pokajnik83 Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Стјепан Месић најављену посету Косову која је била заказана за 7. јануар померио за 8. дан истог месеца јер је из Београда стигла протесна нота. Београд сматра да је одлазак Месића на Божић у јужну српску покрајину један вид провокације. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Све једно,дошао 7. или 8. или 9. По мени. Датум ништа суштински не мијења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ??????? ?????? ?? ?? ??????? ?????? ?? ????? ? ????? ?????? ????????? ????? ??? ???????????. ? ??? ?? ????? ????? ?? ????, ? ??? ????? ?????? ?? ?????? ? ??????? ?? ?????????!? ????? ???????????? ??????? ??. ? ?? ?????? ?? ?? ????????????? ????? ?????? - ?????? ??? ????????. ????? ????? ?? ??????? ????? ????? ???????????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Написао сам тек онако да знате, нисам очекивао коментаре, а камо ли цитате! Свако добро од Господа браћо и сестре! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Само изопачени и криминални интереси могу да воде Месића на пут на Косово. Није ми само јасно, докле ће то хрватски народ да толерише. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ???? ????????? ? ?????????? ???????? ???? ???? ?????? ?? ??? ?? ??????. ???? ?? ???? ?????, ????? ?? ?? ???????? ????? ?? ????????.?????, ?? ???? ?? ?? ??? ????? ????? ???????? ??? ?? ?????? ?????? ??? ?? ?????? ???? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Само, ваљда, наиван нисам. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ???? ????????? ? ?????????? ???????? ???? ?? ???? ?????? ?? ??? ?? ??????. ???????? ????????? ????????? ????????? ?????????????? ? ??????? ??. ????????? ????????. ?????, ????? ???????? ??????????( ??? ?????? ?????????) ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ? `?????????`, ???? ?? ?? ??? ?? ???? ???????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ????, ?????, ?????? ?????. ???? ?? ?????? ???, ?????? ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ????????? ?????????. ??? ?? ??????????? ??? ?????????. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ??? ?? ??? ? ????????? ? ?? ???? ????. ? ? ???? ????? ?? ? ?? ???????? ??? ??? ? ?????? ??????? ???????? ????? ???? ??????? ??????????? ???? ??? ???????? ????????????, ????????? ? ??????? ?????-?????????. ????? ?? ?????? ?? ?????? ???? ???? ????? ???? ??? ??????????? ?????, ??? ???? ???? ???? ???????? ? ?????? ???? ???????? ?? ??????????? ?? ?????????, ?????? ? ??????? ?????????. ???? ??? ??????? ?? ????? ???????? ??? ??????? ???? ?? ?? ???? ??????????, ? ??? ????? `????????` ?????? ?? ?????? ? ???? ?????, ?? ???? ?? ??????????? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Мислим да се треба и даље присећати речи Патријарха Павла. 0202_238 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Не причам о томе што кажеш. Треба да будемо људи, а то значи много више од ''националног'' интереса. Што се више будемо бринули (само) за себе, више ћемо себе губити. Ми не треба да проповедамо национализам, већ Исуса Христа. Народ ће се природно сачувати. Још мало, мало, каже св.вл.Николај, и живот ће се наш кончати. Додао бих, не само наш живот, већ и овај век и свака власт (држава). Ми смо грађани другога света, односно другачијег света, који се преображава у Вечно Царство Христово. 0202_238 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 samo vi tu po forumima solite pamet jedan drugom, bolje izadjite na ulice i zajedno sa bracom iz obraza vicite"hocemo oruzje, hocemo oruzje" 0442_feel Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Позната ми је храброст на форуму и храброст у руљи. Али знам уствари какав је то ,,зечетитис''. Srbija_smesko Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ??????? ?? ?? ???????? ?? ?????? ? ???????? ? ????. ??? ???? ??????? ????? ?? ?? ,,?????????''. 0442_feelto iz iskustva na 100 metara , samo ejl s' preponama il bez??Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука