski život. Svepobedni Bogočovek je njihova zaštita: sile demonske im ne mogu nauditi..." ovde opsirnije na vise strana: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/OkultizamMagija/Lat_OkultizamMagija26.htm Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 @Ignjatije Sada videh na koju sliku mislis. Ono je mogao bilo ko da nacrta.... ne vidim kakav ti je to "argument".... kada mi nadjes nesto vise o tom posteru osim prazne slike na sajtovima teorija zavere - moze da razgovaramo o istom. Ako ocemo da verujemo u sve slike na internetu, daj odmah da poverujem da UFOi posecuju zemlju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 A evo nesto na ovu temu: "Znaš znake antihristove, sećaj ih se ne samo ti nego ih svima saopštavaj neštedimice". Sveti Kirilo Jerusalimski http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/OkultizamMagija/Lat_OkultizamMagija25.htm Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 De je taj plakat? Nije lepo lagati. Otkrovlenje nije smece, ali neke impteretacije otkrovenja jesu smece. Zamolio bih te da ne LAZES i ne IZMISLJAS. Како није ? Оно говори о Новом Вавилону, светској влади коју контролише сатана преко владара на земљи, свету подељеном на десет региона, антихристу, жигу звери, моралном паду, хомосексуализму и сексуалним изопаченостима, чудима, материјализму и уздању у човека и људску логику. порасту окултизма итд... Ти то одбијаш. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 @Ignjatije Sada videh na koju sliku mislis. Ono je mogao bilo ko da nacrta.... ne vidim kakav ti je to "argument".... kada mi nadjes nesto vise o tom posteru osim prazne slike na sajtovima teorija zavere - moze da razgovaramo o istom. Ako ocemo da verujemo u sve slike na internetu, daj odmah da poverujem da UFOi posecuju zemlju. Nema sta da poverujes ne poverujes, fakat je da se svetleci objekti prikazuju, i uglavnom su demonskog porekla. Iako postoje i andjeoske letelice, ali to je tabu tema. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Како није ? Оно говори о Новом Вавилону, светској влади коју контролише сатана преко владара на земљи, свету подељеном на десет региона, антихристу, жигу звери, моралном паду, хомосексуализму и сексуалним изопаченостима, чудима, материјализму и уздању у човека и људску логику. порасту окултизма итд... Ти то одбијаш. Kao sto rekoh odbijam tu intepretaciju "digitalni-andjeo" Otkrovenja. Ako oces da im verujes izvoli, da su dogma - nisu, i zamolio bih te da me ne silis protestantskim intepretacijama koje nisu pravoslavna dogma i da me ne optuzujes da "odbacam Hristosa" ako odbacam protestantsku intepretaciju nekog teksta iz biblije, Hvala. Sto se tice plakata rekoh ajd da verujemo u UFO: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Nevidljivi sa dva lovca Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Одох ја да спавам. Ево једна песма коју бих поделио са Илуминатима за лаку ноћ http://www.youtube.com/watch?v=GjM3u6sMO0k Видимо се. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ignjatije, ja imam zelju nesto iskreno da te pitam sada... bez ikakve zelje za diskusijom o tome sto cu te pitati samo me zanimaju tvoji odgovori Da li stvarno verujes da je "evropski parlament" nova vavilonska kula? Da li stvarno verujes da je evropa - novi vavilon? Da li stvarno mislis da ti otrkovenje bas to kazuje i da si ga potpuno pravilno rastumacio? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Procitaj sta pise na linku sto sam postavio pa razmisli, al kako i pise, ne telesnim razumom, nego duhovnim. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Procitaj sta pise na linku sto sam postavio pa razmisli, al kako i pise, ne telesnim razumom, nego duhovnim. Sve sam ja to prosao odavno, ne znam kako to ne razumes? Da ocu da verujem u te gluposti ja bih bio protestant ne pravoslavac. I nemoj molim te da mi navodis kako sam promenio misljenje po pitanju pravoslavlja. Pravoslavlje nisam poznavao, veruj mi ovo poznajem u prste. skituljko је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ako ti kazes... Evo i ja sam to sve prosao pa mislim suprotno od tebe. Nema to nikakve veze sa protestantskim nacinom razmisljanja, iscitaj tekst, i citaj jos sta vele sveti Starci pa ako ni onda ne ukapiras sta da se radi... A nisi svestan ni toga da je vecina muzicke industrije pod djavoljom upravom, ni to ne kontas a ne znam jel ima ocigledniji primer... navescemo na temi gomilu primera ako treba. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Da li stvarno verujes da je "evropski parlament" nova vavilonska kula? Може, а и не мора бит. Da li stvarno verujes da je evropa - novi vavilon? Може, а и не мора бит. Da li stvarno mislis da ti otrkovenje bas to kazuje i da si ga potpuno pravilno rastumacio? Може, а и не мора бит. Увек сам говорио да је тешко и нехришћански са 100%-тном сигурношћу тврдити да су одређене ствари и догађаји баш оно што је проречено Откровењем. Тако нешто тврдити није у духу Праволсавља. То избегавају и велики духовници и светитељи. Како онда ја могу да тврдим. Али има места за сумњу, предпоставку, мишљење, аналиирање... Господ нас упозорава да пазимо на знаке времена које нам је Он лично дао у Писму. Тако да анализа света око нас на апокалиптични начин није секташка. Друго су они и остали паничари који одувек, вековима, говоре како је мало остало до Другог доласка Господњег. Није Бог случајно говорио да пазимо на знаке и давао пророчанства. Тако да одговри на твоја питања изнад нису зезање. Не могу и не смем да тврдим да је она зграда у Бриселу нова вавилонска кула, а ЕУ Нови Вавилон. Можда јесте, а можда и није. Постоје индиције да можда јесте. Зграда заиста личи на вавилонску кулу, скулптуре испред јесу паганске и представљају жену која јаше звер, реално се успоставља један светски језик (енглески), континенти се уједињују или теже уједињењу што може предстаљати почетак стварања дест области света са десет владара који се спомињу у Откровењу. Постоје још друга пророчанства које даје сам Исус у 24. глави Јеванђеља по Матеју, или она која описују људе последњих времена, а која одговарају нашем времену (2. Тимотеју 3:1-9 , 2. Петрова 3:2-10 ), итд... Утицај тајних друштава на дешавања у свету последњих деценија, два века, је неоспоран. Само залуђен човек не може да то да види. А учење њихово је окултистичко и сатанистичко. Не може сотона да влада овим светом ако не контролише владаре, политичаре. То је толико логичан закључак да ми није јасно како се поједини хришћани могу томе смејати и то омаловажавати. Ствари постају још занимљивије када се из Писма види да ће људи управо и бити такви. Још један плус за Откоровење. Ти Милосављевићу веруј у шта хоћеш. Ја ћу на овој теми с времена на време да постављам материјал који наслову одговара. Ти ако хоћеш прати, па сам доноси закључке. Нека је са срећом ! Ђуро Станивук and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука