Никола Поповић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ево `вако. Ја сам смршао 15 кила за неколико месеци тако што сам избацио из изхране потпуно хлеб, пецива и све слично, шећер, слаткише, сладолед итд. Исто тако сам смањио, одприлике преполовио, порције скоро свега што сам јео. Организму не треба толико... Друго, сваки дан 30-60 минута вежбања. Трчање, тегови, тенис и слично. Умерено, али интензивно. То значи да се добро ознојиш, али не премориш. Циљ је бити конзистентан током дужег периода, а не за пар дана се измрцварити па изгубити вољу. Ово је одличан програм трчања за почетнике: http://www.runnersworld.com/beginners/the-8-week-beginners-program?page=single Богме, ово је за атлетичаре, никако за нас сладокусце JESSY је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Što je brzo to je i kuso Nego zna li neko kako da nabacim ja jedno 7-8 kila, i nemoj da odgovor bude "Jedi!!!", jedem ali nešto slabo se gomilaju kilogrami, gde se slabo gomilaju, ne mrdaju. Па, пиање је какве кг желиш за мишиће ћеш морати да се помучиш, а за трбушину имам доста рецепата Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Најважније од свега је одлучити се. То звучи једноставно, али уопште није. Проблем је у томе што ми посматрамо промену као нешто "спољашње", мислимо - "треба да променим ово тело", а истовремено не желимо да променимо себе. И то онда не може да успе. Јер, ако боље размислиш, оно што треба да промениш није "број килограма" него своје навике које су донеле вишак истих. Значи, прва ствар коју мора да разјасниш је да мењаш себе, своје инстинкте, мисли, осећања. Од данас мораш да будеш друга особа. Уместо да се извалиш у фотељу, мораш да обучеш тренерку и на трчање без обзира како се осећаш, тј. да ли ти се трчи или не. А то не може никако другачије него да прихватиш да неке делове своје личности пошаљеш у Вечна Ловишта - што је нама људима најтеже. Психолози кажу да промену личности сви доживљавамо веома слично као саму смрт. Али ако се то не прихвати онда од скидања килограма нема ништа. Зато већина људи не успева да се избори са тим проблемом. Не треба уопште ни размишљати о килограмима, већ само о навикама и како их променити. Ето мала филозофија, али је веома корисна ко примени... Дејан, Срђан Шијакињић, Никола Поповић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 recimo pope da treniraš malo,to je super za ubrzavanje metabolizma. ako gladuješ onda usporiš metabolizam,smršaš ali nezdravo, pa budeš ko one mršave mlohave ribe sa puno celulita ako ti nije ni do jednog ni do drugog predlažem ti steroide Аман, брате гдје ћеш попу стероиде Видите ли ми фризуру на аватару, оволико косе ти остане након стероида Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Аман, брате гдје ћеш попу стероиде Видите ли ми фризуру на аватару, оволико косе ти остане након стероида šta fali,šta sve popovi rade steroidi su limunada ne opadne svakom kosa od steroida ko hoće zdravo da smrša,mora da vežba i da promeni ishranu ,drugačije ne vredi. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 šta fali,šta sve popovi rade steroidi su limunada ne opadne svakom kosa od steroida ko hoće zdravo da smrša,mora da vežba i da promeni ishranu ,drugačije ne vredi. А, то је јасно...али неки други елементи попусте Шалу на страну остају само крв, зној и сузе (енглеска верзија) или рад, рад и само рад (совјетска) А, на то шта ко ради уопште не гледам...мени је важно шта ће рећи врховни архијереј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Набацио сам једно 6-7 кила вишка и баш се нервирам због тога. Ајде нешто за врзо мршављење, знам да имате неку технику. Чуо сам да коштичаво воће (бадеми, кикирики, лешници) су добри за метабиолизам... Заправо, мени треба нешто да мало убрзам метаболизам... Imam jadobar metod. Ujutru kafu i casu vode ...pa do rucka nista a onda pola litre vode ...pa popodne kada pocnu da klecaju kolena jednu dobru jabuku ...pre spavanja popiti vode po zelji .... A sutra kada se probudis, kazes, kada sam mogao juce, mogu i danas ...pa jovo nanovo ... Ako bas spopadne glad moze i pola kriske hleba ... ali izbegavati .. Ignjatije and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 А, то је јасно...али неки други елементи попусте Шалу на страну остају само крв, зној и сузе (енглеска верзија) или рад, рад и само рад (совјетска) А, на то шта ко ради уопште не гледам...мени је важно шта ће рећи врховни архијереј ja sad sprovodim HIIT treninge,moraš biti fizički spreman da bi ih radio ali su fenomenalni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 ja sad sprovodim HIIT treninge,moraš biti fizički spreman da bi ih radio ali su fenomenalni Супер ствар, то и јест можда одговор за то што је Отац питао. Једино, треба урадити преглед срца и рокаш... Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Радо бих препоручио Броколи дијету ! Практиковао сам је два, три пута и стварно скида од 5 до 9 килограма. nana је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 recimo pope da treniraš malo,to je super za ubrzavanje metabolizma. ako gladuješ onda usporiš metabolizam,smršaš ali nezdravo, pa budeš ko one mršave mlohave ribe sa puno celulita ako ti nije ni do jednog ni do drugog predlažem ti steroide Steroidi majka! "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Пробушити кашику! ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Što je brzo to je i kuso Nego zna li neko kako da nabacim ja jedno 7-8 kila, i nemoj da odgovor bude "Jedi!!!", jedem ali nešto slabo se gomilaju kilogrami, gde se slabo gomilaju, ne mrdaju. Колико оно теби би година!!!? Што би моја добра бака рекла; дијете ти још растеш. Не брини, има времена за килограме. Уживај док још ниси добио трбушчић Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ova brokoli dijeta kad jedes sve osim brokolija? Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Да, да! Ја сам чуо за ананас дијету све осим ананаса. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука