Jump to content

Месић у званичној посети Косову!?!?!?!?!

Оцени ову тему

pokajnik83

Препоручена порука

Стјепан Месић најављену посету Косову која је била заказана за 7. јануар померио за 8. дан истог месеца јер је из Београда стигла протесна нота. Београд сматра да је одлазак Месића на Божић у јужну српску покрајину један вид провокације.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

??????? ?????? ?? ?? ??????? ?????? ?? ????? ? ????? ?????? ????????? ????? ??? ???????????.

? ??? ?? ????? ????? ?? ????, ? ??? ????? ?????? ?? ?????? ? ??????? ?? ?????????!? ????? ???????????? ??????? ??. ? ?? ?????? ?? ?? ????????????? ????? ?????? - ?????? ??? ????????.

????? ????? ?? ??????? ????? ????? ???????????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

Написао сам тек онако да знате, нисам очекивао коментаре, а камо ли цитате!

Свако добро од Господа браћо и сестре!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Само изопачени и криминални интереси могу да воде Месића на пут на Косово. Није ми само јасно, докле ће то хрватски народ да толерише.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ????????? ? ?????????? ???????? ???? ?? ???? ?????? ?? ??? ?? ??????.

???????? ????????? ????????? ????????? ?????????????? ? ??????? ??. ????????? ????????. ?????, ????? ???????? ??????????( ??? ?????? ?????????) ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ? `?????????`, ???? ?? ?? ??? ?? ???? ???????? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

??? ?? ??? ? ????????? ? ?? ???? ????.

? ? ???? ????? ?? ? ?? ???????? ??? ??? ? ?????? ??????? ???????? ????? ???? ??????? ??????????? ???? ??? ???????? ????????????, ????????? ? ??????? ?????-?????????. ????? ?? ?????? ?? ?????? ???? ???? ????? ???? ??? ??????????? ?????, ??? ???? ???? ???? ???????? ? ?????? ???? ???????? ?? ??????????? ?? ?????????, ?????? ? ??????? ?????????. ???? ??? ??????? ?? ????? ???????? ??? ??????? ???? ?? ?? ???? ??????????, ? ??? ????? `????????` ?????? ?? ?????? ? ???? ?????, ?? ???? ?? ??????????? ?? ??????.

Подели на овим сајтовима

Не причам о томе што кажеш. Треба да будемо људи, а то значи много више од ''националног'' интереса. Што се више будемо бринули (само) за себе, више ћемо себе губити. Ми не треба да проповедамо национализам, већ Исуса Христа. Народ ће се природно сачувати.

Још мало, мало, каже св.вл.Николај, и живот ће се наш кончати. Додао бих, не само наш живот, већ и овај век и свака власт (држава). Ми смо грађани другога света, односно другачијег света, који се преображава у Вечно Царство Христово. 0202_238

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Позната ми је храброст на форуму и храброст у руљи. Али знам уствари какав је то ,,зечетитис''. Srbija_smesko

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...