Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ne znam imam negde neki atom da ako se obuce odeca sa pravoslavnim motivima, moze da bude ukusno ako je oblaci neko ljubavi radi prema pravoslavlju. Ikone se postavljaju i u novine koje se posle toga bacaju u smetliste ili pak oganj. Тања1 and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 ево и избор из мушке "барокне" колекције ДиГ "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ко да су кренули, ..., на вашар из неке селендре ... ''Циганија'' ... до даске Тања1, Дејан-Марковић and Гост је реаговао/ла на ово 3 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 "muska" kolekcija - prosek godina 14,5 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 bolje da ne pisem nista dragisa and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дамјан Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Живот и обичаји у Византијском друштву, Београд 2003: "У 4. веку у аристократској средини сматрају се високом модом тканине, извежене крупним фигурама људи, животиња, птица и биљака. Читаве слике (сижеи који су били прихваћени од пагана или хришћана), разгранавали су се на тканинама, које су се користиле како за одећу тако и за драперије. Не само жене, већ су и мушкарци волели да се шепуре у сличној одећи. У својим раскошним костимима они су излазили на трг, понекад само ради тога да би задивили пролазнике. Деца су их окруживала, смејала им се и показивала прстом на слике, које су се шириле пред њиховим радозналим погледима: шуме, стене, ловци, лавови, леопарди, медведи, бикови и пси. На другим оделима су могле да се виде сцене из Јеванђеља: Христос са својим ученицима, сцена Лазаревог васкрснућа, исцељење богаља и томе сл. Сижеи, манир осликавања и јаке боје подсећали су на мозаике тога времена, што је деловало живописно. Слична мода постојала је и даље у 6. веку. У сваком случају, на мозаицима цркве Сан Витале у Равени, пурпурни плашт Теодоре украшен је сценом поклоњења мудраца. Уопште, ипак, познате даме у том периоду дају предност раскошним источњачким тканинама, са ситним шарама. Ускоро у моду улазе тканине украшене цветовима, плодовима и биљкама." Шарено, нема шта Sir Oliver and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 http://www.kurir-info.rs/sta-mislite-o-ovom-stilu-seka-aleksic-u-haljini-sa-ikonama-clanak-1025801 feeble је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Кретенизам... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Baš me zanima šta bi reko o. Joil kad bi video ovakvu modnu kreaciju Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Шта мислите о овоме? Од свих постављених слика допада ми се само ова хаљина! Не би било лоше да је мацко дужа. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 http://www.kurir-info.rs/sta-mislite-o-ovom-stilu-seka-aleksic-u-haljini-sa-ikonama-clanak-1025801 Страшно! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Nije strashno, nego je horor, blago receno... Bokisha је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука